IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• re:KavalerA

Първоначално изпратено от KavalerA
    Здрасти на всички !
    имам нужда от свестен сайт с графика на нефта !
    Кой ще ми помогне?
    Здраве и късмет на всички !
    http://prophet.net
    Иди на фючърси там са записани символите . Вкарай символа после най горе и кликни . Има няколко вида графики .

Коментар

• EUR/USD

След като ми отнесе стопа, правя още един последен опит за продажба на EUR/USD от текущи нива, със стоп и обръщане на 1.2235.
      Атакувахме МА55 на 30 мин. (за сега неуспешно), и понеже днес съм на тема канали залагам на още един такъв и за EUR/USD, (заедно с МА55 имаше атака и на горната му граница).

Коментар

• Първоначално изпратено от KavalerA
        Здрасти на всички !
        Кой ще ми помогне?
        Изтегли си платформата на МТ4 от сайта на alpari. Има най-различни фючърси и може да правиш с тях каквито си искаш изследвания. Успех!
        Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
        Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• Първоначално изпратено от KavalerA
          Здрасти на всички !
          Не е особено читав, но има почти всички фючърси, може и да ти свърши работа: http://<a href="http://futures.tradi...hart/BC/95</a>

Коментар

• Sell EUR!
            ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Здрасти на всички !
              Кой ще ми помогне?

Коментар

• edin eksperiment
                short eur 1.2192 stop 1.2205

Коментар

• задавам си въпроса защо е/д го играя само за нагоре отговора - нагоре се вдига за да започна да го играя надоле трябва да си обърна екрана на компютъра

Коментар

• za pytq nadolu 6te sym 100 % ubeden edva kogato probiem 110.75 pri USD/JPY

Коментар

• Имаме още път надолу трябва ни това 2080 откъдето нов тест на 2265 пък от там ще видим
                      Успех

Коментар

• USD/CHF

Малко обосновка и защо е рискова покупката на USD/CHF:
                        Атаката до 1.2786 бе атака на средата на канала, от тук три варианта:
                        1. Тръгва надолу, без повторен тест на средата и излиза извън границите на канала (тогава даже не сме имали и канал).
                        2. Движи се дълго време настрани, тогава няма да стигне до горната линия, но очаквам все пак, че ще имаме още едно движение до 1.2810/20 нивата.
                        3. Преодоляваме средата и се насочваме към най-горната линия.
                        Стискам плаци за (3) и успех на всички.

Коментар

• Re: USD/CHF

[quote="vgc"]Добавих и половинка към дългите ми от понеделник USD/CHF. Стоп на цялата позиция 1.2720. USD/CHF на 4H заформи хубав възходящ коридор с цели някъде към 1.2860/80 нивата, допълнително вчера отскочи от ЕМА89 на 1H.

suglasen sum s teb i pri men izliza taka i yspeh na vsi4ki

Коментар

• USD/CHF

Добавих и половинка към дългите ми от понеделник USD/CHF. Стоп на цялата позиция 1.2720. USD/CHF на 4H заформи хубав възходящ коридор с цели някъде към 1.2860/80 нивата, допълнително вчера отскочи от ЕМА89 на 1H.
                            Късото евро от сутринта вече има стоп на нулата. Твърде е вероятно да ми отнесе стоповете и в двете позиции, но потенциала си го бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc
                              Първоначално изпратено от varna
                              Между другото, при желание човек може да види нещо като H&S на часовия в е/$ с проекция в района на 2130.
                              По скоро ми прилича на триъгълник , лявото рамо не е достатъчно симетрично и не го отчитам.
                              Възможно е.
                              Аз затова го казвам с такива условности.

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                                Между другото, при желание човек може да види нещо като H&S на часовия в е/$ с проекция в района на 2130.
                                По скоро ми прилича на триъгълник , лявото рамо не е достатъчно симетрично и не го отчитам.

Коментар

Working...
                                X