IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• karol

Mislia 4e sa prekaleno me4i za eur

Коментар

• karol

Az toku shto ia prochetoh
      Koe e pritesnitelnoto malkia?

Коментар

• karol

Някой чете ли стратегията за EUR/USD на Карол-нещо май пак са се пообъркали.

Коментар

• Cable

i az taka

Коментар

• Cable

emi ste go debna s prust na spusaka i tva e

Коментар

• Cable

goho, edva li shte ni ogree kusia kabel, ama vse pak ne e zle da se probva
              inache - iasno e che trenda e za dulga pozicia ama... koi znae puk... pazara vurvi kum 1.02 i 1.60, no nie sme na vlaka za obratno...

Kusmet na vsichki taia sedmitza

Коментар

• Cable

malkija, az oste sum kus na cable, ama misla da go durja oste 20 p nadolu i tam da go rezna???

Коментар

• Cable

Za vsi4ki koito vse oste sa kysi v cabela ste kaga 4e tova e mnogo opasno.Stryva mi se 4e e dobre da se vleze long at the market

Коментар

• nova sedmitsa

Добро утро на всички.

Коментар

• Charts

Blagodarq na vsi4ki!

Коментар

• Charts

palladium,
                        ima dobri grafiki na www.fxcm.com, ili ako registrirash ID v www.mgforex.com, kudeto sa zaedno s analizi na S&P, ako te interesuvat.
                        Purvite sa free, na mgforex sa 30 dni trial.

Otnosno grafikite na DeltaStock - malko sa primitivni, no puk rabotiat, ne znam zashto pri teb e taka...

Коментар

• Knigi za Forex

Imam edno predlojenie. Poradi lipsata na knigi za forex i za tehnicheski analiz v balgaria predlagam da si razmeniame kserokopia na takiva ili da si gi izprashtame na niakakva minimalna cena.
                          Az lichno predlagam kopie na Malka enciklopedia na targoveca - na ruski ezik. Tova e kniga za tehnicheski analiz predimno za forex ot Noiman. Izdadena e prez 2002g. Opisva podrobno indikatorite zaedno s formulite i razlichni metodi za izpolzvane, kakto i strategii za targovia. Kupil sam ia ot Ukraina za 35$. Shte ia izpratia na vseki jelaesht sreshtu 20leva ili shte ia razmenia za kopie na druga kniga. Kasmet na vsichki prez novata sedmica.

Коментар

• Charts

Или пък отиваш на metaquotes.net i си изтегляш metaquotes или metatrader или fxcharts.Даже имаш избор.А и забравих да спомена-инфото е free of course.
                            Enjoy!

Коментар

• Charts

www.saxobank.com

Коментар

• Charts

Kolegi daite nqkoi link za grafiki 4e tiq ot deltastock minaliq mesec ne raboteha polovinata, no za smetka na tova toq mesec ne mi raboti nito edna :-)) i malko na ruska ruletka gi igraq

Коментар

Working...
                                X