Урагани, петроли и прочие дългите долари трбва вече да затварят мамка им
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
А възможно ли е урагана само да донесе +++++++ за долара. Отварят се пазарни ниши където акулите да си инвестират парите. И ако досега те са харчели по други краища на света, сега е момента да си изтеглят капиталите. На банки, застрахователи,и всякакви там инвеститори им трябват реални пари. Разбирай ДОЛАРИ!!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ne0nКоко ,какво мислиш - ще имаме ли движение на горе или ще продължи похода на юг.Интересно ако Рита мине през Хюстън ,каква ще бъде реакцията,но като гледам тази седмица как се реагираше на новините ,може и да е с обратен знак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от -DRДобър вечер !! Здраве и успех на всички !!
Какво виждам ,че се е случило днес ??? Такива големи движения ..И то в полза на долара ..
А уж Урагани,бури ...Сякаш урагана е в Европа ...Някакъв фундамент ли има ???Необяснимо при тази ситуация ..
Та ..Накъде сме ??Някакво мнение ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yulian Ahttp://www.srh.noaa.gov/ridge/byx_N0Z_lp.shtml
Гледайте оттук движението на РИТА
В левия ъгъл горе има радар-можете да си го местите.
Приятни почивни дни.Това не е предпоставка за търговия!!
Коментар
-
според мен просто почнаха да се 'застраховат' първо с канадски долари. След малко нищо чудно да оберат стопове в евро и франки и да започнат и с тях да се запасяват за бурния уикенд.
покрай сички кинжали съм къс в USD/CHF 1.2810 и дълъг в usd/cad -1.1730 с еднакви позиции ... зарязвам и отивам да се разсеятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramловиме кинжалите един след друг днес ....
гледам купувате еврото, а аз франка, но положението хич не изглежда добре технически :-|
като гледам голямото мазало май идва от долар/йена - някой упорито купува долари (китайци и не знам кой още)
франка толко бой отнесе все едно е валута на афганистан...
ако не ги стресне по-силно този ураган - не му се вижда края..
успех
канадеца е като закован-следобяд,да не говорим за gbp/cad-праска рекорд след рекорд.
Коментар
Коментар