If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
seafoam, имам молба, ако не те затруднява, да копираш тук какво пишат S&P по въпроса за кроса - не съм ги чел от 10:00, а последната им прогноза трябва да е различна от тази която четох. Не съм на мой компютър и не мога да вляза, благодаря ти предварително
seafoam, имам молба, ако не те затруднява, да копираш тук какво пишат S&P по въпроса за кроса - не съм ги чел от 10:00, а последната им прогноза трябва да е различна от тази която четох. Не съм на мой компютър и не мога да вляза, благодаря ти предварително
driverf1, сори ако не съм обяснил като хората, ама ми се спеше зверски снощи
Затова и проспах пика на кабела.
Сега преди малко побелявах бавно като застрашително ми наближи стопа, в момента вече дишам.
Държиш ли още долара с/у йената?
Уважаеми господа,
Струва ми се, че дейтрердърската тактика работи най - добре в зоната на консолидация и особено тогава, когато ценовия пулс е най - силен.
От няколко месеца следя валутната двойка EUR/USD. Засега признаците, които подсказват движението на валутата в 24 - часовата сесия за мен са недостатъчни. Опитите да приложа традиционния Технически анализ не винаги ми носят желания резултат.
Бих се радвал, ако някой от Вас сподели опита си от този вид стратегия.
С уважение: VAL
mnogo zelen//izvini me za zabelejkata, no nikoi ne moje ot tova polojenie da kaje nakude shte otide evroto....nie sme v range ot okolo mesec....chakame siguren probiv na 1.0935 ili 1.0664 za da se oformi diagonalna posoka....loshoto e, che probivat nadolu veroqtno shte zadalbochi konsolidaciqta i tq shte ima range 1.05 i 1.07 ....Boja rabota....Loshto e che i Cable shte zaformi range nai-veroqtno kato ne moja da sleze po 1.5790.....
TOTAL STAND OFF......
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар