Първоначално изпратено от ivandimitrov1024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Печелите ли от форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеКато гледам резултатите от анкетата излиза, че тук са концентрирани всички печеливши от форекс трейдъри.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеПечеливши...хм , май не съм за тук .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеКато гледам резултатите от анкетата излиза, че тук са концентрирани всички печеливши от форекс трейдъри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеНа заглавната страница на делтата има класация на трейдъри с реални сметки - явно има хора които си печелят добреhttp://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнениеИ аз погледанах в страницата на Делтатадоста добри печалби за деня са отчели някой
И аз имам една малка сметка и при тях и като цяло нямам никакви забележки
имат едно от най-добрите изпълнения на поръчки, което съм виждал
Напълно съгласен с теб колега! Аз също търгувам там:coolLast edited by vindimm1; 30.07.2015, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКакво значи труден. Няма лесно,но ако се занимаваш с това трябва да умееш да правиш всичко и да четеш между редовете на големите. Стоповете трябва да са на поне 100 от входа . Трябва да си готов да понасяш такива загуби ,но и да играеш за големи печалби. За юли съм открил точно четири позиции: на 8 юли usd/jpy - в момента е на +360 пипчета , от 21 юли gbp/aud + 458 една от 29 юни eur/jpy на +175 и една eur/usd която в момента е към +70 открита в понеделник. eur/usd я открих на 1.10370 със стоп чак на 1.12, а ако го бях сложил като повечето примерно на 1.11 или на 20 -25 от входа отдавна да съм с губеща позиция. Лонг търм трейдинга е за мен печелившата стратегия,а всичко останало е чисто и просто хазарт. Големи стопове и още по-големи таргетиВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеФундамента е труден за изчисляване на таргет и стоп. Графиката поне показва колко можеш да очакваш . За мен единствения фундамент който си струва да се следи е лихвените нива. Всичко друго е чудо за 3 часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеако си добър в психологията на трейдърите, защо да не гледаш и другия фундамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеНа заглавната страница на делтата има класация на трейдъри с реални сметки - явно има хора които си печелят добре
И аз погледанах в страницата на Делтатадоста добри печалби за деня са отчели някой
И аз имам една малка сметка и при тях и като цяло нямам никакви забележки
имат едно от най-добрите изпълнения на поръчки, което съм виждал
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеФундамента е труден за изчисляване на таргет и стоп. Графиката поне показва колко можеш да очакваш . За мен единствения фундамент който си струва да се следи е лихвените нива. Всичко друго е чудо за 3 часа.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЩе си позволя да ви дам един съвет на начинаещите. Не гледайте тия графики, свещи индикатори. Всичко е във фундамента и това какво правят големите. Все пак този пазар е междубанков и най-важните на него са имено те. Те правят пазара. И още нещо - дългосрочните трейдъри са успешни, откажете се от интрадей трейдинга и от скалпинга.
Коментар
Коментар