IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX-Валутна търговия

Още повече пък че се наблъсках в швейцареца като откачен
    Сега ще чакам някой друг идиот да каже следващата идиотщина та да затворя
    Въпреки че идиота съм си аз - преди скока бях скъсил още евро на 8680 и тъкмо се чудех как да затворя част от позицията на 65/70 и тия идиоти ми хапнаха към половината печалба
    Другата сега аз ще си я похарча във франковете
    Хайде успехи

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

p.s
      тя посоката си беше правилна, ама аз като не си следвам теорията за МА, така става.
      Винаги е така, като изкарам някой пипс после набутам поне половината печалба .

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

CAD напреви страшно рали - за съжаление в грешна посока,

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Abe tia idioti me razbiha s toia Irak
          Otletq mi prekrasnata poziciq .... i 1/3 ot profita

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

За банките и аз не съм много сигурен но съм си го възприел така
            Насдак премаркет 15.00 (8.00 EST)
            Banki 15.30 (8.30)
            NYSE AMEX NASDAQ 16.30 (9.30)
            Bbanki close 22.00
            BORSI 23.00 i banki na tihookeanskoto krajbrevie
            NIPON open 2.00

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

А и това 16:30 (или 15:30) дето го знам е за NASDAQ.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Сигурно ще прозвучи много тъпо ама аз не знам точното работно време нито на американците нито на японците. Мисля че в щатите почват към 16:30 наше време ама не съм много сигурен. Ще ме светнете ли? И ако може в българско време.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Американците са големи бикове - направо бизони
                  Снощи в края на американската търговия нямаше никакво покриване на къси евра, така че лично аз очаквам още един спад при отваряне на американските банки, така че внимавайте с дългите евра
                  Успех на всички

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Момчета преди известно време се похвлих че вследствие на един такъв забравен лимит ордер си гушнах $250. Това беше една много приятна изненада. Не ми се мисли обаче какво щеше да стане ако курса беше поел в другата посока. Така че много внимателно ги следете тия неща. Аз оттогава си отварям очите не на 4 ами на 16.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

tosho,
                      saglasen sam s tebe 4e triabva da se pravi non-stop ra4en kontrol na orderite, no vse pak e normalno sistemata da go pravi avtomati4no.
                      i o6te ne6to, tova 4e vselenata e vacuumirana ne i pre4i da e bezkraina.niakak si vse go svarzvam sas smetkata si. )

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ponapazaruvah si malko eur na .8690 pak shte vidim

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Vacuum (все си мисля че това не е хубаво име за спекулант - свързвам го някък си със сметката)
                          Гледай сега как седят нещата при Делта
                          Там всеки ордер е сам за себе си и не е обвързан с позицията ти
                          В твоя пример имаш +20 лота - подаваш лимит за 20 лота (тоест искаш да продадеш 20 лота) това си е поръчка за продажба на 20 лота, единственото което е лимитирано е цената - после си подаваш маркет ордер за продажба на 20 лота и сметката ти става 0 лота, обаче лимитираната поръчка за продажба си седи и ако цената достигне лимита се изпълнява и ставаш -20 лота.
                          Трябва редовно в "Поръчки" да проверяваш всички потвърдени (аз примерно сменям само годината една на зад) и да отменяш тези които вече не са актуални.
                          Обобщението е, че всяка поръчка си е сама за себе си и няма общо с позициите ти.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Sell usd/chf at 1,6950 target 1,672
                            Buy gbp/usd at 1,4255 target 1,4380
                            Buy usd/jpy at 133,60 target 134,30

Good luck to all speculants

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ti sam kaza stefane kyde mu e posokata pri close pod 20MA

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Това евро се побарка, аз днес го зарязвам , няма да го играя докато не избие нанякаде )

Коментар

Working...
                                X