АЗ също съм за щатската валута, а и прогнозите сочат значително подобряване на икономиката на Щатите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В коя валута бихте обърнали кеша си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Azis Разгледай мнениеGOLD GOLD
това е класически урок как силната икономика е свързана и със силна валута . за разлика от глупостите на Хърсев , който усилено твърдеше точно обратното .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСНаистина много добър анализ ,коко,моята визия е сходна,но аз очаквам такова развитие,поствам тук една стара картинка,вярно,еврото отиде доста по-нагоре от очакваното,но като цяло конструкцията,която съм предложил тогава си остава валидна:
Коментар
-
Само още едно уточнение - средносрочната цел на спада е долната линия в жълто формирана от връх 2004 година и дъна 2008 и 2010 година - ако тази линия падне то би било възможно спад до 1,07 ниво в рамките на тази година - въпреки това нашите планове засега са такива посочени в предният пост
http://forexmasters.hit.bg/qvf2.png
Коментар
-
Здравейте - въпреки че принципно избягвам да пиша вече в тоя сайт, ще си позволя едно кратко изключение поради промяна в трейдинг плана на нашата компания за следващите няколко месеца
Ще бъда максимално кратък
Средносрочният план на QVF е следният
Първо едно уточнение - към момента нямаме отворени средносрочни позиции
Какво очакваме
1 - Ще изчакаме спад към двете дъна от края на 2009 г и началото на 2010г и ще видим как се държи курса там
2- Ако тези дъна издържат ще разположим ордери за продажба малко под 1,2700 - фиксирали сме на тоя етап курс 1,2694
3- ще целим ново дъно на нива около 1,1 което очакваме да видим във втората половина на месец октомври
4- от там ще търсим дълги позиции с цел около 1,33 и хоризонт евентуално февруари - март 2011 година
Благодаря за вниманието - това е нашият средносрочен трейдинг план, дългосрочните цели към паритета още са валидни, краткосрочни няма да комнетирам защото би било конфликт на интерес - При промяна в средносрочният ни план ще коментирам
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4iro2Темата е безинтересна за трейдинг, понеже се говори за средносрочни визии - в каква валута да си държим активите през 2010.
Очевидно koko и SStoilov се справиха доста добре през миналата година
Какво да правим през 2010 година обаче)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4iro2Първоначално изпратено от kokoОстанаха 3 възможни сценария.
При първият възможен сценарии сега рисуваме Х което ще прицели нещо около и може би малко над 1.50
При вторият сценарии рисуваме В което ще прицели ново връхче над 1.60
При третият сценарии целим В от триъгалник - което ще прицели нещо около и малко над 1.56 - който и сценарии и да е за предпочитане е все още да държим парите си в Евро
)
В момента сме вълна B според тях.
Лошото е, че обикновено тя е по-продължителна и смотана от А като време и сложнотия, което значи че тъпата B вълна ще се проточи през цялата 2009 година
Това значи също така, че през 2009 година паритет евро-долар не стои на дневен ред.
По-скоро сложен рейндж в диапазона 1,2 без нещо <---> 1,5 и нещо.
Очевидно koko и SStoilov се справиха доста добре през миналата година
Какво да правим през 2010 година обаче)
Коментар
-
Така при еврото също стигнахме почти първата целева зона http://forexmasters.hit.bg/240.JPG
Очаквам да си довършим работата на ниво 436 и да направим лека почивка - там ще сме на един х-й разтояние от моята цел 1,5 за която изядох доста бъзици
Сега разбира се ще изям още много бъзици защото очакванията са ми долара да поскъпне над два пъти спрямо еврото и да падне под паритета към 0,7
Аз писах преди няколко седмици за това де, още на графиките, освен на месечна където началната зона е доста голяма нещо 1,49-1,67 като край на ръста и начало на гооооолемият спад на еврото, ще изчакам и седмична да стесни малко границите и пак ще пиша
Но въпреки това личното ми мнение, което разбира се не е предпоставка за търговия е-
ЧЕ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ОСЛУШВАМЕ ПЛАХО ПЛАХО ЗА ПОКУПКА НА ДОРАРИ
Ето идейката която пуснах преди няколко седмици в обръщение
http://forexmasters.hit.bg/mont.png
Коментар
Коментар