Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Валутна търговия - FOREX
Chavo mojesh da poglednesh materialite na saita http://fxserver.com/news/news.html
Коментар
-
gele
Валутна търговия - FOREX
o-o-o-o-o CENZURATA.......mnogo si chuvstvitelen
Коментар
-
gele
Валутна търговия - FOREX
... kakto i obiknoveno se poluvhava iz Bulgarsko, jurnalist - poveche ne moje da se kaje
Коментар
-
Petar Karaivanov
Валутна търговия - FOREX
Chavo popitaj v Reuters-BG tel: 02/ 9 11 88 ili 9 88 11 beshe,veche ne pomnja tochno.
Коментар
-
Валутна търговия - FOREX
Momcheta znam che veche pitah vednuj no ako njakoi ima ideja mnogo speshno ot kude moga da namerja njakakuv ne mnogo obshiren material za kursa EUR/USD. Kolkoto i da vi se struva absurdno tochno tova e temata i imam nujda ot idei kato struktura sudurjanie i t.n.
Blagodarja i uspeh na vsichki spekulanti.
Коментар
-
drug nahuinik
Валутна търговия - FOREX
Aide pak zapochna kavgata tuka,
ami `bat Pero govori na takav na kakavto znae,
ti kat si po-dobar ot nego ia napishi edna srednosrochna prognoza ako iskash da se dokajesh.
Pak za negarskia English si otvori druga tema i se hapete tam s kogoto ti dusha saka.
Коментар
-
MGI
Валутна търговия - FOREX
Тъй-тъй...((((((((((
Коментар
-
Petar Karaivanov
Валутна търговия - FOREX
Today eur test 0,97.Next week we,ll see anoder high levels.
Good luck
Коментар
-
gele
Валутна търговия - FOREX
Gore glavata Toshe, i az sam kas kas ta.... chak skasan, inache Manastirskata si ia biva....
Коментар
-
Валутна търговия - FOREX
Здравейте играчи! Искам да ви питам нещо. Някой знае ли от къде могат да се вземат статистически данни за икономическите показатели за 4-5 години назад за щатите и европа?
Благодаря ви и успех .
PS Моето мнение е , че ако еврото стигне ,9680/,9700 ще бъде добър момент за продажба цел е нивото около ,93/,9350
Коментар
-
Тошо
Валутна търговия - FOREX
Ненам на ко викаш разот (разход на БГ)
Играя при Делта форекс на 1леф комисионна на лот от 2000$/ЕВРО/КАБЕЛ/ШВЕРЦ и спред 4-5 (10)пипса, ако включваш спреда в разхода значи играя на разот 9пип/11/13/16пип, а бих могъл да играя и на 8/10/и други по неизгодни спедове, ама не си падам щото ще ми дойде много евтино, пък нали казват че евтиното излиза скъпо и така ...
Лошото е че след това еврорали май известно време няма въобще да играя ....
пък 7-те пипса значеха 5п за разход за комисионна - 1 ЛЕФ и 2п печалба
Ама не успях да събера достатъчно по 2 за 200 пипа загуба ( абе май беше по-малко, ама пак не ги бях събрал)
Абе с две думи - нямам думи
А ако случайно имам правописни или стилистични грешки, да знаеш че билките в "Манастирска гроздова" увреждат краснописа (ама иначе пък си е много добра).
Айде успехи на всички
Живи здрави и Наздаве
Коментар
Коментар