If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е една от компаниите развиващи се много динамично.Септември миналата година си открих акаунт при тях.Много коректни по отношение на финансовата част.Дилинг стейшъна им претърпя също много развитие и е много функционален и удобен.Регистрирани членове са на National Futures Association, имат лиценз (Future Commission Merchant) което е една добра гаранция че играят по твърдите правила на Щатските държавни контролиращи органи.Предлагат вече и възможност за хеджиране на една и съща валута (миналата година не беше възможно. Легални представители за България са им финансова къща "Анмарт".(abaz.virtualave.net) Предлагат и мини-форекс. Заслужава внимание!
Имам желание да търгувам с валута чрез "OANDA", ако някои е търгувал там ще му бъда много благодарен ако ми разясни мачина на изпращане и получаване на сумите, както и условията при които се търгува, и изобщо струва ли си.
То ме оправи мене :-((( - така е като не си прибирам печалбите
Всъщност аз съм си за надолу , но може би следващата седмица - тая ще се полигавиме около 99
Shto be Tosho, na nekoi moje da im e kef da iazdiat bodlivkovcite s gol zadnik)))
Sega seriozno, da vzeme da se opravia vrazkata na Deltata che taka ne e rabota.
Inache ti opravi li onova long eur ot minalata sedmica?
Mislia si che nablijava pak vremeto za long, samo deto oshte niamam ideia ot kakvo nivo shte stane.
Коментар