IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vypros?

Според мен до утре 08.00 сме надолу и после сме бек и тогава ще се реши, гейшите нямат сърце сега да пробиват дъна, има непотвърдени слухове че зад това паундйена да ми удари тп на 195 стои БОЖ които мъничко са се намесили
    Успехи

Коментар

• Vypros?

Не не ми трябва , а открих един индикатор демарк пивот чертае ги и таргетите им също , и съм го харесал затова ви питах дали го ползвате , че аз съм го закачил от два дена и ми изглежда добър.Ако някой го няма и го иска пратих го на рицаря и той със сигурност ще го качи някаде ако е добър.А иначе на мен защо ми харесва - ами в момента дава едни таргети на 1.25-26 за евро-долар при пробив на 1.2250 и съответно и за кабела ще покаже 1.82 и понеже искам или не съм пристрастен...А и си мисля че Фед няма защо да се месят вече , защо им е да натискат прекалено за долара ,тренда е технически обърнат китайците освободиха юана 1.26 не е лоша цена за момента би следвало да спят спокойно и не е страшно , ако го набутат на юг рискуват пазара да им отговори с някакво бясно движение за север от нива по ниски от тези за какво им е.Дано мислят като мен само , а съм сигурен че няма да сгрешат.А индикатора ако сте го ползвали кажете как се представя , той чертае и друга линия за пробив на юг , но се надявам северната да падне.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Vypros?

Супертрейдър ето всичко което ползвам като индикатори за 4
        http://golohoro.hit.bg/mt4-indicators.zip

Коментар

• Vypros?

Супертрейдер, какво точно ти трябва за 4-та , може и да го имам.

Коментар

• Vypros?

но по-късно ще пробвам пак и ако успея да кънектна ще ти го пратя още днес

Коментар

• Vypros?

Може ли да ме подсетиш утре, немога нещо да влеза от домашният компютър в мрежата там тегля няколко големи неща, моляте подсети ме утре имам го

Коментар

• Vypros?

ще ти дам

Коментар

• Vypros?

Коко имаш ли го този индикатор за демарк пивотите за 4-ка , мисля че ползваш тази платформа да следиш пазара .Онзи експер захапва лошо вече за втори път и ще го ремонтираме и за сега не става да управлява сметка.Обаче този индикатор който си смъкнах безплатно не е лош никак даже днес е имал добър ден.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Vypros?

http://www.cbot.com/cbot/pub/page/0,3181,1184,00.html
                    http://www.cbot.com/cbot/pub/page/0,3181,1187,00.html

Коментар

• Vypros?

Аз съм фен на цена време и затова съм чел всичко там

Коментар

• Vypros?

не- какво етова ,може да ми е извесно под друга терминология

Коментар

• Vypros?

Nqkoj chuval li e za "Market Profile by CBOT" ?

Коментар

• gbp/usd

kato vreme ne znam, no e kraino vreme da sprintira za neshto okolo 1.8250-1.8400, mislq 4e tova 1.7330 nqma da go minem

Коментар

• eur/usd

PUL колега чул те господ за 1.23 Още си чакам картичката от карибите Какво мислиш за паунда ще видим ли 1.78 тази седмица че съм му се наточил утре да го удължавам
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• e/d

За сметка на това ходих на плаж, а сега и ще чукам ако е рекъл господ

Коментар

Working...
                                X