If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Куки здравей,мотивите са ми следните:на дневната графика не е отразило още двойно дъно,а и на двучасовата PKS-а е на долу и затова очаквам това ниво.Чао!
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
driverf1, здравей
Да, много вероятно BoJ дебне там с брадвичката, по същия начин както швейцарските чичковци с бирени коремчета на 1.3450...
Способни са да си направят и харакири
malkia, здрасти
Аз вече почвам да опитвам почвата за дълго влизане (даже имам една много малка позиция дълги от 185 със стоп на 184.49. Според мен в момента над 185.33 се оформя движение нагоре, което ако премине над 186.00 ще оформи много приятна картинка.
Относно usd/jpy, мисля да ги изчакам до 116.60/70 някъде, и ако това ниво се запази преди отварянето на японците, може да опитам малко дълги с близък стоп.
Желая ти късмет.
Kuks, zdravej!
Naistina e vpe4atliava6t fenklubyt, kojto zaformihte na GBP/JPY. Az kakto ve4e spomenah, systo debna da vliaza srestu Jpy, no ne sym fen za momenta na GBP. Po-skoro i az kato Petar ste vliaza v USD/JPY, no vse oste iz4akvam, no naj-veroiatno ste se longvam okolo 117 i nadolu!
Uspeh!
S & P
Target 183.96 Short at 184.90 Stop at 185.20 10:30 GMT - MMS LDN - 26-Feb - GBP-JPY current shorts maintain tight stop with overall risk seen skewed to the downside while below 185.00/20. Possibilites are for extension to yday"s 183.96 low initially. However, deeply oversold daily technicals, which are attempting to kick long, keep bears on guard against rebound risk. Beyond 185.19/20 opens up levels well above 186.00
Някой би ли изказал мнение дали GBP/JPY тества линия на шията от обърнат модел глава и рамене на месечна графика образуван в периода от юли 1999 до януари 2002.
fxtrader, мерси, откога искам странично мнение по въпроса, ама по-задълбочено.
Хубаво е, че си анализирал низходящото движение, но аз не спрях дотам и опитах да анализирам и възходящото. Сметките не са пред мен в момента, за да ти ги опиша конкретно, a и доста надълго и нашироко трябва да обяснявам какво още имам предвид.
За едно съм напълно съгласен - бих влязъл и на текущи нива, но не и преди да видя затвърдено някакво движение, само да не се окаже фалшиво, като това до 187.50 в понеделник...
Успех на всички днес!
P.S. И когато съм се опитвал да хвана зависимост от данни за 8 години назад, сигурно не е най-важното дали е 2ри или 3ти февруари. В крайна сметка търгувам с Делта-та, оттам ползвам данните и там ми показва 2-ри февруари, не мога да направя нищо по въпроса
Коментар