If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
goho, edva li shte ni ogree kusia kabel, ama vse pak ne e zle da se probva
inache - iasno e che trenda e za dulga pozicia ama... koi znae puk... pazara vurvi kum 1.02 i 1.60, no nie sme na vlaka za obratno...
palladium,
ima dobri grafiki na www.fxcm.com, ili ako registrirash ID v www.mgforex.com, kudeto sa zaedno s analizi na S&P, ako te interesuvat.
Purvite sa free, na mgforex sa 30 dni trial.
Otnosno grafikite na DeltaStock - malko sa primitivni, no puk rabotiat, ne znam zashto pri teb e taka...
Imam edno predlojenie. Poradi lipsata na knigi za forex i za tehnicheski analiz v balgaria predlagam da si razmeniame kserokopia na takiva ili da si gi izprashtame na niakakva minimalna cena.
Az lichno predlagam kopie na Malka enciklopedia na targoveca - na ruski ezik. Tova e kniga za tehnicheski analiz predimno za forex ot Noiman. Izdadena e prez 2002g. Opisva podrobno indikatorite zaedno s formulite i razlichni metodi za izpolzvane, kakto i strategii za targovia. Kupil sam ia ot Ukraina za 35$. Shte ia izpratia na vseki jelaesht sreshtu 20leva ili shte ia razmenia za kopie na druga kniga. Kasmet na vsichki prez novata sedmica.
Или пък отиваш на metaquotes.net i си изтегляш metaquotes или metatrader или fxcharts.Даже имаш избор.А и забравих да спомена-инфото е free of course.
Enjoy!
Kolegi daite nqkoi link za grafiki 4e tiq ot deltastock minaliq mesec ne raboteha polovinata, no za smetka na tova toq mesec ne mi raboti nito edna :-)) i malko na ruska ruletka gi igraq
Коментар