IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко,

Рисково си е отвсякъде. Наскоро си профуках печалбата от няколко поредни успешни сделки като се опитах да скалпирам срещу тренда. Ще ми държи влага още дълго време.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Това с кабела е много рискова търговия за тест на едно дневно каналче или както се изразява един шемет this trade is an counter trend trade, only for brave souls.
      Така че не е за препоръчване да се следва пробив на 1.7620 ни вкарва в нова сел зона с цели другото фибо.

Хвърляйте поглед на евройена която е формирала триъгалник
      Успех

Коментар

• buy Cable 1.7628 kaso sarvane 7610

Коментар

• ne0n,

В скромния ми опит повечето пъти 'капацитетите' анкетирани от ройтерс са прави за известен период от време! Много пъти , когато всички тук сме виждали заветното дъно, а блумбърг и ройтерс НЕ - прави са били банкерите и сие и поне 3-4 фигури надолу (нагоре) е отивал курса преди да объре!
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• канал на тренд - може на 1.2035 след като го мине и се върне

Коментар

• В момента всякакви банки и светила във Форекса упорито ни съветват да купуваме долари ....Ако всеки се юрне да купува долари ... каква ще стане тя...Има нещо гнило във всичко това ...Вече седмица всички ни убеждават че трябва да купуваме долари ,ами ако не трябва ?

Коментар

• eur/usd

Здравейте,
                За момента вижданията ми са следните:
                buy limit 1.2118 ;t.p. 1.2807 или 1.2917
                sell limit 1.1958 ;t.p. 1.1649 или 1.1591
                s.l.-50p и на двете позиции(по избор)
                риск-1~2%

Поздрави и успех
                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• short GBP/USD 1.7708 target 1.7650
                  заторих на +5 пипа , че ме съмнява едно ходене до 1.7750

все пак : пак продадох от 1.7706 и чакам!

според мен движението надолу ще продължи поне до сряда другата седмица - тогава вече би трябвало да започне калкулирането на кофти US фундамента за петък.
                  Очаквам сериозен спад в NFP(нови работни места) за септември и корекция надолу на Августовските NFP. Заради ураганите!
                  И при еврото и при паунда имаме канали на 4h.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Здравейте , колеги. Пожелавам на всички успешна търговия, отдавна не бях писал,но понякога преглеждам форума.Виждам че все по малко се пише тук . След като занулих няколко сметки,реших да си направя един експеримент,който за сега работи добре. По пътя на логиката щом имам лоши резултати и на база моите анализи постигам само минуси , тогава , за да съм на + реших да откривам позиции обратни на моите предвиждания за цели си поставям стоповете , да ви кажа резултатите за сега са много добри . Последната ми позиция е в USD/CAD . Отначало бях решил при пробив на 1.18 да открия дълга позиция . Е сега съм скъсил и очаквам да ми " Удари стопа " на 1.168

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Бай 2000 и 7643
                      Close long cable 1.7700

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                        Някой да знае каква е новината (защо няма какво друго да е) която омаза така долара?
                        Novinata e 4e prosto takava nqma! Ni6to ne se e opleskalo pone pri men! Vsi4ko si e OK za sega, ni6to osobeno nqma!

Коментар

• Някой да знае каква е новината (защо няма какво друго да е) която омаза така долара?
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Koko v usd/cad trqbva da vidim 1550 ,po moi smetki de)taka 4e umnata
                            Ремонти
                            Форум за ремонти

Коментар

• будни останаха ли?

Коментар

• Исках да кажа 1.7853 трябва да се тества до края на седмицата

Коментар

Working...
                                X