IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Печелите ли от форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
    абе има някои печеливши трейдъри, ама си траят
    Е, че кой е луд да казва, че печели? Но си има професионалисти, които са под пари от трейдиинг...
    http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Като гледам резултатите от анкетата излиза, че тук са концентрирани всички печеливши от форекс трейдъри.
      абе има някои печеливши трейдъри, ама си траят
      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
        Печеливши...хм , май не съм за тук .
        Давай да помагаме не се плаши

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
          Като гледам резултатите от анкетата излиза, че тук са концентрирани всички печеливши от форекс трейдъри.
          Печеливши...хм , май не съм за тук .

Коментар

• Като гледам резултатите от анкетата излиза, че тук са концентрирани всички печеливши от форекс трейдъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
              На заглавната страница на делтата има класация на трейдъри с реални сметки - явно има хора които си печелят добре
              те от нашите пари си печелят толкова добре

Коментар

• Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнение
                И аз погледанах в страницата на Делтата доста добри печалби за деня са отчели някой И аз имам една малка сметка и при тях и като цяло нямам никакви забележки имат едно от най-добрите изпълнения на поръчки, което съм виждал

Напълно съгласен с теб колега! Аз също търгувам там:cool
                Last edited by vindimm1; 30.07.2015, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  Какво значи труден. Няма лесно,но ако се занимаваш с това трябва да умееш да правиш всичко и да четеш между редовете на големите. Стоповете трябва да са на поне 100 от входа . Трябва да си готов да понасяш такива загуби ,но и да играеш за големи печалби. За юли съм открил точно четири позиции: на 8 юли usd/jpy - в момента е на +360 пипчета , от 21 юли gbp/aud + 458 една от 29 юни eur/jpy на +175 и една eur/usd която в момента е към +70 открита в понеделник. eur/usd я открих на 1.10370 със стоп чак на 1.12, а ако го бях сложил като повечето примерно на 1.11 или на 20 -25 от входа отдавна да съм с губеща позиция. Лонг търм трейдинга е за мен печелившата стратегия,а всичко останало е чисто и просто хазарт. Големи стопове и още по-големи таргети
                  Хубаво е фундамента да е на твоя страна,но дори и фундаменталистите си подбират входовете според техниката - дали ще е подкрепа/съпротива,дали ще е някой пивот,дали ще е някаква фибо корекция или комбинация от тях.Всичко друго е стрелба в тъмното.
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                    Фундамента е труден за изчисляване на таргет и стоп. Графиката поне показва колко можеш да очакваш . За мен единствения фундамент който си струва да се следи е лихвените нива. Всичко друго е чудо за 3 часа.
                    Какво значи труден. Няма лесно,но ако се занимаваш с това трябва да умееш да правиш всичко и да четеш между редовете на големите. Стоповете трябва да са на поне 100 от входа . Трябва да си готов да понасяш такива загуби ,но и да играеш за големи печалби. За юли съм открил точно четири позиции: на 8 юли usd/jpy - в момента е на +360 пипчета , от 21 юли gbp/aud + 458 една от 29 юни eur/jpy на +175 и една eur/usd която в момента е към +70 открита в понеделник. eur/usd я открих на 1.10370 със стоп чак на 1.12, а ако го бях сложил като повечето примерно на 1.11 или на 20 -25 от входа отдавна да съм с губеща позиция. Лонг търм трейдинга е за мен печелившата стратегия,а всичко останало е чисто и просто хазарт. Големи стопове и още по-големи таргети

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                      ако си добър в психологията на трейдърите, защо да не гледаш и другия фундамент
                      Гледам го, но само за да определя посоката, за самото движения докъде може да стигне и къде да позиционирам стопа изполвам истирическите данни и графиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                        На заглавната страница на делтата има класация на трейдъри с реални сметки - явно има хора които си печелят добре

И аз погледанах в страницата на Делтата доста добри печалби за деня са отчели някой И аз имам една малка сметка и при тях и като цяло нямам никакви забележки имат едно от най-добрите изпълнения на поръчки, което съм виждал

Коментар

• На заглавната страница на делтата има класация на трейдъри с реални сметки - явно има хора които си печелят добре

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                            Фундамента е труден за изчисляване на таргет и стоп. Графиката поне показва колко можеш да очакваш . За мен единствения фундамент който си струва да се следи е лихвените нива. Всичко друго е чудо за 3 часа.
                            ако си добър в психологията на трейдърите, защо да не гледаш и другия фундамент

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              Ще си позволя да ви дам един съвет на начинаещите. Не гледайте тия графики, свещи индикатори. Всичко е във фундамента и това какво правят големите. Все пак този пазар е междубанков и най-важните на него са имено те. Те правят пазара. И още нещо - дългосрочните трейдъри са успешни, откажете се от интрадей трейдинга и от скалпинга.

Коментар

• трябва да кажеш защо колега

Коментар

Working...
                                X