IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото, при желание човек може да види нещо като H&S на часовия в е/$ с проекция в района на 2130.

Коментар

• EUR/USD

По принцип мразя триъгълниците, пък и този не е ясно изразен, но продадох EUR/USD от 1.2201 и добавих на 1.2181. Смятам че ще отидем до 1.2130/40 нивата.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Мотивите ми да затворя късите си позиции са че 2150 е ключово ниво теста на което ще покаже как ще се държи еврото близките два дни
        искам да изчакам неговият тест
        Прав си. На моята къса при теста на 2150 слагам стопа на 0. Под 2150 добавям в късата.
        Успех!

Коментар

• 7920 и 2170 са екзит зони, пробив на 2150 отваря нова сел зона
          с цели в еврото 2050 със екзит зона 2080

Коментар

• Мотивите ми да затворя късите си позиции са че 2150 е ключово ниво теста на което ще покаже как ще се държи еврото близките два дни
            искам да изчакам неговият тест

Коментар

• zatvariam short cable na 7923, zatvariam short eur 2178 mestia stop na kanadec na 0

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от Сашо 1977
                затварям дългото евро на 1.2216(+13п),че като гледам паунда как пада е въпрос на време и еврото да полети надолу поне 50-60п и то много скоро.като гледам и прогнозите за утрешните новини все повече се убеждавам,че това му беше на еврото(поне за тая седмица),пък и при отворена позиция не се спи добре независимо има ли стопове или не.лека нощ на все още будните.))))
                Къса в е/$ 1.2189. Стоп 1.2266.
                Успешен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                  Добро утро и успешен ден?
                  Коко, мисля че правиш грешка,
                  япона днес ще е много продаван ,
                  успех!
                  Насс, това което не ни убива ни прави по-добри, а къса паундйена няма как да ни убие.
                  Мотивите ми са много основният ми е че сме в сел зона която съм длъжен да тествам
                  има и други разбира се свързани с йената която съм на мнение че ще расте в средносрочен план
                  или ще пада по-бавно в краткосрочен, тоест
                  мисля обратно на теб в това отношение
                  Успех и благодаря за съвета винаги съм отворен за други гледни точки

Коментар

• Добро утро и успешен ден?
                    Коко, мисля че правиш грешка,
                    япона днес ще е много продаван ,
                    успех!

Коментар

• short gbpjpy 198.55 stop 198.90 target1 197.90 target2 open

Коментар

• EUR/USD

затварям дългото евро на 1.2216(+13п),че като гледам паунда как пада е въпрос на време и еврото да полети надолу поне 50-60п и то много скоро.като гледам и прогнозите за утрешните новини все повече се убеждавам,че това му беше на еврото(поне за тая седмица),пък и при отворена позиция не се спи добре независимо има ли стопове или не.лека нощ на все още будните.))))

Коментар

• EUR/USD

айде пак дълго евро от 1.2200 с тп.1.2220

Коментар

• Първоначално изпратено от Сашо 1977
                            удари ми тп. на 1.2210.сега ще трябва да мисля да си отворя някоя нова позиция
                            Е радвай се, на мен делтата ми отмениха поръчката на 1.2217 и после се изсипа набързо и ми беше неудобно да влизам :evil:
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• удари ми тп. на 1.2210.сега ще трябва да мисля да си отворя някоя нова позиция

Коментар

• Абе ора...вие ме смаяхте...бира за вас нема ли бре?
                                След такъв мач на Армейците тая вечер...вие пак циклите на Форекс-а и то в най-слабите от към движения часове...
                                ЦСКА НАД ВСИЧКО!!!
                                А сега на въпросаааа...
                                USD/CAD е удобен за покупка към 1.1935, честно казано ми се вижда раничко да се удължава, но вие си знаете.
                                А аз мисля да скъсявам тая нощ EUR/JPY.
                                Лека и доходна
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X