If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
goho, e nie potunahme sus po 100-120 pipsa, sega za nekvi oshte 70-80 li da mu mislim ))))
az shte chakam korekcia drugata sedmitza, ako ne stane - shte mi iziade glavata i tolkova
malkia, da, mnogo prav izleze, i az si go spomnih kogato ne napravih nishto na 1.5777, posle i prez nohsta e imalo koga da se zatvaria i da se biaga ama.. prav si - mojem samo da konstatirame.
dork, prav si, tova s usredniavaneto ne beshe dobro i obiknoveno ne go pravia, istinata beshe che usrednih ne zaradi samoto usredniavane, a zaradi razmera na poziciata koiato iskah da otkria, prosto otkrih kabela, predi da zatvoria dulgite eur/$ i chak kogato si osvobodih resurs, kupih dopulnitelno. nikoga ne usredniavam za da stigna po-burzo do pechalba, makar che priznavam che sled purvoto zalitane, imah idea da izvadia vtorata pokupka, za da namalia riska - prekaleno se doverih na indikatorite.
znam che ne e dobre da se igrae sreshtu trenda, no i obratnia primer - za zagubi ot sledvane na trenda sushto taka moje da se dadat mnogo primeri.
vposledstvie reshih che az vse pak ne burkam posokata na indikatorite i pravilnoto reshenie e che naistina shte ima korekcia nadolu - i tuka moje bi sburkah - izteglih stopa na 1.5950 (mojeh da si go pozvolia poradi vcherashnite dobri rezultati) i premestih targeta na 1.5715 s mejdinna prodajba na 1.5745.
taka che zasega ostavam na pozicia, a drugata sedmitza shte pokaje dali sum sutvoril goliamata glupost ili vupreki vsichko shte imam izgoda ot reshenieto si.
vsichki se nadiavahme na burzi pechalbi ot reversirane v kusi (ili pochti vsichki), no toia put ne se poluchi.
Da sam saprichasten s kolegite. Skasih EUR/USD oshte wchera zaradi divergenciata na chasovata i 4 chasovata grafika. Losho. Mnogo losho. No mai pravi vrah na 1.0145. Cabela napravi nov multi mond maximum. No nali vseki si namira opravdanie. Specialno za evroto - mislia che silata mu idva kato rezultat ot targoviata usd/jpy . Struva mi se che tochno sega nemoje da pravi novi varhove. vreme e za korekcia do 0.9900 .
Kuks, za tebe uroka bi trjabvalo da e, che gubeshta pozicija ne se dopylva...na pechelivsha pozicija moje - na koeto se vika "pyramiding" i e mnogo podhodjashto pri podobni silni dvijenija!
100 pipsa pravolineino dvijenie za 1 den... Za kakvi indikatori, za kakvi prostotii govorim? Kachvash se na trenda i tolkova. Koito go e napravil chestito... Az biah v drugia otbor. Priaten weekend na wsichki...
От известно време нямам участия във форума,защото не виждам къде може да се влезе в пазара.Бих играл само на покупки,но засега кросовете не слизат до подходящи нива.
Не случайно доста хора са къси.Това е поради простата причина,че нивата на съпротива биват достигани много лесно от пазара.Вярно че и паунда и еврото са узрели за сериозна корекция,но на мен не ми се вижда резонно в момент,когато целия свят купува да се играе срещу тенденцията.
Коментар