IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Varna 2

Има ли търгуващи

Коментар

• Varna 2

Що се касае до стопове около 1.7110, не мисля, че там е претоварено със стопове
      на дълги. Не забравяй, че само преди 13 - 14 часа имахме ниво 1.7112. Тъй че, кога
      ще да са отваряни тези дълги позиции. Сега - едва ли. Стотина пипса ми се струват
      множко за дистанция на стоп-лос. Пък и не само ти и аз мислим, че кабелът ще
      пада. Мнозинството вероятно е на мнение, че съкращаването на лихвения
      диферециал тепърва ще се осъзнава от търговците, още повече, че след броени
      дни се задава ново 100% повишение на US лихвите. Още веднаж успех!

Коментар

• Varna 2

Благодаря за отговора. Логично е всичко, което казваш. Но на мене ми се струва,
        че след 1.7710 може да слезе 10 - 20 - 30 пипса и отново да тръгне на север,
        макар и не за дълго. Тогава отново рискуваш стопа си. Просто е възможна
        консолидация в тази двойка и съответно зиг-загообразно движение в рейндж
        за известен период от време. Мисля, че скъсяването сега и стоп на около
        1.7860/70 е далеч по-безопасно, щом играеш със стопове. Цел /ако си поставяш
        такава/ 60 - 80 - 100 пипса. Но това е само мнение, не се съобразявай с него.

Коментар

• Varna 2

Другата причина да продам там са стоповете на много от трейдърите, които играят дълги кабели. Тези стопове са катализатор на спада и вероятността като ги закачи цената движението да се ускори е голяма. Или казано с две думи: в 7 от 10 такива случая пробива на такова ниво е истински и носи добри печалби.
          Работа и заплата?

Коментар

• Varna 2

Доне, това е много хубав въпрос. Моят стил на игра набляга на сигурността. Ако продам от 1,7710 вероятността да продължи още надолу е голяма. Ако продам сега вероятността да продължи още нагоре е все още много голяма. Никога не гоня върхове, това е един от основните ми принципи. Предпочитам да хвана по-малко движение, но с по-голяма сигурност пред това да хвана цяло движение с по-голям риск да ми изгори стопа. Стратегията ми е такава, че почти не се допускат загуби или ако ги има са много рядко и са малки. Целя малко пипове, но по-сигурни. За мен ако пробие 1,7710 това ще да е краят на корекцията и се връщаме към добрия стар низходящ тренд.
            Работа и заплата?

Коментар

• Varna 2

За съжаление не работя с ICQ. Става въпрос за следното: Прогнозираш, че
              кабелът ще пада. Логично е, аз съм на същото мнение. Но защо тогава ще
              чакаш до 1.7710, за да влезеш на къса позиция? Това си е загуба на 100
              пипса, а и около това ниво низходящият му потенциал може и да се
              поизчерпи и отслабне. Същото се отнася и за австралиеца, макар, ще там
              пипсовете са по-малко и опасността от изчерпване на потенциала е по-малка.
              Би ли обяснил, ако не те затруднява? Желая ти успех!

Коментар

• Доксн

Докс ,тук ли си-да правим милиардите.....

Коментар

• Varna 2

Za men li stava vupros?
                  Ako da, icq-to mi e 71521157
                  Работа и заплата?

Коментар

• Varna 2

Он лайн ли си? Искам да те питам нещо.

Коментар

• най-успелият БГ трейдър

Коко,явно си доста ограничен в запознанствата си.

Коментар

• дупката

Колеги, тъй като за повечето двойки нямам категорично мнение ще нахвърля две-три идеи за моите домашни любимци кабелчо и кенгурчо. И при двете двойки се наблюдава дивергенция на 1ч графика. Идеята за продажба при ауда е подкрепена от намиращата се наблизо горна линия на низходящия канал. При кабелчето очаквам буря, която да повлече и ойрото, като всички знаем причината. БОЕ свали лихвата, а ФЕД другата седмица ще я вдигне. И се замислих аз ако съм един сериозен инвеститор бих ли предпочел евро или паунд пред долари. Единственият отговор, който ми се върти в главата е - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! В момента съм в страшна ситуация, краткосрочен тренд нагоре, а на мен хич не ми се продават долари - противоестествено ми е. Чакам всеки момент да се сгромолясат опонентите на долара и не ми се иска да падам с тях.
                        Поръчките ми са:
                        продажба на ауд от 0,7690
                        продажба на кабел от 1,7710

И двете евентуални позиции имат огромен потенциал и се надявам да съм прав, щото иначе ще ям киселици.
                        Работа и заплата?

Коментар

• безименен

Няма глава и рамене при кабела , гледам търся не виждам , а напротив виждам го как ще пада ако не през ноща , то утре така ми изглежда от жегата не е при мен не е топло , то днес бяха големи бури та и аз набутах две загуби поне голямата я върнах по две.Може да съм се изморил ли не зна но няма формация обаче продължавам да я търся.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• докс

ей Докс, буден ли си?Как си с профита ? понеже си фен на нощните бдения, по-добре поспи малко и стани след 4,30 защото ако има екшът по-рано от това няма да е.
                            успех на всички нощни трейдъри!

Коментар

• КОКО

Мерси, всичко е ОК.

Мнението МИ за ОЩЕ нагоре при кабела мисля, че ще е осъществимо в близките часове.

Коментар

• Безимен

Виж аз лично не мисля че за тоя бизнес е важно икономическо образование, най-добрият български трейдър който познавам е с хуманитарно, даже въпреки че аз имам икономическо сигурно усети иронията на поста ми.
                                Що се отнася до движението и в момента според мен няма сигурност в нищо възможни са поне 5 варианта.
                                Желая ти успехи

Коментар

Working...
                                X