IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Koko

Първоначално изпратено от supertrader
    Определено да отваряш и затваряш е вариант , защото както е петък и кой знае какво ще ни сервират на отваряне-гап ама не се знае накъде , много объркана ситуация май. Е понятно е защо ги обраха стоповете.
    Абе така си е ще ставаме скалпери аз от известно време си пиша с едни пичове удрят само кабел за 10п със стоп 80п и им викам луди ама си говорим и им следя трейдовете от 2м те избиват рибата да не ти говоря за какво рой става на въпрос

Коментар

• Koko

Определено да отваряш и затваряш е вариант , защото както е петък и кой знае какво ще ни сервират на отваряне-гап ама не се знае накъде , много объркана ситуация май. Е понятно е защо ги обраха стоповете.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Освен това в Китайската история затворих една кабеларка на 40п профит, кое ти беше скипето

Коментар

• ловиме кинжалите един след друг днес ....
          гледам купувате еврото, а аз франка, но положението хич не изглежда добре технически :-|

като гледам голямото мазало май идва от долар/йена - някой упорито купува долари (китайци и не знам кой още)

франка толко бой отнесе все едно е валута на афганистан...

ако не ги стресне по-силно този ураган - не му се вижда края..

успех
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Re: коко

Ще падат май това е посоката , след 1.2050 не стой с дълги непокрити.
            Имах хедж на 90 но го затворих на 63 имам нов на 50 и горе над 21 ще види къде споко

Коментар

• Re: коко

определено аз от 2100 започвам едни къси

Коментар

• коко

D.Y.F-091066

Коментар

• http://www.srh.noaa.gov/ridge/byx_N0Z_lp.shtml

Гледайте оттук движението на РИТА

Коментар

• Нова добавка към дългата, стопа на добавката е на 2050

Коментар

• Re: долар-канадец

1.1853 му е пречка и там ако пробие следва да се спъне на 1.21 и там ако пробие край с тренда , ако ще и да се върне след това.
                      Според моето скромно и неангажиращо мнение дъното в тази двойка трябва да се гони някъде след втората половина на ноември .
                      Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от boby
                        баси кво чистене на стопове е паднало на eur/usd аз съм изгорял на 2090 сега пак го взех на дълго този път без стоп и смятам да го държа минимум седмица някои да има свежи новини за рита все пак трябва да се знае накаде духа вятара нали ?

Една от дигите в Ню Орлиънс пак се е скъсала и градът се наводнява отново.
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• това 2100 не трябваше да пада сега е много сложно има нови цели надолу май но ще се качи над 2100 сега а после ще му мислим в неделя

Коментар

• баси кво чистене на стопове е паднало на eur/usd аз съм изгорял на 2090 сега пак го взех на дълго този път без стоп и смятам да го държа минимум седмица някои да има свежи новини за рита все пак трябва да се знае накаде духа вятара нали ?

Коментар

• EURUSD

Мисля, че това му беше. Оттук би трябвало да търсим вече дълги. Потвърждение ще е ако мине 2100.
                              При мен затворена къса на 2090 и отворена дълга на същото ниво.

Коментар

• долар-канадец

1.1853 му е пречка и там ако пробие следва да се спъне на 1.21 и там ако пробие край с тренда , ако ще и да се върне след това.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X