IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/chf

ste moje li nqkoi da mi kazhe kude moga da procheta sravnitelno aktualni novini za forex?
    blagodarq predvaritelno

Коментар

• gbp/chf

Triple top 2.184 Това за мен е сигурен сигнал за продажба със стоп на 2.1930
      Успех

Коментар

• gbp/chf

do Petar
        A kude e stop-a?

Коментар

• gbp/chf

2.183 se testva za 4 pat i e resistance na triagalnik (samniavam se da izdarji).

Коментар

• gbp/chf

forexboy, po vreme na vojna v kojato GB e naj-verojatno v pe4eliv6ija lager, da skysjavash gbp i to sreshtu chf?!?!?!?!!?

Коментар

• gbp/chf

forexboy GBP expected target 1-st 1.5510 next 1.5445/50

Коментар

• gbp/chf

Продължавай да стоиш къс и ако имаш възможност го скъси на 2.1810-30
                1-ви таргет 2.1620 , 2-ри 2.1540 , 3-ти 2,14--
                Успех.

Коментар

• до обзървър

malkia, прав си, явно не му чета постингите внимателно... но разсъжденията ми остават същите защото тогава просто картинката се обръща на обратно...

Коментар

• до обзървър

Kuks predpolagam 4e skysih JPY ot 120.10, ozna4ava, 4e 4oveka e long na USD/JPY @ 120,1!

Коментар

• до обзървър

... и дори да си затворил usd/jpy на нула, това с осемте процента ми звучи като влизане на позиция със 100% от акаунта... Това е адско... Ако наистина говориш за реален акаунт, си с много смело сърце или много голяма банкова сметка... Но и в двата случая е добре да преоцениш осемте процента спрямо риска...

Май трябва да почна да търгувам, за да спря да ръся акъл тука ))

Коментар

• до обзървър

Честито за осемте процента, но нещо не можах да схвана как точно си направил печалба от sell на usd/jpy от 120.10...

Коментар

• gbp/chf

Какво ще го правим този крос?
                          Петре, още ли поддържаш идеята си за скъсяване? Аз мечра го скъсих на 2.1740, но тази сутрин като видях че не иска оа хади надолу и го затворих на 2.1680.
                          Сега отново съм къс от 2.1740 и 2.1760....

Коментар

• до обзървър

Честито за осемте процента, но нещо не можах да схвана как точно си направил продажба от sell на usd/jpy от 120.10...

Коментар

• Eur/Usd

1.0580, точно 1.0580...
                              Някой спомня ли си за него от писанията ми преди 1 седмица? )))
                              Нооо и под него има накъде, има време,има...

Коментар

• Eur/Usd

ujas
                                tova nivo 1.0580 e dosta silna podkrepa i si mislq che trqbva da napravi korekciq do 1.0660 (pone)

Коментар

Working...
                                X