If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коко, нямам нищо против икономистите, но съм против хората, които правят разделението на: икономисти и други, които не трябва да пишат във Форума... И почва да ме преследва чувство за малоценност, както и въпроса: Трябва ли да съм министър на финансите, за да мога да пиша тук...?
По същество: може да е елементарно като разсъждение, но освен другите фактори, за които писах днес, сега отчитам и обърнат H&S на 1 ч. при кабела, като по моите сметки Neck line е около 1,7804 , Target по същите изчисления трябва да го търсим към 1,7894... Мнение... Една от посоките!
Те, класиците , си пишат. Аз- си чета и пресмятам... Сигурно е , че класиците, които си пласират литературата, ще спечелят!
Колега Пореден,не знам откъде ще тръгне движението за довършване на 5-то от [iii],но по метода за определяне на края на 5-та изчислих,че: ако 5-та е = 0,318 от 3,то края и е на 1,2383 - очевидно не е.За 0,618 се получава 1,2454.При удължена 5-та вече не знам.
Koko blagodarq za mnenieto no sym zabelqzal 4e ako imame silno bi4i trend amerikancite do sega da sa go smyknali za normatiw na 1.2320 za da go nakupuvat qwno se symnqwat w hoda nagore.
На 30м което не е много миродавно, трябва цената да гони ема 20 на 1.2355 и ако падне под 2340 то това е връх ако не ще ходи да прави на 2420 и сутринта ще е около 2380
Не знам дали знаеш,но преди 2000 г се търгуваше с дробни числа към цялото 51/4,101/2, и т.н.После3 го смениха - май в началото на 2000 ,но това не помня добре.Търгувах чрез DATEX,американски брокер.Вземаха 10$ на трейд и разрешаваха до 5000 броя шарес да се търгуват.А под 5$ започваха с марджин коловете ,ако си взел техни пари.
mомчета да знаете че долара вече се купува и скоро ще изгрее.Една прогноза за нощес -падане до 1.2343 и на европа сме на 1.2360-70.Предлагам който иска да поства вечер след 19.30 прогнози за през ноща.Първо нощния е най лесно прогнозируем и удобен за слалп.Второ дори и да има пробив от фигура пазара си го показва и може да се предвиди риска.Да чуем други мнения не е излишно.
"Сините чипове" бяха идеални за 1999,но започнах да се лъжа по дот комове и те ми изядоха главата.А и си позволих да купя доста на марджин,компанията взе да пада под 5$,а аз не затварях с надеждата да се вдигне,тъй като данните бяха добри.После дойде ред на обратния сплит...Така акции,купувани на около 10$,взех да ги продавам под 4 ....смях.А като гледам сега AMZN къде са ,да бях купил от тях и да не ги пипам 5 години ......
На ФОРЕКС работя от 1 год,но на сток маркета започнах средата на 1999.Едно разбрах,след като ми фалираха един телеком - да не се пипат акции под 5 $,че даже и под 10 $.И аз се лъжех тогава с тези глупости - купи на 1,5 и декември продай на дебело.Тогава най-големи успехи имах с компании като MER,HWP,INTC,MSFT,ORCL, и по малки kato LOCK докато не отпадна от Насдак.Мног е лъжлив пазара,да знаеш.Успех на сток маркета!
Коментар