IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/JPY

Vlado, ако бях толкова сигурен в него, щях да вляза къс на 190 и на 180 да обърна за 194++, 197++, 200++, 210.
    Но понеже не съм, следя за дълго влизане към тези нива. (не за ден и два естествено). Ситуацията наистина назрява, но аз още не се решавам да влизам.
    Това имах предвид, когато писах за този крос преди няколко дни, но ме насметохте, че хем съм за дълги, хем говоря за 180
    Аз ще влизам само в дълги, въпросът е кога. Това исках да кажа и тогава. Някои ме разбраха, други не, но това е живота

Коментар

• gbp/jpy

forexboy, дали дупката не беше 185.70?
      Вече имам ясен план на влизане на позиция, може да ти го разкажа довечера на ICQ-то.
      fxtrader, искрено се надявам , че си послушал аматьорския ми съвет за стопа... Е, освен ако не си излязъл на 186.30 и да си се вмъкнал пак на 185.70, това си е най на далавера.

Коментар

• GBP/JPY

Kuki gledam targeta ti za GBP/JPY 180 .Ot dva tri dni vze da izglegda dosta priemliv,pochvam da se placha.

Коментар

• sting

Sting, gledam che dobre si orientiran v eur, imash li ideq naprimer za den dva ? i bi li q spodelil ?

Коментар

• sting

Mr.Sting
            Поздравления за таргета.
            За кратка почивка е време.

Коментар

• sting

Mr.Sting
              Затворих на 1.0762, без да откривам нова за корекцията.Прогнозата ти е валидна при пробив под 1.0741. Мисля, че е много сериозна зоната на съпротива при 1.0750. Очаквам ново късо рали преди пробива до 1.0777

Коментар

• sting

Val, mislia che nomera e kasa pozicia za 1.0736

Коментар

• usd/jpy < 118 (2nd attempt)

Втория успя, ами сега?

Коментар

• sting

izliazoh na zaguba..otkrih dalga i za na 66 za 75 predi minuti

Коментар

• sting

Mr.Sting
                      На база едноминутна графика EUR/USD между 10.20ч. и 11.47ч. се оформи фигура, която подсказа, че ще има възходящ отскок от нивото 1,0751. Играх дълъг на 1.0754. Очаквам консолидация около 1.0765, корекция и пробив до 1.0777

Коментар

• sting

Val, otkri li pozicia?

Коментар

• usd/jpy < 118 (1st attempt)

На първи прочит не го пуснаха да пробие 118

Коментар

• Seafoam

Seafoam - ако имаш ICQ обади ми се на 93504047 - искам да те попитам нещо

Коментар

• sting

neshto se zakuchi havata EUR/USD. igraia kasa za 1.0730

Коментар

• sting

Mr.Sting,
                                Izchakvam po-soliden cenovi puls na EUR/USD.

Коментар

Working...
                                X