If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бихте ли ме насочили от къде мога да си взема парола за програмта MetaQuotes за да заработи.
Благодаря Ви предварително за съдействието!
Извинявам се ако не е тук мястото за въпроса, но виждам че използвате програмата.
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава. — Конфуций
Здравейте колеги,отново нямах нет едно денонощие и не можах да стана свидетел на този интересен финт на долара,но виждам,че топ-прогностика Чикаго е на линия и ще го помоля да даде идея за дей-трейдинга ми днес,благодаря предварително
BNIGHT losho niama ako nabliji 2250 shte ima dosta bayove e ako gramne stopovete shte si izbiem stopovete s revarsa, zasega vsi4ko se dviji po plan, ti pomnish nedelnata mi ideia
КОКО благодаря
Има още мнооооого да се уча включително и от теб. Снощните лимитирани в ЕЙ и ПЙ са в "действие" засега. Късата йена от 66 аут на мижав профит от 10 п. Чакам още едно дънце в ЕД около 2274 (любимо фибо 61.8 от снощи) на покачването от 1.2160, и скачам в дълга с къс стоп 10-15 п.
КОКО благодаря
Има още мнооооого да се уча включително и от теб. Снощните лимитирани в ЕЙ и ПЙ са в "действие" засега. Късата йена от 66 аут на мижав профит от 10 п. Чакам още едно дънце в ЕД и скачам в дълга с къс стоп 10-15 п.
Пореден, мисля че снощи въпреки неуспеха да стигнем 24 нива това се брои и би трябвало сега да тръгнем за по-голямо нагоре, допускам ако 2250 падне 2130 откъдето да гоним 27 нива но сега като че ли трябва на 5 почивки да акустираме на 2620.
Желая ти успех
КОКО, здравей
В ЕД ми се струва, че току що завършихме 3-та на спада от 1.2365. Ако 5-та е = на 1-ва (25 п.), и я започнем от 1.23 дъното наистина ще дойде около 1.2270-75
Успех
Коментар