IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Прав е "идиот", ръста на паричното предлагане (ръст на агрегата М3)би означавало че Europen central bank ще бъде по-малко склонна да намалява лихвените проценти, за да държи инфлацията под контрол (неочакваното повишение на М3 с над 6% при таргет за ЕЦБ 4.5% означава че не всичко все пак е още под контрол)
    Разбира се може други съображения да надделеят и на 30-ти ЕЦБ да намали лихвите въпреки този ръст на М3. Лично аз смятам смятам че това е правилното решение в четвъртък (да се намалят лихвите)
    Г-н Петър да не се пъне, все пак той нали е специалист в корпоративните финанси, а не в паричната политика и макроеканомикс.

Коментар

Аз не мога да призная нещо което още не се случило. Освен това както ти обясних и в предишният си коментар, ако зная какво ще се случи на пазара (т.е. ако съм маркет мейкър) просто ще го направя, ще си взема печалбата, ако някой плати здраво да му подшушна, ще направя нещо и за себе си и изобщо няма да влизам в сайтове за коментари и прогнози.

Коментар

Извинения за квалификацията. Но ще трябва да се върнеш доста назад за да научиш че при такова покачване на М3 вероятността за понижение на лихвите спада драстично. Едно такова понижение на лихви в четвъртък ще се приеме като позитивна изненада за еврото. До вчера над 50% от прогнозите сочеха понижение на лихви. Днес след тези данни този процент е доста по малък. Възприемам мнението ти за движението на еврото но не и тълкуването на показателя М3. Поне веднъж бъди откровен и си признай грешката а не ми разправяй лакърдии.

Коментар

Приятел,без квалификации за чиято и да била компетентност.
          Това че тичакаш нещо си е твой проблем.За да се случикаквотои да било трябва да има новини,очаквания,прогнози и т.н.т.
          Такъв е и случаят от днес с М3-щом е + очакваното,това означава че
          лихвите ще ги свалят.Това пък от своя страна променя очакванията с
          колко пункта 25 или 50,свалянето налихвите пък означава,че инфлацията е ограничена,а също така ще доведе и до трансформирането на капитали от $,йени и паунди в евро.
          Но стига толкова безплатни уроци.Стой си на очакванията или хвърляй на боб,може да опиташ и на комар.

Коментар

Ама ти наистина си некомпетентен:
            1 Какво означава добра фигура за Европа покачването на М3
            2. Аз не говоря за екшън надолу а чакам край на корекция.
            3. Продължавам да смятам за добро решение продажба на евро в 0.9050-70 със стоп малко над 0.9090
            4. Хубаво е човек да си признава грешките - аз също ги правя и последната ми бе миналата седмица когато си мислех че еврото твърдо ще мине над 0.92

Коментар

О.К. щом така мислиш просто го продай.Твой си е рискът.Ако на пазара
              нямаше хора с различни мнения,нямаше да го има и самият пазар.Само
              моля те без толкова категорично мнение + това "глупости".В противен случай бих си помислил че си един от 7 най-големи маркет мейкъри ха,ха,ха................
              Но ако е така не бъди толкова мълчалив когато тръгнете да правите
              екшъна.Сподели с колеги та и ние да направим по някоя парица.

Коментар

Глупости Петре!!! След този М3 ще има продажба на евро при всяко покачване. Аз също очаквам еврото да покачи в близките седмици но в момента е време за корекция. Можем да видим нива и под 0.90 като критичното ниво е около 0.8960.

Коментар

Настоящите нива от 0,9040/50 евро/$ са много подходящи за покупка на
                  евра със стоп 0,9015.След доста по-добрата фигура за Европа(М3+6,4%)
                  приочакване на +6,2 еврото неизбежно ще направи "рали".Същото се отнася и за евро/паунд на 0,6280 със стоп 0,624 и таргет 0,634 и 0,64

Коментар

Еврото направи неуспешен опит за пробив на 0.9200. Това е лошо за него в краткосрочен план. Очаква се тестване на 0.9085 и при успех следващи таргети 0.8975 и 0.8870. Зависи какво ще правят акциите в САЩ.

Коментар

Понякога може и да се печели от покупка на евро )
                      В момента eur/usd е 0,9225/30 така, че buy on deeps препоръката се оказа доста печеливша.
                      За възхода на еврото помогна неочаквано добрите данни за доверието в германската икономика (IFO индекса)

Коментар

Съгласен. Аз също мисля така.

Коментар

Buy on deeps eur/usd at 0,9040/50 with S/L at 0,9010/20
                          Buy eur/jpy at 108,70 S/L 108,30 and P/T at 110,30/40
                          GOOD LUCK TO ALL SPECULANTS.

Коментар

Нищо страшно. Ако се окаже че съм сгрешил и ми удари стопа в 0.90 купувам евро в 0.9015 с прицел около 9060. След което обаче със сигурност ще продам еврото и ще чакам отново същият процент корекция за който пледирах преди това. Говоря за продажби на евро в 0.9060 като имам в предвид че техническото ниво е 0.8970-80

Коментар

Идиот, надявам се искрено да не си селнал евро/$ на 0,897.
                              Ще дам едно "жокерче" на спекулантите, което разбира се е валидно само в 85% от случаите,защото ако беше на 100% всички само тези 2 кроса щяха да търгуват, а именно: Когато eur/chf и eur/gbp вървят на горе еврото се качва и обратното. Ако погледнете графиките на тези кросове за последните 5 дни, ще схванете по-лесно какво имам впредвид.

Коментар

А къде ли са корекциите. Ти винаги съветваш да се слагат стопове. Имам чувството обаче че доста стопове ще бъдат забърсани докато приключи истинската корекция. Така че аз по скоро мисля за продажба на евро в нивата 0.8970 или малко от долу със стоп 0.90. И ще търсим поне 38.2% от голямото движение.

Коментар

Working...
                                X