Първоначално изпратено от Петър Караиванов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от the fan*PPP, позволи ми една забележка... в опитите ти да бъдеш оригинален по отношение на Караиванов ставаш банален. Между другото не си спомням язвителен тон от него към някого от участниците...
Коментар
-
РРР - разликата между лихва и игра на ФОРЕКСА е малка но съществена и се изразява в това че лихвата ти е ГАРАНТИРАНА докъто всяка отворена позиция на ФОРЕКСА е Високо Рискова до момента в който не я затвориш.В повечето случаи и при повечето спекуланти затварянето е със знак "-" ! ФАКТ!
Освен това от написаното от теб оставам с впечатлението че не цениш много парите защото в противен случай щеше да оцениш по достойнство факта че 2000$ винаги и навсякъде по света са си 2000$
И последно, азбуката на финансите са %, а не лотове и пипсове.
Остани си със здраве.
Успех на всички Спекуланти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*PPP, позволи ми една забележка... в опитите ти да бъдеш оригинален по отношение на Караиванов ставаш банален. Между другото не си спомням язвителен тон от него към някого от участниците...In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Комментарий: Индекс доллара пробил линию шеи фигуры перевернутая голова-плечи. Отмеренная цель - 95.00. Дневные индикаторы перекуплены, но сохраняют бычий настрой, предполагая возможность роста к 90.77 в ближайшее время.
http://www.forexpf.ru/_newses_/newsid.php?news=290760
Коментар
-
Първоначално изпратено от кумчо вълчо...Първоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Спекуланти.
Ако желаете да получавате 4% Годишна лихва на парите които сте депозирали за ФОРЕКС търговия, се обадете.Договорите си ги подписвате директно със брокерът, а лихвата Ви я плащаме ние ;-)
Успех.
Я сметни какъв акаунт трябва да има някой от тук списващите трейдери,
че да си струва да се мести при който и да било български брокер заради 4 % ГОДИШНА лихва.
Смятаме при акаунт 50000 $ - > 4 % -> 2000 $
Същата сума се вади с 40 пипса с 5 лота за нула време.
Нали разбираш че ако имам сметка с 50000 $ едва ли ще ги разигравам през
български брокер.
Е може би някой от трейдерите, като му обещаеш част от твоята договореност
ще хукне да търси прилични суми за разиграване, но и това не е атрактивно за работа.
Моля те измисли нещо друго с което да грабнеш вниманието.
При този стаж който имаш трябва да го можеш и да го направиш.
Успех !!!
Кумчо Вълчо, явно екскурзиите за по Е100 не са достатъчно доходоносниIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
кумчо вълчо - ще ти отговоря така:
1.На синът си винаги му подарявам само по 1 играчка,въпреки че съм му купил 3-4 или повече.Ако му подаря всички наведнъж,той първо че ще загуби интереса си към повечето много бързо и второ всеки път ще очаква все повече и повече.....Това не е нито възпитателно,нито полезно както за него,така и за мен ;-)
2.Козовете винаги се свалят бавно.....
3.Неможеш да си представяш колко и какви екстри има още ... ;-)
4.За всичко обаче е нужно малко време,за да бъде смляно, асимилирано и осъзнато
Така че очаквай още козове да изадим от ръкавите
Успех на всички Спекуланти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановЗдравейте Спекуланти.
Ако желаете да получавате 4% Годишна лихва на парите които сте депозирали за ФОРЕКС търговия, се обадете.Договорите си ги подписвате директно със брокерът, а лихвата Ви я плащаме ние ;-)
Успех.
Я сметни какъв акаунт трябва да има някой от тук списващите трейдери,
че да си струва да се мести при който и да било български брокер заради 4 % ГОДИШНА лихва.
Смятаме при акаунт 50000 $ - > 4 % -> 2000 $
Същата сума се вади с 40 пипса с 5 лота за нула време.
Нали разбираш че ако имам сметка с 50000 $ едва ли ще ги разигравам през
български брокер.
Е може би някой от трейдерите, като му обещаеш част от твоята договореност
ще хукне да търси прилични суми за разиграване, но и това не е атрактивно за работа.
Моля те измисли нещо друго с което да грабнеш вниманието.
При този стаж който имаш трябва да го можеш и да го направиш.
Успех !!!
Коментар
Коментар