IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Cable

Stisnal sum gi taka iako che shte mi izpadat plombite veche... Ama i az sum tele, triabvashe da izvadia ot poziciata na 1.5777 tova s koeto usrednih na 1.5808 i sega shteh da disham po-spokoino
    Uspeh i na teb

Коментар

• Cable

Possible star on daily chart on Cable...Let`s see what happens today......we need daily close below 1.5794 as an onset....
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Cable

Hi, Kuki//slagai stopa 15-tina pipsa nad 1,5864(vazmojen e lek "overshooting" na predishnia high)i stiskai zubi. Blagodaria za burzia ti e-mail. Have nice trades!
        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Cable

Produljavam da durja kusata pozicia v kabela ot 1.5798, no imam chustvoto che burkam niakude. Niakoi ima li idea?

Коментар

• Cable

Време е за танц! - ))))))))

Коментар

• Cable

Ne iskam 1.59, ne iskam ))

Коментар

• Cable

Zasega ydyrgahme pologenieto,no ve4e sym dosta pritesnem za towa dali sme pravi v ovenkata si. Zapo4vat da mi se privigdat niva nad 1,59.

Коментар

• Cable

Usrednih do 1.5798 i premestih malko stopa nagore kum 1.5830, ne iskam da ia predam lesno taia poziciika
                  Moje bi prekaleno mnogo sum ubeden che tova e vernia put, koeto moje da mi iziade glavata, a i poslednoto dvijenie e po-skoro mejdu eur i gbp, otkolkoto da kasae $.

Коментар

• Cable

Pri TP se nadiavam po-skoro na 1,574, a za SL sym syglasen

Коментар

• Cable

Zabil sum target 1.5750, kato mi se struva che ako sleze pod 1.5740, ima vuzmojnost da se dobavia i da se goni oshte. Stopa mi e na 1.5818, struva mi se che nad 1.5820 shte griza durvoto i zatova e blizichko.
                      Pri tebe kak sa razpolojeni?

Коментар

• Elliot

Kyki,ideia za SL na shortnatia cable,pls

Коментар

• Elliot

Malkia, tzial sviat opitva da analizira i na tazi baza, prosto e trudnichko broeneto na vulnite, a i se iziskva malko po long-term zastavane na pazara, a povecheto ot nas mai igraiat prekaleno short. Inache - kak da osporish silata na dadena teoria, sled kato si prekaleno maluk, za da izmislish svoia sobstvena, ne znam, ne znam

Коментар

• Cable

Чичо Елиът показва също,че трябва да имаме вълна на долу,така поне ми се струва.Не ангажирам никого с това,знам че не сте големи почитатели на тази методика,но не трябва да я пренебрегваме.Аз също скъсих.

Коментар

• AUD/USD и USD/JPY

Някой има ли идея докъде ще стигне AUD/USD?
                              И какво ще кажете за LONG USD/JPY от 121.20-25

Коментар

• EUR/USD

a kakuv stoch izpolzvate?

Коментар

Working...
                                X