IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна тътговия - FOREX

За днес 23/2/2001 аз ще направя следното
    Buy eur/usd at 0,9048 S/L at 0,9003 amt 0,1
    Buy eur/gbp at 0,6260 S/L at 0,6230 amt 0,15

Коментар

Напълно съм съгласен с последният ти анализ.Ако обаче еврото падне под 0.8970/80 таргетът според мен е не 0.8830,а 0,87.Тарикатите все пак трябва да оберат стоповете.

Коментар

EUR/USD все още е в нещо като bullish flag (The flag waves in the opposite direction). За да се възобнови движението нагоре- пробив на 9180, таргет - 9327, 9440, 9590. При пробив на 8970-8990, target - 8824.

Коментар

Не виждам защо това е силно ниво, освен че завършва на 0. Ако купуваш канадци определено играеш срещу тренда и трябва да имаш много къс стоп и таргет. Ако имаш възможност погледни на www.tradesignals.com или www.prophetfinance.com графика на LHJ1 (това е свинско месо) и си кажи мнението.

Коментар

Имайки предвид,че 1,545 е много силно ниво на съпротива си струва да опита човек.Но задължително със стоп

Коментар

Знам, че стратегиите ти са за daytrading, но аз не бих продал пробив на high, дори и стопът ми да е много близък.

Коментар

Отново ти напомням,че съм интрадей трейдър и коментарът ми е само за деня

Коментар

Стратегията ти за канадския долар е убийствена. Имам пред вид, че е страшно агресивна и по принцип трябва да имаш доста късмет. Хубавото е, че ползваш къс стоп и ако сгрешиш ще излезеш с малка загуба, но от друга страна ще бъдеш стопван по-често отколкото е здравословно. За да търгуваш успешно трябва да си добър tape reader и да "чувстваш" пазара много добре. Аз не бих продал канадец преди тестване на 1.5536. Всички индикатори са bullish, но стават overbought и трябва да има корекци. Следващият weekly target е 1.5605 и той може да бъде тестван след пробив на 1.5536. Това е валидно при положения, че Канадската ЦБ не поднесе някаква изненада.

Коментар

Слухове,че турската централна банка купува евро

Коментар

ИФо индексът за западна Германия за м.януари е 97,5 (за дек.96,8) за бизнес климата и 94,6 (за дек.92,8) за бизнес настроенията.
                      Това доведе до рязко поскъпване на еврото до 0,9160/5 от ниво 0,9105
                      Възможен е спад до 0,912 но като цяло новините са позитивни не само за Германия а цялата ЕЗ.Аз смятам,че не е изключено днес пазарът да достигне вчерашните високи нива от 0,9200 и +

Коментар

От това което виждам във USD/CAD 1H chart,то лично аз бих продал $
                        на 1,5405 С/Л на 1,5440 и таргет 1,5250/70.Между другото ако си ме последвал за покуока евро/дол на 0,9075 0,2 то печалбата ти до тук
                        е около 800$.Не е лошо за час -два

Коментар

Аз например продавам при пробив на low и купувам при пробив на high, т. е. buying strength и selling weakness. Ако има три поредни бара с higher highs и higher lows - това е 3-bar sell setup. Сигнал за продажба се генерира при пробив на най-ниската стойност от третия (предходния) ден. Може да има и повече поредни бара. Виж канадския долар.

Коментар

От вчерашните ордери за съжаление ордерите за покупка на евро и шв.франк не бяха изпълнени,но за сметка на това ордрдера за покупка на евро/йена бе изпълнен,стопът не беше филнат и профитът към момента е около 85000 йени (около 730$).Друг е въпросът дали и къде съм затворил позицията или я държа?
                            Също така продажбата на евро срещу паунди също беше изпълнена и печалбата от нея беше достигнала до около 1000 паунда(1450$)

Коментар

Аз ти казах,че съм интрадей трейдър.Основно гледам "малките" графики
                              с период 1ч.,30мин,10мин,5мин.Поради тази причина стратегиите ми са с много кратък период само в рамките на деня.Освен това взимам под
                              внимаие и новините за деня които трябва да излязат,очаквания, прогнози,тенденциите към покачване или спад на борсови индекси и т.н.т.За опциите нещата не стоят така,но това е средносрочна или дългосрочна прогноза която зависи от много други фактори.

Коментар

Какви са ти таргетите? Кръглите числа не са препоръчителни за стоп поръчки, тъй като са естествен support или resistance. Как генериращ сигналите за купуване и продаване?

Коментар

Working...
                                X