IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• do kukuvitsata

otnosno PO PRINCIP kak stoiat neshtata - pravil sum 30% profit i s 10% margin.... Ne sum kazal che e trudno!

Коментар

• do kukuvitsata

Az ne kazvam che PO PRINCIP ne moje a che s KONKRETNITE poruchki v KONKRETNIA moment, moje da postigne takuv rezultat samo s celia ili pochti celia akaunt kato margin....
      Nishto poveche niamam kakvo da kaja po temata...

Коментар

• do kukuvitsata

Otnosno obzevar koito e napravil 8%. Ne e zadaljitelno da izpolzva 100% ot akaunta za garantsia za da napravi 8%. Moje tova da go postigne i s 50%, a dori i s oshte po-malko. Ako ne e taina ti s kakav % ot akaunta vlizash v edna sdelka i do kolko % nai-mnogo moje da dostigne zagubata ti ot neq?

Коментар

• ШАМАНИ

Приятен уикенд и на теб, driverf1
          Ще помисля, ще избера, малко са ми по-различни вижданията, но ако пазара беше еднопосочен щеше да е лесно

Коментар

• ШАМАНИ

Виж сега,дай да се разберем:Първо отива до 1.08xx и след това надолу,ти нали си спомняш моята прогноза за 1. 0334.А така,ама за кабела изобщо не съм съгласен,има да ходи нагоре поне до 1.57xx,и после-може надолу,няма как,седмичната това показва.Или пък може да падне много,но след това в рамките на една седмица да се качи отново до 1.57xx.Ти избирай.Ха-ха-ха.
            Куки приятна почивка.Чао.

Коментар

• EUR/USD

следващата седмица 1.0480/1.0450
              и кабел 1.55/1.54

шаманииииииииииииииииииииииииииииииииии

Коментар

• EUR/USD

Аде!!!

Коментар

• EUR/USD

карай, няма значение...

Коментар

• EUR/USD

Куки,да не изгрее и друг шаман.
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• GBP/CHF

Петре, дано не грешиш за кабела - аз се включих в късите gbp/chf със втората вълна при 2.1900 - ако бях си оставил оригиналната поръчка за влизане - стоп ордер на 2.1880 и лимит ордер на 2.1940 за скъсяване, щях да съм още по-добре, но не издържах и скочих на 2.1888...

driverf1, признаваш ли ме за бог на повърхностния анализ за eur/usd?

Коментар

• GBP/CHF

seriozno li ti nabiha stopa be petre?!?! ja probvaj da igraesh mnogolski tugrik (ne mu znam simvola) sreshtu albanska leka (sy6to, 4e dazhe i v kakyv rod e). sigurno e po-interesen.

Коментар

• GBP/CHF

Стоповете на GBP/CHF ми ги изпълниха за съжаление.Хубавото обаче е че в GBP/JPY профита го покри та даже и малко остана.За сега само продажбата ми на кабели на 1.5653 стои със стоп 1.5730 и продължавам да вярвам че ще видим 1.5510/20
                          Успех на всички.

Коментар

• id2

blagodarq

Коментар

• news

fidodido//napravi si bezplatna registracia za saita na SAXOBank, shte polzvash novini na angliiski, kotirovki i grafiki na valuti i indeksi...
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• gbp/chf

Здравейте.Един път да съм на едно мнение с Петър,да,ама само за GBP/CHF.Петре,не грешиш ли малко за GBP/USD?Аз го виждам дълъг,какво ще кажеш?
                                Успех на всички.
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X