IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• supertrader

Фед вече направи своето при обявяването на дву процентната ревалвация на юана засега и задържа положението без особенни сътресения . Мисля , че намесата на Фед не беше тайна за никого . Въпреки , че от доста време не го бяха правили.Но явно сега се наложи .

Коментар

• Демарк

Supertrader, този индикатор (Int -TD-DeMark 3.1) ти изчертава тренд линиите по метода описан от Демарк и изчислява целите при евентуален пробив. Винаги ще ти дава нива и в двете посоки. Дали пробива ще се реализира и накъде решаваш ти. Иначе като система за търгуване чрез тренд линии методите на Демарк са най-добрите според мен. Този индикатор върши изчислителската работа, а за теб остава да определиш посоката. Успех!

Коментар

• Vypros?

Много добри впечатления имам от нострадамус, отдавна нея ползвам но ми помогна да си изградя логика на мислене, имат врии триал опитай ги наистина много хора ги ползват и не е по-различно от система от МА та с потвърждение от рси и сси но друго е да те подсети, препоръчвам ти ги поне фриито ползвай на демо за да се убедиш

Коментар

• fff

Лека на всички че е късно !
          D.Y.F-091066

Коментар

• fff

Аз ще си почина 2-3 часа в момента излязох от всичко дълго изключая паундйена и съм къс само кабел от 7445 до 7472 с близки цели и утре ще удължавам, несъм с големи позиции

Коментар

• Vypros?

Колеги, някой ползвал ли е nostradamus и какви са ви впечатленията за тази програма

Коментар

• fff

Да това показва за юг , всичко е Фед какво мислят по въпроса !Някои от акциите на фирми от силиконовата долина са подкарали сериозни съпротиви на юг заради поскъпващия долар и освободения юан , Всичко което е високо технологично в сектора се работи в САЩ и от там се изнася , та тези продукти увеличават цената си заради долара в момент в който и потреблението ще се поохлади - очаква се Китай да позабави ръста си поне малко.А няма как да не ги притеснява става въпрос за почти монопол в случая.Та затова се надявам иначе виждам че следвашите съпротиви на юг са далече.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Аз утре ще ти пратя още неща като ида до сървара
                  Само за инфо обаче днес външен брокер ми удари 0 стоп и цената отиде на майната си, същият стоп имах и в бг и него пипнаха за 1п

Коментар

• Vypros?

съгласен съм с теб и за да бъдем по- точни :1.2680

Коментар

• Vypros?

като време затваряне в карая на седмицата над 2200

Коментар

• Коко

Няма го сред твоите , може би е нов или пък си го отстранил защото не ти е харесал , ще го качим някъде и всичко което сме намерили.Чета руснаците и понякога им завиждам че имат поглед по надалеч от нас за този пазар.И да ме извини онзи брокер който се е почувствал засегнат днес и бе писал за конфликта на този сайт с разни други които някои си правят , понеже ги преглеждам и съм на мнение че допълват нещата тук и не са в противовес на този в никакъв случай.Мисля че не бива така , а също не бива и да се сипе сол по адрес на някои от българските брокери прекомерно , убеден съм че се стараят и желанието им да стоят добре на пазара не го подлагам на съмнение.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Vypros?

определено но аз виждам 2020-2280-2150-2600--------1.1

Коментар

• Vypros?

Южната линия която чертае същия индикатор е доста интересна . Става въпрос за графиката на е/$ Daily - LTD_Line(1.1997),при пробитии предполагаемые цели внизу:Ц1= 1.1639 (358 п) Ц2=1.1657 (340 п) Ц3=1.1657 (340 п)
                            Вероятно това което чертае индикатора ще се изпълни но преди това мисля , че ще ходим на 1.23 и после селл.

Коментар

• Vypros?

Ето най-високо купената добавка когато оняден ви казвах яко бай паундйена за 195 и после 203
                              Още съм дълъг от 193.15 с цел 203 с 1/8
                              77586 2005/07/25 01:51 buy 1.00 gbpjpy 193.94 192.95 195.00 2005/07/25 18:34 195.00 0.00 0.00 948.63

Коментар

• Vypros?

нива извинявам се не дъна

Коментар

Working...
                                X