IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Sushtoto moje bi moje da se kaje i za EUR/USD za chasovata grafika, no 4-chasovata pokazva za momenta obratnoto ili pone niama takava izrazena tendencia. Taka che sigurno tam triabva da se izchaka, makar che az skusih i tam ot 1.0092 s target kum 1.0070, sled koeto ako go preodolee mislia che moje da se dobavia.
    Poneje niakoi tuka govoreshe za stopove - za men lichno preodoliavaneto na 1.0130 e signal che tazi tendencia edva li shte se sbudne, taka che stopa triabva da e niakude tam.

Niakoi protiv tazi strategia ili da ia podkrepi?

Коментар

• Cable

i az taka napravih.

Коментар

• Cable

Stoch na 1h i 4h grafiki siakash napravo kreshti - skusiavai kabela, lichno az taka i napravih ot 1.5788, kato gonia pone 50 pipsa profit, mislia ako vidia pod 1.5730 daje da dobaviam kum poruchkata si.
        No ne znam, moje da se zablujdavam.
        Dnes specialno spechelih edinstveno ot bezdeistvie i me e strah sega s prekomerna aktivnost da ne vurna spechelenoto ))

Коментар

• EUR/USD and rates

Kuks, spored men tova ne sa stranichni temi.
          Njakoi njakakvi presni idei za cabela?

Коментар

• EUR/USD and rates

Chestno kazano ne sum go izmislil az
            Mejdu drugoto na niakoi saitove mojesh da vidish vruzkata mejdu opredelen indikator i vlianieto i vurhu suotvetnite pazari, mislia che i DeltaStock go imaha na saita si, ne sum razglejdal skoro.
            Inache tova e principa - lihvata e pokazatel za interesa kum durjaneto na dadena valuta.
            Inache celta na ponijavaneto na lihvite ne e da padne dolara, a da se poniji cenata na kredita i interesa kum realni investicii v ikonomikata, koeto da ia sujivi.
            Sujaliavam ako zanimavam foruma sus stranichni temi.

Коментар

• EUR/USD and rates

Аз също мисля че има връзка между форекс пазара и Us stock market.Например Eur/USD дтигна върха на 15 юли,а Nasdaq ,DOw Sp500 -на 24 юли.Във вторник еврото имаше страхотен breakout ,а в това време US indices оформяха връх.Според мен върха е оформен,сега остава само да чакаме и да шортим/и да сложим по един "проследяващ стоп" ако не сме прави разбира се/.
              Успех на всички !
              http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• EUR/USD and candlesticks

imam wypros kym tezi ot was koito sa po-nawytre w "candlesticks patterns" - na 1h grafika mi se struwa che ima "Evening star" koqto e na pyt da se potwyrdi ot "bearish candle" i syshto taka ako poglendem liubimiq stohastic tam syshto wivdame signal za korekciq na nastoqshtiq uptrend . . .

nqkoi na moeto ili protiwopolovno mnenie ?

Коментар

• EUR/USD and rates

Kuki blagodarja.
                  Mojata gledna tochka beshe druga no ochevidno tazi kojato predlagash ti e vjarnata.
                  Uspeh!

Коментар

• EUR/USD and rates

az zatowa wi gowora za intermarket relations, blizkite 30-40 min. sa crucial za trend na stocks w sledwashtite dni. Prodylji li da pada i dollara nema da go bide. Taka che watch it!
                    Good luck!!

Коментар

• EUR/USD and rates

Naistina si v zabluda.
                      Kogato ti svaliat lihvata na USD, polzata ti da durjish USD na depozit namaliava, taka che smeniash USD za druga valuta, koiato ti nosi po-goliama polza, uvelichavat se prodajbite na dolari, ot koeto namaliava cenata mu i ottam se pokachva EUR/USD.

Коментар

• EUR/USD

Imam edin vupros koito sigurno shte vi se stori glupav, no az si misleh che svaljaneto na lihvite bi trjabvalo da podkrepi dolara. A to mai ne se poluchi taka. Moje li njakoi da mi objasni molja? Az li sum neshto v zabluda ili...

Коментар

• EUR/USD

id2, prognozite na Peter samo dneska ne sa verni, no na men lichno da ti kaja mi izdurjaha nervite i ne zatvorih na pariteta poziciata si v EUR/USD, znaesh li zashto? Zashtoto biah stanal za 2-3 chasa ot PCto Sega sum 85 pipsa otgore, shtastliv, che pazara e porabotil za men
                          Inache Cable-to dostigna dobur vurh i moje bi e vreme da posmeni posokata, makar che EUR natrupa mnoooogo prednina kum nego ot nachaloto na sedmitzata. A niakoi govoreshe neshto za korelacia

id2, mersi za maila.

Коментар

• tomorrow never dies

Ne se otchaivate pichove--------i utre e den....nov den, nov kusmet. Petak mi e liubimia den za pravene na pari....
                            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• САЩ-ИРАК

Toq dollar stana na nisto be
                              Ste go polzvam veche da si oblepiam stenite (kat tapeti be)

Коментар

• САЩ-ИРАК

Chux che i borsite spirat rabota do kraia na voinata.Ta i utre ste e marketa;-)))

Коментар

Working...
                                X