If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Amateur, 38,2 i 61.8 % ot kakvo?
ako e ot C koe schitash za C?
Ako C ti e ot 1.0960 do 1.0550 to suvsem ne sa tova nivata
Izvinqvai ako zvucha kritichno.
Куки ти работиш с Делта нали, обясни ми ако обичаш как се определят комисионните им са сделка с 1-9 лота е 1лв а за сделка 10-24 е 0,8 лв. т.е. всяка сделка различно?
Куки ти работиш с Делта нали, обясни ми ако обичаш как се определят комисионните им са сделка с 1-9 лота е 1лв а за сделка 10-24 е 0,8 лв. те всяка сделка различно?
Изрових части от постинги отпреди 8-9 дни не за да си правя реклама, а за да ви обърна внимание, че това движение спрямо долара не е от последните 4-5 часа...
И да имате едно наум докато заемате дълги позиции в eur/usd и gbp/usd в момента...
Възможно е да се окаже, че тези които влизат сега хващат последния вагон на влака... Просто като още един поглед над нещата...
Иначе аз продължавам да съм дълъг с малки части от направените тогава поръчки, но те са вече с толкова дълбоки профит стопове (кабела около 200 пипса, евро/долар - и той достатъчно), че не им се кося много...
Ще опитам днес/утре да направя по-задълбочено представяне на очакванията си за следващите дни, и ще постна тук, каквото ми се види интересно...
P.S. През деня не ми е пуснато icq, защото то ми е само в къщи, за което се извинявам на тези с които си говоря и там...
07.04 00:16
kukuvicata: Forex
За изследователите на настроенията във форума - силно мечи настроен съм спрямо долара тази седмица.
1.0941 първа цел.
Успешна търговия на всички
====================
07.04 15:07
Pero - gipsa: EUR
Kuki,
04.04.02 19:38 Pero, мисля да ги продам на 1.0941
04.04.02 19:43 EUR, не, на 1.0941, повервай ми ))
Prodaljavash li da si na sashtoto mnemie? Prosto pitam..
========================
08.04 18:51
kukuvicata: Forum
В суматохата, от няколко дни не забелязвам някой да пише за кабела. Аз напазарувах малко на 1.5500, мисля да държа до 1.5650, като над 1.5555 ще стопирам на нулата... Стопа ми е на 1.5465
Mastering Elliot Wave: Presenting the Neely Method: The First Scientific, Objective Approach to Market Forecasting with the Elliott Wave Theory (version 2)
Amazon.com - 95$
Коментар