If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Prosto si otovoret futures and options account i 6te raberete kakvo ozna4ava vremeo da raboti za vas. Kojto iska pove4 einfo da mi pi6e na e-maila. Az ot edin mesec sym short na JPY i ne se trogvam ot dvizhenija dori do 115.55.
Коментар
SAG
Trend
Май Петър е прав.Американските акции ще спадат от днес поне 1 седмица до около мин 1100.А еврото може и да е в тренд надолу но поне ще се опита да стигне 20 дневната МА около 99 цента.Известна подкрепа би била lower Bolinger Band @ .9644. Но пък MACD може да се "гмутрне" под сигналната линия и тогава ще стане страшно...
Buy eur/usd at 0,9680, gbp/usd at 1,535
Sell usd/chf at 1,5070 , usd/jpy at 120,80
Good luck
Коментар
stefan s
Trend
Da najstina obi4am 20 - 50 MA za igra - 100% wa pe4alba ) .
Opitwal sym da simuliram po minali danni dosta metodi za igra, oba4e maj naj sigurnoto e s MA , oswen towa az ne sym day trader , dyrva pozicii po 1-2 meseca , ta i powe4e i sym napylno dowelen ot kombinacijata 50 (20)MA + RSI + Slow Stoch.+Fibonachi . Drugo ne gledam . Zaglevdam se mnogo i po weekly i monthly grafikite .
Stefane, mnogo go obichash tova razigravane ot 50 do 20 MA
Poneje znam che si dosta navatre v matematikata, iskam da te pitam dali izpolzvash logaritmicheski metodi za izchisliavane na cenite?
Ako da, dokolko ti pomagat?
Uspeh i na tebe i na vsichki BG-traderi
Коментар
stefan s
--
Stana wapros za trenda eur/usd - dokato e nad 50 MA trenda e up. buy eur pri korekcija SR 50 MA.
uspeh
Опитвам се да намеря графика за движението на GDP implicit price deflator в САЩ за последните 15-20 години, както и time series за номиналните лихвени проценти и инфлацията за същият период.
Any ideas откъде мога да намеря такава информация ?
Коментар
gele
Deltastock
Kade si Toshe, kak ia butash po toz evropeiski bair?
Bat Zdravko, foruma si beshe dosta ojiven do predi 5-6 meseca, no prosto nivoto mnogo padna i opitnite traderi se iztegliha i chast ot ostanalite zapochnaha da balvat balastra((
Shto do USD, verno e che poskapvaneto shte prodalji oshte malko, no chak 2-3 sedmici mi se vijda mnogo vreme.
Vij za max poskapvane s 2-3 figuri ot tekushtite niva si prav po prostata prichina che tam se namira trenda A tova sa dosta dobri niva za pokupka na EUR...
Коментар
bat zdravko
USD TREND
Dolara shte produljava da poskupva, kato tova shte produlji blizkite dve sedmici i kogato vsichki si misliat che trenda veche ste se
oburne-togava ste zapochne poeftiniavaneto mu.
Tova e edin ot nai veroiatnite scenarii spored bat zdravko!
A ako pitate kolko ste poskupne-max 2-3 figuri.
Mnogo e mulchaliv tozi forum,vseki mulchi i go e strah da pusne po
edna prognoza a v spora moje i da se rodi istinata za trenda!
Коментар
new in the town
ДА ОБСЪДИМ ПАЗАРА ONLINE
Относно CMS Forex прегледайте регистрацията в Фючърсната комисия, мисля че тя е на компания със същото име но в действителност форекс брокера е друго юридическо лице(различно от регистрираното)
Коментар