IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd

dork, ako tova ste te uspokoi: i az sum na su6toto mnenie i nesto pove4e , v tazi dvoika uporito izsledvam dvijenieto i, i to4no predi 12 dni postvah tuk moiata prognoza za kusi GBP/USD, i to nai vajnoto e 4e raz4itam samo na tehn. analiz bez da se syobrazjavam s razni "fundamenti" /ne 4e e lo6o/, ta v tazi vryzka v4era zatvorih short s profit koito moje6 da si napravi6 smetka sam. Bez da no sia otgovornost za drugite, dnes polu4avam signal za smjana na tendenciata i poeh long , s 1/3 pozicii, i stop malko pod 1.5738 a po-natatuk ste dopulvam kakto si mu e reda. Mejdu drugoto figurata kojato ne me e podvejdala v 95% ot slu4aite e "flag"....///
    Uspeh pojelavam na vsi4ki !

Коментар

• usd/cad

za tezi koito tyrguvat USD/CAD - klasicheski Head&Shoulders na weekly chart. Tgt - 1.44xx

Коментар

• gbp/usd

Kabela sjakash izliza ot nizhodjashtija kanal na 1h i 4h, i gornata linija ot kanala se prevryshta v dobyr support (@1.5770-80). Ima podobna tendencija i pri usd/jpy, i ako i dvete dvoiki trygnat nagore to ne mi se misli kakvo mojem da vidim pri korsa gbp/jpy!

Коментар

• eur/usd

kak puk vseki put vse az ste nauchavam novinite posleden da mu se nevidi )

Коментар

• eur/usd

kak puk vseki put vse az ste nauchavam novinite posleden da mu se nevidi )

Коментар

• eur/usd

ama gledam i ti si se nabil s dulgi )
              pisna mi ot sluhove

Коментар

• eur/usd

ehooo

Коментар

• eur/usd

nqkvi fluktuacii :]]]]

Коментар

• eur/usd

nqkoi ste mi kaje li kakvo stana s EUR/USD molq ?

Коментар

• eur/usd

Smqtame nivoto 1.0737 za kliuchovo nadolukum 1.0664...GL al!!!
                      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd

Momci namazahte li skite na eur sus mas, vaksa i drugi lubricanti?)

Коментар

• eur/usd

Куки стискам здраво.Ще се опитам да направя към 100 пипса профит.
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

da vzema da kupq malko evro li?

Коментар

• m15

mnogo zelen//mi ne znam...... az polzvam grafikite na finance.dir.bg, a tam nai-malkata grafika e H1.....ami ima mininko kanalche do 1.0850 ama ne poemam otgovornost, che she kachi.....
                              Ako si novobranec vav forexa mi pishi na maila, she ti preporucham knijki da chetesh.....
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• euro

Id2, spored m15 moje li da imame izkachvane do 1.0847 i chak sled tova slizane nadolu

Коментар

Working...
                                X