Между другото, при желание човек може да види нещо като H&S на часовия в е/$ с проекция в района на 2130.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: EUR/USD
Първоначално изпратено от Сашо 1977затварям дългото евро на 1.2216(+13п),че като гледам паунда как пада е въпрос на време и еврото да полети надолу поне 50-60п и то много скоро.като гледам и прогнозите за утрешните новини все повече се убеждавам,че това му беше на еврото(поне за тая седмица),пък и при отворена позиция не се спи добре независимо има ли стопове или не.лека нощ на все още будните.))))
Успешен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nassДобро утро и успешен ден?
Коко, мисля че правиш грешка,
япона днес ще е много продаван ,
успех!
Мотивите ми са много основният ми е че сме в сел зона която съм длъжен да тествам
има и други разбира се свързани с йената която съм на мнение че ще расте в средносрочен план
или ще пада по-бавно в краткосрочен, тоест
мисля обратно на теб в това отношение
Успех и благодаря за съвета винаги съм отворен за други гледни точки
Коментар
-
EUR/USD
затварям дългото евро на 1.2216(+13п),че като гледам паунда как пада е въпрос на време и еврото да полети надолу поне 50-60п и то много скоро.като гледам и прогнозите за утрешните новини все повече се убеждавам,че това му беше на еврото(поне за тая седмица),пък и при отворена позиция не се спи добре независимо има ли стопове или не.лека нощ на все още будните.))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сашо 1977удари ми тп. на 1.2210.сега ще трябва да мисля да си отворя някоя нова позицияFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Абе ора...вие ме смаяхте...бира за вас нема ли бре?
След такъв мач на Армейците тая вечер...вие пак циклите на Форекс-а и то в най-слабите от към движения часове...
ЦСКА НАД ВСИЧКО!!!
А сега на въпросаааа...
USD/CAD е удобен за покупка към 1.1935, честно казано ми се вижда раничко да се удължава, но вие си знаете.
А аз мисля да скъсявам тая нощ EUR/JPY.
Лека и доходнаFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар