IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• euro

forexboy, здравей
    И аз го скъсих, стопа ми е на 1.0845
    Преди малко открих и малко дълги кабели със стоп на 1.5800

Коментар

• euro

hary, mai e vreme za kaso eur, stop nad 1.0840..

Коментар

• gbp/jpy

seafoam, имам молба, ако не те затруднява, да копираш тук какво пишат S&P по въпроса за кроса - не съм ги чел от 10:00, а последната им прогноза трябва да е различна от тази която четох. Не съм на мой компютър и не мога да вляза, благодаря ти предварително

Коментар

• gbp/jpy

seafoam, имам молба, ако не те затруднява, да копираш тук какво пишат S&P по въпроса за кроса - не съм ги чел от 10:00, а последната им прогноза трябва да е различна от тази която четох. Не съм на мой компютър и не мога да вляза, благодаря ти предварително

Коментар

• Луната спи...

driverf1, сори ако не съм обяснил като хората, ама ми се спеше зверски снощи
            Затова и проспах пика на кабела.
            Сега преди малко побелявах бавно като застрашително ми наближи стопа, в момента вече дишам.
            Държиш ли още долара с/у йената?

Коментар

• euro

vreme e za dulgo evro

Коментар

• Reuters - $, yen

Петре, едва ли ще намерим неосвидетелстван трейдър, който ще направи take lose ))
                Приятен ден на всички

Коментар

• EUR/USD

Уважаеми господа,
                  Струва ми се, че дейтрердърската тактика работи най - добре в зоната на консолидация и особено тогава, когато ценовия пулс е най - силен.
                  От няколко месеца следя валутната двойка EUR/USD. Засега признаците, които подсказват движението на валутата в 24 - часовата сесия за мен са недостатъчни. Опитите да приложа традиционния Технически анализ не винаги ми носят желания резултат.
                  Бих се радвал, ако някой от Вас сподели опита си от този вид стратегия.
                  С уважение: VAL

Коментар

• EUR/USD

id2, kogato dadena dvoika e v reindj, kakva e nai-dobrata strategia? Izchakvane ili ima dobra strategiq i pri tova polojenie?

Коментар

• EUR/USD

id2, kogato dadena dvoika e v reidj, kakva e nai-dobrata strategia? Izchakvane ili ima dobra strategiq i pri tova polojenie?

Коментар

• EUR/USD

mnogo zelen//izvini me za zabelejkata, no nikoi ne moje ot tova polojenie da kaje nakude shte otide evroto....nie sme v range ot okolo mesec....chakame siguren probiv na 1.0935 ili 1.0664 za da se oformi diagonalna posoka....loshoto e, che probivat nadolu veroqtno shte zadalbochi konsolidaciqta i tq shte ima range 1.05 i 1.07 ....Boja rabota....Loshto e che i Cable shte zaformi range nai-veroqtno kato ne moja da sleze po 1.5790.....
                        TOTAL STAND OFF......
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Momci, kvo shte go pravim sega? Nagore ili nadolu? Az sum za nadolu.
                          id2 kak ti se vijda triagalnika?

Коментар

• EUR/USD

Val, pak ne pitash men, no spored moeto skromno mnenie posokata e nadolu - pone silata na triugulnika e nadolu. Mai mnogo neprofesionalno se izkazah.

Коментар

• EUR/USD

Id2, Kakuv triabva da bade tozi signal, koito shte podkrepi izlizane ot triagalnika

Коментар

• EUR/USD

Id2, Kakuv triabva da bade tozi signal, koito shte podkrepi izlizane ot triagalnika

Коментар

Working...
                                X