IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

www.netdania.com - neznam dali ne e sys zakysnenie
    www.deltastock.bg - real sys sigurnost
    Na netdania ima i hubava free grafika s malko zakysnenie

Ако навлезнеме във зоната на свободните предположения може би ще имаме една добра възможност да скъсиме отново еврото около 8680/5 с цел 8640,л моя стоп ще бъде на 8698, щото съм шубе, иначе стопа трябва да е на 8715

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

A kak varvi evroto v momenta?
      Niakoi ot vas traderi,znae li stranitsa koiato da sledi the EURO
      real-time,a i da e free?

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Даааа, аа някой дето все бързат каато пале пред майка си бяхме скъсили паунда още в понеделник на 1.4260, ама поради добре известното шубе, бяхме сложили стоп на 14275 и във вторник сутринта вече не притежвхме тази добра позиция

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Да! А някои бяхме дълги в паунда от същия следобед. И познай кво стана. (

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

по дяволите
            "Снощи шефа на Bank of England Джордж каза, че GBP е относително силен спрямо еврото и това има негативно влияние върху външното търсене на стоки на UK. Тези негови коментари снощи доведоха до резки разпродажби на GBP/USD и паунда се срина от 1.4240/45 към 1.4140/45 след като бяха прицелени серия стопове на дълги паудни под 1.4220; 1.4200 и 1.4180 долара. Този срив на GBP/USD беше една от основните причини и за срива на EUR/USD към 0.8615/20 след като бяха прицелени стопове на дълги евро под 0.8650/40 долара"

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Знам че там си му беше местото ама ...
              8700 ме устройваше идеално като печалба, след няколкото нови влизания
              Идеята че на 8700 предпоследните две влизания на 8725 и на 8712 ми компенсираха напълно и + последното влизане на 8680. а за мене си оставаше пречалбата от първата позиция на 8755
              Плюс това аз имах готовност да затворя ръчно веднага някъде след 8690 - и на мене не ми се вярваше така да пробие супорта на 8650/60
              Но вси1ко това не е важно - важното е че заради някакъв идиот не се изпълни лимита на 8627 (100 пипса от получената средна цена на всички влизания), а това щеше да намали поне със 150 пипса таканеобходимите ми 300 пипса :-)
              Сега чакаме CHF да върне в под 1.70 и почваме пак да се бориме за 300 пипса (ако не върне, май за нищо повече няма да се бориме)
              Междо другото - ето на графиката последния час прибирането на печалбите, това означава, че независимо от посоката следващите 24 часа ще има и корективни движения, а не като последните 48 часа само в една посока (без да броиме гнусната инсинуация с войната)
              Хубавото в цялата работа е че тази нощ ще се наспя спокойно
              Успех на всички

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Тошо не се коси, аз държа едни канадци, дето ми изядоха главата, ама съм упорит, ина4е нещата с еврото се развиха по план, не е трябвало да пипаш стопа. 0.8720 го даваха като ключово ниво, даже сега като гледам 4асовите графики, 0.8715 е било ИДЕАЛНО за скъсяване, ама кофти 4е не сам ги гледал когато трябва.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

aaa, aз на 0.8650 ще скъсявам пак, не знам как успяха да бутнат силния суппорт на 0.8655,

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Edna kasha nastana da se chudish otkade da ia podhvanesh

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Е и това изказване за войната ако не беше режисирано здраве му кажи.
                      На 9680 реинвестирах цялата печалба пак в долари и свалих стопа на 87 (да не го бях пипал от и 20) и бях забил лимит на 8627 и щтарка рака игоря стопа + набутах се със пълна сила в швейцарци - на добрият курс 1.6983 и успях да видя 1.6943, обаче и не можах да реагирам.
                      Сега още си ги държа швейцарците - защо?
                      Защото хубавото на режисираните работи е, че когато се постигне целта, пазара се връща в предишното си положение, което предполага че утре други ден трябва долара пак да е около 8680, след което вече ще мислиме за посока
                      Успех на всички, а аз дано оцелея до тогава

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

и аз хубаво се бях скъсил още в петък, какво ли ми трябваше да се тарикатя, сега щях да си прибера 150 пипса, а съм само 40на на плюс.
                        сега е въпроса къде да затворя късите евра, или пък да ги зарежа и да 4акам 0.8550 - 0.8450

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Perfekthno - bqh zabil limita na 8627
                          A sega zagubih cqlata pechalba I maj otgore w CHF

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

НИКОГА, ама никога пове4я няма да играя срешу моите си правила ),
                            изгърмях пак с 15 пипса ), то си е казано , мине ли под МА - short, ама аз се пиша на много тарикат, да играя срешу мен си и срешу пазара

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Taka se nabutah s paunda che napravo mi ide da si izjam ushite. Zatvorih si dylgite ieni na 134.35 i vljazoh v paunda ta da mi glutne celija profit. Sega trugvam napravo kum zoologicheskata gradina da si vzema kletka. (

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

избиха рибата с това евро, отвея ми стопа и ми направи реверс, ама се притеснявам не уцелих то4но пипсовете

Коментар

Working...
                                X