If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dobre do6la sred nas uvajaema POGO!
S radost ste priemem vsiako tvoe mnenie za Forex pazara!
Коментар
pogo
forex
Privet,
nova sam vav tozi forum i zatova iskam da pozdravia vsichki. Jelaia vi uspeshna sedmica! za dnes moeto vijdane e: solidni niva na tarsene 1.0810; push kam 1.0870/80 v predvid na tova che se izchakva rezoliuciata (koiato niama da pokaje nisto novo), i rechta na BUsh utre. konsolidcia moje da se sluchi kam 1.0790/80/60.
Happy trades!
pogo
Коментар
hary poter
forex
`brutro, malkia & Co.
a be vie ot kade vzemate info za targuvanite obemi w po-globalen mastab
Здрасти, не спя, щото имам много работа, ама по форекса не се заглеждам много - не очаквам посред нощ нещо интересно да се случи, макар че като гледам японците кви са магарета...
Do JETPL:Kolega,kam tqhnata platforma nqmat nikakvi obqsneniq.Edna ve4er si izgubih vremeto da kontaktuvam po 4ata s tqhniq broker.Predstavi si,kam polovin 4as mi obqsnqva6e,kak da otvarqm pozicii i kak da gi zatvarqm.V kraq mi pisa,4e moga da namerq to4no i palno rakovodstvo v tqhniq ofis v Sofiq.Saotvetno,az nqmah rabota kam Sofiq i tai kato sam ot provinciqta,vse o6te ne sam razglejdal vaprosnoto rakovodstvo.Edinstvenoto,koeto imat pri tqh pove4e ot drugite posrednici e,4e imat kotirovkite na GOLD i SILVER,oba4e te se aktualizirat gore-dolu na polovin 4as.Prosto nqmam dumi.DELTASTOCK e nai-malkoto zlo za sega,kakto kaza edin kolega.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
palladium, франковете ще удържат сигурно темпото защото в момента трябва да оформят корекция към 1.46 спрямо еврото... Освен ако еврото не тръгне надолу с по-бърз темп.
Поне на мен така ми се струва де.
Иначе и аз съм скочил за долара от петък още, но на първо време трябва да изплувам на нулата, защото избързах и скочих на 1.0806 и сега имам позиция със среден курс 1.0790. Да видим...
Не си само ти :> Но аз по други причини, на форекс-а ще хвърлям по едно око като отворят азиатците.
palladium, ще го прочета утре през деня, защото ти бях дал служебната поща
Коментар