IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

sashto i na http://www.forexnews.com/

Коментар

Chavo mojesh da poglednesh materialite na saita http://fxserver.com/news/news.html

Коментар

o-o-o-o-o CENZURATA.......mnogo si chuvstvitelen

Коментар

... kakto i obiknoveno se poluvhava iz Bulgarsko, jurnalist - poveche ne moje da se kaje

Коментар

Chavo popitaj v Reuters-BG tel: 02/ 9 11 88 ili 9 88 11 beshe,veche ne pomnja tochno.

Коментар

ne iskah da se karam, sorry za koeto
              pak prognozata na bat" ti pero (makar i kratkosrochna) mi haresva

Коментар

Momcheta znam che veche pitah vednuj no ako njakoi ima ideja mnogo speshno ot kude moga da namerja njakakuv ne mnogo obshiren material za kursa EUR/USD. Kolkoto i da vi se struva absurdno tochno tova e temata i imam nujda ot idei kato struktura sudurjanie i t.n.
                Blagodarja i uspeh na vsichki spekulanti.

Коментар

Aide pak zapochna kavgata tuka,
                  ami `bat Pero govori na takav na kakavto znae,
                  ti kat si po-dobar ot nego ia napishi edna srednosrochna prognoza ako iskash da se dokajesh.
                  Pak za negarskia English si otvori druga tema i se hapete tam s kogoto ti dusha saka.

Коментар

peter karaivanov,
                    zashto neprekasnato brashtolevish na angliiski? na losh angliiski! ama mnogo losh!

Коментар

Тъй-тъй...((((((((((

Коментар

Today euro make a new high and tast 0,9815.In a next fiew days i expect that eur will move in range betwen 0,9730 and 0,9810 but if
                        bracke 0,9820 then next target is 0,9920 or 1:1 eur/usd.

Good luck

Коментар

Today eur test 0,97.Next week we,ll see anoder high levels.

Good luck

Коментар

Gore glavata Toshe, i az sam kas kas ta.... chak skasan, inache Manastirskata si ia biva....

Коментар

Здравейте играчи! Искам да ви питам нещо. Някой знае ли от къде могат да се вземат статистически данни за икономическите показатели за 4-5 години назад за щатите и европа?
                              Благодаря ви и успех .

PS Моето мнение е , че ако еврото стигне ,9680/,9700 ще бъде добър момент за продажба цел е нивото около ,93/,9350

Коментар

Ненам на ко викаш разот (разход на БГ)
                                Играя при Делта форекс на 1леф комисионна на лот от 2000$/ЕВРО/КАБЕЛ/ШВЕРЦ и спред 4-5 (10)пипса, ако включваш спреда в разхода значи играя на разот 9пип/11/13/16пип, а бих могъл да играя и на 8/10/и други по неизгодни спедове, ама не си падам щото ще ми дойде много евтино, пък нали казват че евтиното излиза скъпо и така ...
                                Лошото е че след това еврорали май известно време няма въобще да играя ....
                                пък 7-те пипса значеха 5п за разход за комисионна - 1 ЛЕФ и 2п печалба
                                Ама не успях да събера достатъчно по 2 за 200 пипа загуба ( абе май беше по-малко, ама пак не ги бях събрал)
                                Абе с две думи - нямам думи
                                А ако случайно имам правописни или стилистични грешки, да знаеш че билките в "Манастирска гроздова" увреждат краснописа (ама иначе пък си е много добра).
                                Айде успехи на всички
                                Живи здрави и Наздаве

Коментар

Working...
                                X