If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако теорията излезе вярна и ние сме в края на канала, то той трябва да завърши с 1.1015 (или там някъде, смятам на око в момента), звучи малко страшничко ))
Иначе, аргументите ти са логични и се радвам, че най-накрая някой мисли като мен относно войната...
Ирак не е Косово...
Аз съм сложил стопове на 1.0899 и 1.0912 с части от поръчките, единствено защото не искам да ми гърмят марджин-коли.
Приятен уикенд на всички.
Niakoj zabeliaza li dvigenieto predi minuta-na kakvo se dylgi.Dali naistina ne zatvariat golemi pozicii?
Коментар
forexman1
EUR/USD
az sum kus na eur/usd ,stopa mi e 1.0875-80.Smiatam che nasdaqcite gi razprodadoha totalno,i sega veche samo shte gi kupuvat ,koeto znachi i che USD shte zasiae,pone malko.Puk i sme petuk..9 dena advance in a row..Divergence s RSI..No puk eventualna voina s IRAq/koiato ne mislia che shte se sluchi/ moje i da povliae,mooje i da ne.
Nali znaete che poslednite 10 % ot vremetraeneto na daden trend,stavat 50 % ot dvijenieto po posokata na trenda.
az sum kus na eur/usd ,stopa mi e 1.0875-80.Smiatam che nasdaqcite gi razprodadoha totalno,i sega veche samo shte gi kupuvat ,koeto znachi i che USD shte zasiae,pone malko.Puk i sme petuk..9 dena advance in a row..Divergence s RSI..No puk eventualna voina s IRAq/koiato ne mislia che shte se sluchi/ moje i da povliae,mooje i da ne.
Nali znaete che poslednite 10 % ot vremetraeneto na daden trend,stavat 50 % ot dvijenieto po posokata na trenda.
FORXMAN,sajalqvam,4e nemoga da ti bada polezen.Togava si spomnqm,4e im poludqha PC-tata,blokira im sarvara i moje6e da otvarq6 pozicii samo s limit-orderi poradi golqmata aktivnost na pazara.Ima6e dvijeniq ot 200 pipsa za 10-15 sekundi.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар