IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Прави сте, че в момента положението не е много ясно.
    На 30мин и часовата се вижда конвергенция, поради това съдя, че е рано да видим паритет близките часове. Твърде е рисковано да се влиза шорт от 1.0050. Да не говорим за лонг. След около 4 часа линията на съпротивление която свързва максимумите от 1.0175 на сам (30мин графика) ще бъде на 1.0075-80.Тогава и ще излязат данните за америка.Ако има даже и една по-добра стоиност, ще видим паритет още днеска. Успех.

Коментар

• EUR/USD

Optimist pochti sym saglasen s teb, no az bih dejstval po drug nachin :
      SELL 1.0065-70, STOP 1.0085, TGT okolo 1.0000
      Tova se bazira na trend line resistance, koito uvi ne moga da nachertaia tuk. Osven tova 15 i 30 min 933 stochs kakto i RSI 9 i 14 (na syshtia time frame) sa na mnenie che Bull ideiata se iztoshtava...
      Uspeh!

Коментар

• EUR/USD

Kyki,syglasen sym s teb-ne sym kazal 4e v momenta triabva da se vliza na pozicia.Ste po4akame pak ste vidim.Oste pove4e 4e 4akame nikak nemalovagni danni ot USA sledobed.
        Kysmet

Коментар

• EUR/USD

az puk smiatam che triabva da si gospod za da hvanesh niakakvo iasno izrazeno dvijenie v momenta. koito se e shortnal okolo 1.0090 e dobre, moje da si debne pariteta bez mnogo risk, no v momenta da zaemash pozicia mi se vijda dosta tupo. v toia smisul optimist e prav - ako stigne 1.0080 (koeto ne mi se viarva mnogo), spokoino mojesh da se shortnesh kum 1.0000.
          kusmet na vsichki. az sum se krustosal v usd/jpy, kudeto sum dulug ot vchera ot 119.76 i mislia da gonia kum 121.60, a predi malko se shortnah v eur/jpy s tgt kum 119.70 i stop na 121.60. mnogo nervi vlojih v taia yena taia sedmitza, dano da ima dalavera

Коментар

• EUR/USD

Optimist, ne sym syglasen s teb- max kojto vigdam pri EUR/$ e okolo .0065 i ottam pak nadoly-naj-veroiatno pod pariteta,zasega niamam ideia dokade to4no.
            No vse pak-WILL SEE.
            Yspeh

Коментар

• EUR/USD

Tova ne e li napulno protivopolojno na trenda optimist?
              Na kakva baza imash tia ochakvania?

Коментар

• EUR/USD

До края на деня EUR/USD 1.0080 кадето ще оформи връх и следваща цел 1.0000.
                Моята прогноза:
                Sell 1.0080 Stop 1.0110 Target 1.0000
                Sell 1.0140 Stop 1.0180 Target 1.0080

Коментар

• JPY

forexboy, 3-dnevnata mi bitka s yenata dade vse pak niakakuv rezultat.
                  biah si smetnal tgt 120.28, pochti go dostigna i zatova mislia da sloja profit stop na 120.18 s tgt 121.35 i da hodia da si gledam macha na spokoistvie. otkrih i malko dulgi v eur/yen zashtoto mi se struva che eur shte korigira malko nagore... no tam e prosto za samia sport.
                  jelaia uspeh na vsichki.

Коментар

• JPY

reshenieto e bilo pravilno, prosto rezultatite ot usa se okazaha dobri...

Коментар

• JPY

forexboy, umriah si ot iad che ne napravih tova koeto si biah planiral snoshti - da durja kusite do 119.75 i da vlezna s dulgi ot 119.71 (
                      otvorih dulgi ot 120.10, no im padna stopa na 119.95, kudeto reversirah do 119.75, ta pone izbih zagubenoto. sega sum dulug ot 119.76, ako pak hvana obratnoto dvijenie se obiaviavam za idiot i spiram da igraia yenata. samo nervi mi vkarva. ako si biah igral taka kakto go vijdah shteh da sum napred 130 pipsa v dulgata posoka i posle kum 80 v kusata, a vmesto tova - sum malko nad nulata... tova moito ne e nikakva strategia, sled kato ne ia spazvam i se psuvam tuka...
                      kusmet pone na teb, az shte durja dulgata, pone dokato ne mi padne stopa na 119.30

Коментар

• JPY

Dano nikoi ne e igral po tazi poslednata glupost deto ia napisah

Коментар

• JPY

Kuki, kakvo shte kajesh za vlizane na tekushtite niva sus stop na 119,75?

Коментар

• JPY

dork, az tuka si blagoslaviam kusmeta, che izmestih stopa po-daleche i sega sum v nelosha pozicia (t.e. ogranichih zagubite).
                            mislia che trenda se e zapazil nagore i se opitvam da opredelia udoben moment za vlizane s dulga pozicia. ti kakvo mislish po vuprosa ili zariaza yenite?

Коментар

• JPY

dork, dano vse pak sme pravi v prognozata i ako sme pravi ti pojelavam da ne sme chak tolkova tochni v smetkite i da ne ti padne stopa na 120.40 za 2-3 pipsa predi 120.45
                              Premestih targeta na 119.75 i slojih poruchki za pokupka na 119.71. Loshoto e che ubejdenieto mi e che do kraia na sedmitzata triabva da sme nad 121 i dano ne se okaje che tova s shortvaneto e bilo greshka....

Коментар

• JPY

Za syjalenie az syshto sym short v $/jpy ot 120.20, kato si misleh che njama da probie 120.25-30...sega ostava da vidim dali vsichko tova e bilo kratkotraen efekt ot rechta na Greenspan ili shte se poluchi "saucer" kato otide do 121.20. Az lichno sym postavil SL na 120.40...

Коментар

Working...
                                X