IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Na nekrologa mi shte pishe toj taka i ne dochaka korekciata )

Коментар

• EUR/USD

Всички сте по Боровец и Банско явно )
      Аз все пак ги намерих в сайта на CNN.

Коментар

• EUR/USD

Някой има ли представа за снощните последни котировки при затварянето на пазара (към 2:00 наше време) - за евро/долар
        Мерси предварително!

Коментар

• deltastok

texno@abv.bg

Коментар

• deltastok

PALLADIUM:

Коментар

• deltastok

PALLADIN:Az igraia rial v daltastok pi6i mi za kakvo stava vapros.
              i az iskam da si poprikazvam s niakoi....

Коментар

• EUR/USD

Също така обемите през последния час надхвърлиха тези от предишния - нещо необичайно за това време на денонощието.

Коментар

• EUR/USD

malkia, много вероятно - края на работния ден и седмица за тези които са минус осем часа от нас.

Коментар

• EUR/USD

Ако теорията излезе вярна и ние сме в края на канала, то той трябва да завърши с 1.1015 (или там някъде, смятам на око в момента), звучи малко страшничко ))
                    Иначе, аргументите ти са логични и се радвам, че най-накрая някой мисли като мен относно войната...
                    Ирак не е Косово...
                    Аз съм сложил стопове на 1.0899 и 1.0912 с части от поръчките, единствено защото не искам да ми гърмят марджин-коли.
                    Приятен уикенд на всички.

Коментар

• EUR/USD

Niakoj zabeliaza li dvigenieto predi minuta-na kakvo se dylgi.Dali naistina ne zatvariat golemi pozicii?

Коментар

• EUR/USD

az sum kus na eur/usd ,stopa mi e 1.0875-80.Smiatam che nasdaqcite gi razprodadoha totalno,i sega veche samo shte gi kupuvat ,koeto znachi i che USD shte zasiae,pone malko.Puk i sme petuk..9 dena advance in a row..Divergence s RSI..No puk eventualna voina s IRAq/koiato ne mislia che shte se sluchi/ moje i da povliae,mooje i da ne.
                        Nali znaete che poslednite 10 % ot vremetraeneto na daden trend,stavat 50 % ot dvijenieto po posokata na trenda.

Коментар

• EUR/USD

az sum kus na eur/usd ,stopa mi e 1.0875-80.Smiatam che nasdaqcite gi razprodadoha totalno,i sega veche samo shte gi kupuvat ,koeto znachi i che USD shte zasiae,pone malko.Puk i sme petuk..9 dena advance in a row..Divergence s RSI..No puk eventualna voina s IRAq/koiato ne mislia che shte se sluchi/ moje i da povliae,mooje i da ne.
                          Nali znaete che poslednite 10 % ot vremetraeneto na daden trend,stavat 50 % ot dvijenieto po posokata na trenda.

Коментар

• EUR/USD

Пичове, не знам следите ли внимателно, но май започна масово закриване на позиции, по всяка вероятност реализиране на печалби.. Какво мислите?

Коментар

• EUR/USD

Kukuvico,togava me zabolq mnogo,za6toto mi be6e za parvi pat.Sled tova pretrapnah.
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• EUR/USD

FORXMAN,sajalqvam,4e nemoga da ti bada polezen.Togava si spomnqm,4e im poludqha PC-tata,blokira im sarvara i moje6e da otvarq6 pozicii samo s limit-orderi poradi golqmata aktivnost na pazara.Ima6e dvijeniq ot 200 pipsa za 10-15 sekundi.
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X