IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Surprise

Първоначално изпратено от Yulian A
    Бях в движение за 3 часа и като пглеждам сега котировката на када,установявам,че е имало скокче и че ще късам ...... задето не се наблбуках под 1,17.
    Между впрочем,знае ли някой конкретната причина за повсеместното и "кратковременно" изригване на долара?
    Евро срикошетил из под $ 1.2000 Валютный рынок

19:54 28.09.2005

Евро снова пробивает вниз область $ 1.2000, чтобы установить новые минимумы сессии, поскольку игроки проверяют растворяющийся интерес на покупку, помещенный на $ 1.2000, европейском дне. Минимумы вторника на $ 1.1978 все еще впереди и вероятно, что любые существенные стопы были помещены ниже того уровня для безопасности. Несколько минут назад, как раз до начала движения, появились слухи о возможных существенных продажах евро вокруг $ 1.2030. Разговоры указывали на то, что один счет вел очень крупные операции там ранее. Но согласно дилерам, обслуживающим несколько крупных счетов, они слышали такие разговоры и подтверждают, что евро боролся наверху, на $ 1.2030, немногие придают большой смысл тому, и при этом они не спекулируют на тему возможной идентичности участников, вовлеченных в те торги. Несколько дилеров сказали, что любые операции с евро на том уровне исходили от смешанных продавцов в небольшом размере, оставляя их неубежденными относительно слухов о том, что это - серьезный уровень продаж. Forexpf.Ru - Forex News / Новости Форекс
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Surprise

Бях в движение за 3 часа и като пглеждам сега котировката на када,установявам,че е имало скокче и че ще късам ...... задето не се наблбуках под 1,17.
      Между впрочем,знае ли някой конкретната причина за повсеместното и "кратковременно" изригване на долара?

Коментар

• петрола и златото се засилиха !
        кад и ауд предполагам ще запраскат и те здраво!
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от Марио Димитров
          КОКО,
          Не помня цифрата,но не спечели ли едни 100 от када?!!от Петър.
          Поздрави и само успехи
          Не помня от колко беше или на 62 или на 82 рано е още
          Петър-да не се разсърдиш-не злорадствам!
          КОКО има да си връща
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• при този пазар и от опита , които имам по е/д
            1. дългите парат
            2. дългите парат
            3. ама много парат

Коментар

• Първоначално изпратено от Марио Димитров
              КОКО,
              Поздрави и само успехи
              Не помня от колко беше или на 62 или на 82 рано е още

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
                Netware5 май сме съученици от НМГ то, бях в класа на Дончева.
                И заедно работим на Форекса.
                Пожелавам ти успехи
                Успехи и на теб! То с това образование сме обречени на успех Я виж Васил Божков какво направи.... Като имам предвид, че е по-голям от нас, има накъде да се развиваме И дъщеря ми съм я насочил натам. Ако имам късмет може и да попадне при Боянка Савова, та да е пълен купона...
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• КОКО,
                  Поздрави и само успехи
                  Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Netware5 май сме съученици от НМГ то, бях в класа на Дончева.
                    И заедно работим на Форекса.
                    Пожелавам ти успехи

Коментар

• дълги eur/usd 10% от основния ми акаунт с цел 1,30+++
                      sell stop 1.1975 /25%;1.195 /50%;1.1925 /25%.
                      Успех на всички

Коментар

• паунда е пред обръщане ... поне психологически
                        вече бая народ дребни инвеститори започнаха да го продават, което е показателно !

мисля да купя мааалко паунди под или около 1.76 само да минат още час -два да се успокоят страстите
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

buy limit 1.1978 SL 1.186 TP 1.2209/1.2268/1.2382/1.2485/1.2758
                          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от netware5
                            Коко,

Рисково си е отвсякъде. Наскоро си профуках печалбата от няколко поредни успешни сделки като се опитах да скалпирам срещу тренда. Ще ми държи влага още дълго време.
                            Кабела след като изпълни вчера целта си правилно изкара нова и тя е 1.7559 (76.4%) като сел зоната за тази цел излиза при пробив на 7620, но има един канал на дневна от няколко дъна който му се опъва, аз вместо да скъсявам когато допре удължавам със къс стоп и ревърс х2 вчера номера стана и донесе 56п реших и днес да пробвам
                            1sre6ty trend ne se igrae
                            2 da vurvi na kudeto iska vinagi ima ot kakvo da se iskara pe4alba
                            3 siadai bez mnenie za pazara gledai grafiki
                            4 ne se strahyvai ot zagybi analizirai pravilno pe4albite sledvat avtomati4no
                            niakolko
                            suveta ot men

niakolko verni kli6eta za tozi pazar no ne lo6o da si gi napomniame 4esto za6toto sa mnoogo verni

a ina4e tova s dopiraneto na bolindgur mislia 4e za tiah govori6 deistva dobre no go pravi po teky6tiia trend a ne sre6ty nego opasno e ne te poy4avam samo se opitvam da ti kaga ne6ta v koito sum se ybedil da ti buda polezen pi6a ti go tyk koko za6toto mi se skapa q-to

Коментар

• Докато и днес еврото обаче задържа под 1.2040/50 близката съпротива (и под 1.2080/1.2100 важната съпротива!), то все още остава в низходящото движение от 1.2270 върха надолу, но е нужен негов спад сега под 1.2005/00 близката подкрепа (часово сутрешно дъно и 61.8% от 1.1980-1.2040 отскока) за нов тест на 1.1980 дъното и при пробив под него -> до тест на 1.1965/55 бившите негови важни дъна от юли. Към 1.1970/65 областта пък спада от 1.2270 насам (ако е само във последна вълна (v) от петвълновия спад от 1.2590 насам?), ще бъде 0.618 от вълни (i) до (iii) от 1.2590 до 1.2100; а към 1.1930/20 пък днес лежи долния край на успоредния падащ канал за еврото от 1.2590 върха надолу), преди евентуална възходяща корекция за еврото!

Само директен пробив на еврото днес и под 1.1965/55 бившите важни негови дъна (и под 1.1930/20 долния край на падащия канал?) ще означава, че неговият спад от 1.2270 върха насам действително е в дълбока падаща вълна 3 (на целият нов спад във вълна {C} от 1.2590 върха?) и може да доведе до директен тест на 1.1870 основното дъно от 05.07.05г. и дори при пробив под него -> до тест на 1.1775/60 основните дъна от 2004г. (и където спада от 1.2270 върха надолу, ако е вече във вълна 3 от {C}?, ще се изравни със спад във вълна 1 от {C} от 1.2590 до 1.2100 -> около 1.1780), преди опит за известна възходяща корекция за еврото!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                                Коко,

Рисково си е отвсякъде. Наскоро си профуках печалбата от няколко поредни успешни сделки като се опитах да скалпирам срещу тренда. Ще ми държи влага още дълго време.
                                Кабела след като изпълни вчера целта си правилно изкара нова и тя е 1.7559 (76.4%) като сел зоната за тази цел излиза при пробив на 7620, но има един канал на дневна от няколко дъна който му се опъва, аз вместо да скъсявам когато допре удължавам със къс стоп и ревърс х2 вчера номера стана и донесе 56п реших и днес да пробвам

Коментар

Working...
                                X