IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• aud/usd

Кенгуруто пое дългосрочно за надолу към 0.58 поне според мен, тъй че
    продавайте при всяка възможност.

Коментар

• Днес

Е/$ - дълга от 1.2321. Стоп и обръщане на 1.2295.
      $/иена - дълга от 109.55. Стоп 109.30.
      Успешен ден на всички!

Коментар

• aud/usd

съмнява ме да ти ударят стопа.

Коментар

• aud/usd

Еееей, тия мазни жълтури не спряха да правят всичко за резил. Имам едни дълги австралийци от 0,77 и сега се мъчат да ми вземат стопа на 7654. Все повече почвам да се убеждавам, че квото става до 18-19 часа наше време е ок - после се махат всички ордери и се забравя за търговия до 9-10 на другия ден. Такава куца позиция не съм имал отдавна и много ме е яд. Алогично ще ми е ауда да пада и още по-надолу и ако го направи знам, че ще е за малко но пуст му стоп - не се мести.
          Работа и заплата?

Коментар

• кабел

Лека нощ и успех.

Коментар

• кабел

Лимит бай
              ЕЙ 134.93 и ПЙ 197.93

Коментар

• кабел

Извинявайте за правописа на предишният пост. Дано сте го разбрали.

Коментар

• кабел

КОКО съгласен за носоката на ПЙ, но ми се струва че има завърщена 5-ца нагоре с удължена първа. Корекцията от 61.8 за втора вълна е доста често срещана, а това фиро е на 197.85 в случая.
                  В ЕЙ ситуацията е сходна. Аз извадих моите дълги там и ще влизам пак от доле и в ЕЙ и в ПЙ с лимит бай на 61.8 фибо
                  Успех

Коментар

• кабел

Da ne kaja silna duma 4e za neia e eres tova no sega sme 198.16 i az mislia 4e niama da padnem pod tova nivo

Коментар

• кабел

Paundyena ya sledia i igraia ot dve godini, za men celta e 200+ bez padane do 197.8
                      No moje i da gresha
                      Uspeh

Коментар

• кабел

Погледнете например Паунд Йена. Предполагам, че ще слезем до 197.85, а това са 40 пипса в полза на йената, така че по-добре къси в ДЙ ад съм със от 109.66

Коментар

• MGS

Az sam dalag v paundyena, ne mislia taka za krosovete, spored men imame 200p pone nagore v tiah
                          Uspeh

Коментар

• кабел

и аз вече съм дълъг,но 1.8112

Коментар

• eur

В момента по-удачно ми се струва удължаване на йени срещу долар евро или паунд. евро и паунд имат да правят корекция в полза на йената, така че по-добре къса Д Й до сутринта а сутринта дълъг кабел.
                              Успех Ви желая

Коментар

• eur

Taka ema 144 e 1.2373 ako tova nivo padne posledna dobavka izhod ot vsi4ko 1.2390
                                Uspeh

Коментар

Working...
                                X