If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Velikane sled 0.8810 kakto pichech chte posledva li otnovo dvigenie kam 0.85 spored teb.
Коментар
vacuum
Валутна търговия - FOREX
hm
v momenta se opitvam da nau4a fx targoviata i po tozi povod sabiram u4ebni materiali. Mojete li da pomagnete..
PS: Ot gledna to4ka na na4inae6t, dnes mnogo mi haresa www.forexswiss.com. Ottam moje6 da si downloadne6 edin mnogo (pone za men) iak nara4nik za online trade. Osven tova predlagat i fx super mini. Be kakto i da e vpe4atlen sam ot tiah:-)))
Zdr. Velikane,
ne si prav che niama nikoi. Prosto sega e kato zatishie pred buria.
Niakoi sa v icq-to.
Коментар
Velikana
Валутна търговия - FOREX
Привет на всички!? То както виждам няма никой!!!
Какво е станало? Защо загубихте интерес към форума?
Хайде ще опитам да раздвижа нещата))))
ОБЗОР НА СЪБИТИЯТА:
След приключване на 5-вълновия модел (.8953- .8560) последва корекция във вълна (а) .8560- .8730
Сега сме във вълна (b) с евентуална дъно в .8625 (.618 от (а)).
Цялата корекция би трябвало да приключи с вълна(с) с target .8803
Успех! и по активно))
Коментар
Валутна търговия - FOREX
Glupak za sega ne smjatam che si na prav pat no pak ako vsichki bjahme na edno mnenie njamashe da ima FX MKT.
Good luck.
Today eur make a good gain vs usd.
I prefer buy eur/usd at 0,8580 if seen again or over 0,8680/90 if brocken than will try 0,8740 next 0,8880
Buy usd/jpy at this lvl 132,90 with S/L 132,10 and target 134,60 next
135,30 target 137+++
Good luck to all speculants.
То народа си го е казал:..."Ходим къде ходим пак тука ще дойдем.."
Та си мисля че по-удобно място от форума няма, а пък ако един от нас иска да обсъди спешно нещо с друг, то тогаво чата и icq ще влязат в действие.
Коментар
nomadik
IRC
chata e za razvylnuvani teenageri
i tam ne se paziat starite syobshtenia, chovek triabva postoianno da go sledi da ne izpusne neshto (ako ima kakvo da se izpusne)
vsichki seriozni diskusii se vodiat v USENET
kakvo shte kajete za edna spec. news grupa, napr. bg.forex
Speored men Evroto chte padne do 0.8510 i sled tova chte posledva korecia do 0.8640-70 predi otnovo da poeme nadolo.
Kato che li e blizko vremeto da se obrachta trenda.
Коментар
ZaioBaio
Валутна търговия - FOREX
Тошо, тези дни имаше сривове в интернета из бг. Навярно има някакви "борби в горните пластове на интернет доставчиците". А на тези които искат да ползват и IRC един скромен съвет. Момчета и момичета, когато човек търгува с реални пари и е решил да печели, той просто гледа да реализира някаква печеливша стратегия. Понякога събитията във fx търговията се развиват мълниеносно...за 1-2 минути. Така че всеки от Вас трябва да дочака своите 1-2 мин. С използването на mIRC скриптове е много лесно от друг компютър всеки 3-ти новоизпечен тинейджър да Ви блокира компютъра, и то в много неподходящ момент, а от там всеки от Вас да пропусне своята "звездна" минута. ВЕРВАЙТЕ ми.
Коментар
Asen
Валутна търговия - FOREX
Тоше, аз съм тука и смятам за сега да си седя тука в инвестора, просто тия дни само с едно уше слушам
Коментар