If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cappy, здравей, който и да си.
Преди малко преглеждах чата и се забелязах в някаква роля, дето не знам откъде ми се е появила...
Ако имаш желание да изясним за какво става дума, без да занимаваме другите - мейла ми е ceco1973@abv.bg
Ако не - здраве да е.
Относно това, обаче че тука сме били излъгали някой с прогнозите си - та то ако знаехме как ще се движи пазара нямаше да сме тука в България бре. Пък и аз не съм професионалист, за да ми вярвате на приказките. Правя квото мога - пиша го във форума, за да разбера дали и други мислят като мен или съм на грешна следа и дотам съм.
Ама айде. Водката е хубава тая вечер.
Приятна почивка на всички които си почиват. На останалите нема да пожелавам приятна работа, щото те сами са си го избрали
GBP-JPY.The GBP/JPY extended its losses on Tuesday, falling as low as 184.06, before closing in NY at 184.67, off 250 points on the day. The British currency was pressured by speculation the BOE will cut rates again this year. Analysts do not rule out that the Sterling’s decline may stall at 180.00 Yen or 179.20 Yen, which is last year’s trough and also the 38.2% Fibonacci retracement of the 28-month rally. The current support is at 184.06, resistance is at 185.69.
Коментар