IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: señorito

Първоначално изпратено от supertrader
    Затова сега чакаме за двоен връх или нещо посредата между двоен връх и добилата популярност глава и рамене , някой ще види двоен връх и ще продаде , а пък друг завършена глава и рамене и ще станат повече продавачите , после идва момента да се смесиш с тълпата и готово.
    ....
    ....xaxxaxaaaa az 6te za4akam troen 4ep e 6te go buyna ili sellana ne sam go re6il o6te ......Super q mi kagi ti 6toto az sam po evrein kak go vigda6 sega v sledva6tite 4acove ili den dva.......a ama seriozno pls..
    xaxaxaxxaxa..
    Trade the News

Коментар

• señorito

Затова сега чакаме за двоен връх или нещо посредата между двоен връх и добилата популярност глава и рамене , някой ще види двоен връх и ще продаде , а пък друг завършена глава и рамене и ще станат повече продавачите , после идва момента да се смесиш с тълпата и готово.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Re: supertrader

Първоначално изпратено от ba4kator
        Първоначално изпратено от naivnik
        Първоначално изпратено от Дон Карлос
        .................................................. ..Да не говорим, че техн. анализ е създаден при други условия, преди
        десетки и стотици години и касае търговията с акции.
        Фибоначи?! Какъв Фибоначи, какъв форекс?! Фибоначи е математик
        от 13 /ТРИНАДЕСЕТИ/ век и е автор на известната поредица от
        числа. ..........
        Напълно съм съгласен! Вярно е, че 90% от литераурата е за търговия с акции . Понякога накрая се казва "...същото се отнася и за Форекс ..." (?). А причината да работят индикаторите е, че когато постоянно четат "Фибоначи, Фибоначи ...." трейдърите наистина започват да се съобразяват с него и .... той става реалност. Всичко е до популярност. Някъде четох, че най-популярната отигравана фигура била "глава и рамене" - може да е пълна глупост, ама вече съществува. Това ми напомня онзи психотест с капките мастило и асоциациите на пациента...
        Между другото глава и рамене имаме на седмична при евро долар - дали ще проработи...?!!?!
        ...ima6e i ne proraboti....
        Trade the News

Коментар

• Monday, 10 July 2006

all times GMT

14:00 US May wholesale sales (1.3%)

14:00 US May wholesale inventories (0.9%)

Това може ли да повлияе значително на долара?

Коментар

• Уф затварям всичко 2723 просто нямам нерви да става каквото ще, избих си загубата че и съм доволен от горницата.
            Успехи аз отивам да пия бира

Коментар

• BREAKING NEWS
              Building collapses in New York City Mon Jul 10, 2006 9:34 AM ET
              NEW YORK (Reuters) - A three-story building collapsed in Manhattan on Monday morning after what may have been an explosion, officials said.

BREAKING NEWS
              Chechen leader killed 9:12am ET
              Russia's most wanted man, Chechen rebel leader Shamil Basayev, was killed by special forces, the state security chief told President Vladimir Putin, adding that Basayev and his men had been planning an attack to coincide with Russia hosting the G8 summit.

Коментар

• Така аз няма да играя дългата, но докато 1.2700 не падне имаме индикации за възможен ъп със таргет несвършената работа горе, така според мен все още е за предпочитане вариянта с пробив на 1.2700 но засега това ниво ми изглежда адски здраво, в момента купса е 1.2736 аз имам ТП на цялата позиция 1.2710 предпочитам да ми го удари но ако не ще затварям ръчно, под 1.2700 мисля за решорт с цел вече 1.24 ниво, за такъв решорт мисля и ако курса се качи, което предпочитам защото иначе ще се изям че съм затворил

Коментар

• naivnik

Е ти май наистина не си наивник , така е четат и вярват , ама има и нещо такова че все пак ти трябва причина за да отвориш позиция , тъй че намират упора и утеха в тех.анализ или пък в някакъв друг. И все пак си има закони , ето виж ти в петък каква я свършиха и сега се разочароваха , а всичко беше от навивките на манипулаторите-анализаторите -175 казаха хората и 125 е малко , и те го отиграха като малко , пък сега переспективата не им се видя толкова розова нагоре и решиха надолу - и давай на юг. Това е като долара в Америка - сега са си въобразили че не е нищо , теглят кредити и харчат -после като им стане тежко да ги връщат ще се сетят че е станала грешка , но важното е че сега си мислят че като го харчат това нищо и после ще връщат едно нищо , а как да спечелят банките от тях. Има страни в Европа , нямат собствени жилища и децата им наследяват на жилището наема и банките си печелят и са много стабилни.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Затварям 1-3 позиция 2735 слагам стоп на останалата част на 2788

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Водолей що да се обиждам, куки беше един от хората от които научих адски много

Да и аз много съм учил от него, за това и се интересувам защо вече не го няма във форума....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                        Хоска време ли е за дълга Е/Й?
                        Според мен тези дни трябва да сменим модата с дългите на къси,пак с плитък стоп както го отигравахме до сега.Късите ще са с повече потенциал.Не казвам че тренда е обърнат но ще е така според мен докато не се спре да се шуми покрай лихвите.

Коментар

• Водолей що да се обиждам, куки беше един от хората от които научих адски много

Коментар

.................................................. ..Да не говорим, че техн. анализ е създаден при други условия, преди
                            числа. ..........
                            Напълно съм съгласен! Вярно е, че 90% от литераурата е за търговия с акции . Понякога накрая се казва "...същото се отнася и за Форекс ..." (?). А причината да работят индикаторите е, че когато постоянно четат "Фибоначи, Фибоначи ...." трейдърите наистина започват да се съобразяват с него и .... той става реалност. Всичко е до популярност. Някъде четох, че най-популярната отигравана фигура била "глава и рамене" - може да е пълна глупост, ама вече съществува. Това ми напомня онзи психотест с капките мастило и асоциациите на пациента...
                            Между другото глава и рамене имаме на седмична при евро долар - дали ще проработи...?!!?!

Коментар

• Хоска време ли е за дълга Е/Й?

Коментар

числа. ..........
                                Така е, всеки вижда това , което иска да види
                                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Working...
                                X