IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• sting

pechelish li lelio, kak sa poziciite?

Коментар

• S&P

да имат офиси в Ню Йорк, Лондон, Сан Франциско, Сингапур
      и постоянно обновяват прогнозите.
      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Saxobank

Ako niakoi ot vas raboti sas Saxobank ste mu bada mnogo blagodaren ako mi kaje kak se zatvariat otvorenite pozicii.Probvah da napravia obratnata na predi6nata operacia,no otvaria nova pozicia.

Коментар

• sting

Добър ден, аз съм твоята добра леля - 50 years old ...

Коментар

• S&P

seafoam, те правеха по няколко промени на ден в стратегиите си,нали? Поправи ме ако бъркам. Преди ползвах един софтуер, който поддържаше прогнозите им и имаше 30дни трайъл, но когато ми гръмна компютъра я загубих.
            Ще се радвам, ако ме подсетиш как и беше името защото графиките там бяха добри, мисля че я бях дърпал покрах FXCM

Коментар

• gbp/jpy

kitesurfiste, ti li si seafoam?

Коментар

• gbp/jpy

Eto vi i prognoza na S&P :
                Target 185.33 Sell at 188.00 Stop at 188.75 06:35 GMT - MMS SIN - 24-Feb - GBP-JPY: Rebound from lows in the 186.50 region has now seen the market push back above 187.00. However, further gains are expected to meet resistance at 187.62 then 188.68 with selling cautiously favoured while the latter caps. Bears seek an extension of the bear trend below 186.50 toward long term trendline support seen in the 185.33 region. Stop shorts at 188.75.

Коментар

• gbp/jpy

)
                  Да, 180.хх е ниво на което влизам дълъг веднага Нали него написах във форума преди няколко дни ама искаха да ма трепат, щото хем съм бил за 200++, хем говоря за 180
                  Ти в петък ми каза за кабела, аз снощи го гледах откъде ли не, струва ми се, че си на правия път, ако днес не пробие 1.5700. Аз го виждам до 1.5717 максимум, но сметките ми как стигам до това ниво са в къщи, ако се налага бих ги възстановил по памет. Все пак за момента бурята поотмина и освен фундаментални фактори, не виждам какво може пак да го притисне към 1.5700

Коментар

• prognozki

izpratih prognozite za denja.
                    izpalneni sa v Word format.
                    izprashtam gi i na sebe si za proverka dali se poluchavat.
                    primen vsichko e nared....

Коментар

• gbp/jpy

Не се плаши Куки, gbp/jpy от 180 по-долу едва ли ще слезе) Поне така си мисля аз, но нека Петър си каже мнението по въпроса, защото доколкото знам този крос му е слабост.
                      Иначе аз съм си дълъг от петък н gbp/usd и сега се оглеждамдокъде най-много може да слезе 1.5700 или 1.5640?

Коментар

• gbp/jpy

За точно 3 седмици този крос е 10 фигури надолу. Всички, които го следим, включително и аз, търсим ниво за влизане в дълги позиции, и нито един (поне аз не знам такъв) не посмя да го шорти и да "вземе апартамента".
                        Единствения извод, до който стигам от всекидневните си наблюдения е:
                        "Не бързай".
                        fxtrader, това, което искам да кажа, е че вероятността 186.35 да го отнесе, както отнесе и досегашните lows е малко по-голяма от тази да тръгне нагоре. Така че, внимавай да не те отнесе точно преди да почне покачване, щом си успял да влезеш на подходящо ниво според теб, стопа трябва да е поне 40-50 пипса под най-ниската стойност, така мисля аз де.

Коментар

• forex

id2, преди имаше линк "всички мнения"
                          преди няколко месеца го махнаха.
                          може би е добре да го напишеш в темата "До Investora" и те ще ти отговорят.

forexboy, вече ми се плаши окото относно gbp/jpy, честно. Мислех да влизам дълъг тая вечер при затваряне на американската търговия, но изпълнения low от 186.50 за момента ме спира. Отлагам го за утре вечер...

Коментар

• market thoughts

Az mislq che GPp/JPY veche e za buy ,stop @ todays low @ 186.20-32 target1 -189;Target2 -190.80.Add to bull position @ and above 192.40-55.
                            JPY-it is a buy,stop @ 118,T/p @ 119.10./takiva sa moite/.
                            Aide3 chao!

Коментар

• market thoughts

Izvinqvam se, nqkoi moje li da me naputi otkade moga da vidq vsichki postingi v temata?
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• market thoughts

priqtno 4etivo predi lqgane
                                http://www.stockandoptions.com/marketthoughts.htm

Коментар

Working...
                                X