If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еееей, тия мазни жълтури не спряха да правят всичко за резил. Имам едни дълги австралийци от 0,77 и сега се мъчат да ми вземат стопа на 7654. Все повече почвам да се убеждавам, че квото става до 18-19 часа наше време е ок - после се махат всички ордери и се забравя за търговия до 9-10 на другия ден. Такава куца позиция не съм имал отдавна и много ме е яд. Алогично ще ми е ауда да пада и още по-надолу и ако го направи знам, че ще е за малко но пуст му стоп - не се мести.
КОКО съгласен за носоката на ПЙ, но ми се струва че има завърщена 5-ца нагоре с удължена първа. Корекцията от 61.8 за втора вълна е доста често срещана, а това фиро е на 197.85 в случая.
В ЕЙ ситуацията е сходна. Аз извадих моите дълги там и ще влизам пак от доле и в ЕЙ и в ПЙ с лимит бай на 61.8 фибо
Успех
Погледнете например Паунд Йена. Предполагам, че ще слезем до 197.85, а това са 40 пипса в полза на йената, така че по-добре къси в ДЙ ад съм със от 109.66
В момента по-удачно ми се струва удължаване на йени срещу долар евро или паунд. евро и паунд имат да правят корекция в полза на йената, така че по-добре къса Д Й до сутринта а сутринта дълъг кабел.
Успех Ви желая
Коментар