If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Az ne kazvam che PO PRINCIP ne moje a che s KONKRETNITE poruchki v KONKRETNIA moment, moje da postigne takuv rezultat samo s celia ili pochti celia akaunt kato margin....
Nishto poveche niamam kakvo da kaja po temata...
Коментар
ED !
do kukuvitsata
Otnosno obzevar koito e napravil 8%. Ne e zadaljitelno da izpolzva 100% ot akaunta za garantsia za da napravi 8%. Moje tova da go postigne i s 50%, a dori i s oshte po-malko. Ako ne e taina ti s kakav % ot akaunta vlizash v edna sdelka i do kolko % nai-mnogo moje da dostigne zagubata ti ot neq?
Приятен уикенд и на теб, driverf1
Ще помисля, ще избера, малко са ми по-различни вижданията, но ако пазара беше еднопосочен щеше да е лесно
Коментар
ha-ha-ha ot 14:25 v4era!!
ШАМАНИ
Виж сега,дай да се разберем:Първо отива до 1.08xx и след това надолу,ти нали си спомняш моята прогноза за 1. 0334.А така,ама за кабела изобщо не съм съгласен,има да ходи нагоре поне до 1.57xx,и после-може надолу,няма как,седмичната това показва.Или пък може да падне много,но след това в рамките на една седмица да се качи отново до 1.57xx.Ти избирай.Ха-ха-ха.
Куки приятна почивка.Чао.
Петре, дано не грешиш за кабела - аз се включих в късите gbp/chf със втората вълна при 2.1900 - ако бях си оставил оригиналната поръчка за влизане - стоп ордер на 2.1880 и лимит ордер на 2.1940 за скъсяване, щях да съм още по-добре, но не издържах и скочих на 2.1888...
driverf1, признаваш ли ме за бог на повърхностния анализ за eur/usd?
seriozno li ti nabiha stopa be petre?!?! ja probvaj da igraesh mnogolski tugrik (ne mu znam simvola) sreshtu albanska leka (sy6to, 4e dazhe i v kakyv rod e). sigurno e po-interesen.
Коментар
GBP/CHF
Стоповете на GBP/CHF ми ги изпълниха за съжаление.Хубавото обаче е че в GBP/JPY профита го покри та даже и малко остана.За сега само продажбата ми на кабели на 1.5653 стои със стоп 1.5730 и продължавам да вярвам че ще видим 1.5510/20
Успех на всички.
Здравейте.Един път да съм на едно мнение с Петър,да,ама само за GBP/CHF.Петре,не грешиш ли малко за GBP/USD?Аз го виждам дълъг,какво ще кажеш?
Успех на всички.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар