IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• JPY

dork, pri men kato gledam pod "good job" se ochertava da ne zagubia poveche ot tova, koeto pripechelih s dulgite yeni
    zashtoto kato gledam kak se zakrepi okolo 120.20 i ne znam nakude shte potegli, da ne spesti spada deto go chakah ))
    za franka ne moga da kaja nishto, taka sum se zaplesnal v yenata che ne obrushtam vnimanie na drugite dvoiki.
    kusmet!

Коментар

• Greenspan

Mr$ dobre se griji za karuchkata si...However, momenta mislja che e idealen da se shortne $/chf!

Коментар

• cable

а сега накъде $

Коментар

• $/JPY

Kuks, good job buddy

Коментар

• brokers

Здравейте на всички трейдъри.
            Попаднах на страницата с коментари и ми стана интересно, но можете ли да ми кажете какви брокери (български или чужди) използвате?

Коментар

• $/JPY

dork, izviniavai che chak sega ti otgovariam no se biah zahlasnal i ne otvariah foruma.
              Purvonachalno biah dulug ot 119.32 sus stop na 119.00 i target 121.30.
              Na 119.60 i 119.90 napravih dopulvashti poruchki, pri koeto sled 120.10 kum obiad slojih profit stop na 119.90 (malko nad nivoto na suprotiva ot 119.80, koeto razglejdah kato novo nivo na podkrepa). V rezultat na tova malko po-kusno mi otnese stopa i sled kato se kachi do 120.20 napravih obratno vlizane s short poruchka na 119.96 s target 119.65 (koito mi se struva v momenta che e po-udachno veche da e 119.70) i stop 120.50 (pak malko nad mejdinnata cel kum 121.30, koiato spored men e 120.40-120.45). Vuzmojno e da burkam, no ideata mi beshe da tursia lek spad sled kato ne moja da dostigne nivoto 120.45, sled koito sum slojil stop/reverse ot 119.65 (sigurno shte go premestia na 119.70) otnovo kum 120.45 i 121.30.

Коментар

• cable

Напротив, несигурността от идващата война за сега не позволява да стартира ясно изразен бичи пазар в САЩ. Началото на войната обаче ще е сигурен сигнал за биковете на фондовия пазар.
                Положението на долара малко по сложно. Според мен постепенното обезценяване на американската валута ще продължи, но с чести и несимволични корекции. Волатилността през следващите месеци със сигурност ще е доста по голяма.

Коментар

• cable

То война, че ще има е 100% сигурно. Важното е, че ще се отложи с няколко месеца, което ще поткрепи американските акции и долара поне за известно време.

Коментар

• cable

Оптимист, според мен шансовете Садам да приеме резолюцията на ООН са 60-70%, но въпреки това война ще има. Най-късно до три месеца ще започне военната операция срещу Ирак, защото дори без война американците плащат доста солени сметки за раполагането на военните си части в Персийския залив.

Коментар

• brokers

Pichove, niakoi ot vas polzva li cms-forex za broker?

Коментар

• EUR/USD

На 4 часовите графики се вижда пробив на линията на подкрепа на UP тренда от 28.10.02 . Това стана днес в 10 часа. Възможен е "back track" до 1.0120 през следващите 7-8 часа. Най - късно утре стойността 1.0040 трябва да се тества отново. Ако няма меча конвергенция би трябвало движението на доло да продължи.

Коментар

• cable

Проучване на CNN показва че 95% от американците мислят че ако Садам приеме резолюциата на ООН, то няма да има война. Решението му трябва да излезе най-късно в петък. Според наблюдатели той най-вероятно ще я приеме. Ако стане така доверието в долара ще се усили и поради лошите данни от европа. На дневните графики се вижда обръщане на тренда. Според мене най-вероятната посока е надоло. Кабел 1.5750 , Евро 0.9940. Успехи на всички.

Коментар

• cable

kakvo mislite za kabela? Az ochakvam "big move" i sym go shortnal na 1.5885 sys tight S/L na 1.59, a ako se kachi nad tova nivo shte reversiram...

Коментар

• $/JPY

Kuks, na 15-min, se beshe poluchilo neshto kato triangle s osnova 119.80 i MMO-120.50, koeto bi trjabvalo da e targeta, no pone za sega ne se izpylni...Az sym long na eur/jpy, kydeto 120.70 e silen support level. Kakyv target i stop imash na na $/jpy?

Коментар

• news

как се изписва точно сайта на метакуотс
                                is it www.metaquotes.com?

Коментар

Working...
                                X