IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• cable

Купувайте Кабели на 1.5770/80 Стоп на 1.574 Таргет 1.5850 , 1.5925/30 Успех.

Коментар

• cable

Обзервер, что ты сделал с кабеларком?

Коментар

• vulni i podvodni techenia

дали ще успея да купя EUR/JPY на 126-127
        аз си мисля, че шанса да падне отново до тези нива е добър

Коментар

Здрасти, значи our cukent target is 1.0770?
          А какво те кара де се целиш точно там? 55МА(1.0790) или нещо друго?
          По отношение на техническия анализ и последният скок на еврото, виж покчването от 1.0555 до днешния връх, не ти ли прилича на тривълнова структура?

Коментар

forexboy, здравей
            За техните вълни не знам, но моя таргет на 1.0941 се изпълни, даже смело взех решение нощес и реверсирах, стигна ми стопа на 2 пипса, но ми се размина и сега дишам спокойно...

Може би аз измествам темата - тука наблягаме предимно на технически анализ (или повечето де, аз понякога често, понякога по-рядко, в зависимост от ситуацията)...
            Мисля, че саги е много прав за пулса на пазара, който трябва да се усеща...
            В тая насока, нещо, което не видях никой да споменава (а и аз не съм много наясно но се опитвам да си обясня спада в долара):
            Никой не спомена датата 15-април денят за данъци в US. Предполагам сте наясно, че пазара не е само със спекулативен характер, а много голяма част от него са инвестираните свободни пари на американски фирми (доколкото знам, това е много популярна практика)...
            На тая база - те определено са на дълги позиции в долара от доста време насам, а когато дойде денят на плащане на данъци - свободните пари намаляват - респ. се закриват позиции, т.е. закриват се дълги позиции при долара и нататък ясно...
            Ако има някой от форума, който живее в US, нека сподели нещо по темата, дори да ме обори, няма проблем...
            Иначе късата позиция в eur/usd съм я стопирал вече на 1.0941 и не я мисля - ако отиде до 1.0770 добре... Мисля, че може да почивам 10тина дни след това начало на месеца

Коментар

• the fault is mine

observer et all, ne priemaite tova, koeto pisha kato kato moe mnenie za dvijenieto na edin ili drug valuten kurs. Ot skromniq mi opit na tozi pazar sum se ubedil, che
              pazara e NEPREDSKAZUEM, edinstvenoto, koeto moje da vi spasi ot zaguba za opredelen period e diversifikaciqta na riska sprqmo broq skliuchvani sdelki t.e. koeficienta
              R/R.
              Taka, che se stremete kato skliuchvate valutna sdelka, potencialnata pechalba ot neq da moje da pokriva pone riska, koito ste poeli vav vruzka s tazi sdelka.
              Nablqgaite na upravlenieto na riska: po otnoshenie na otdelnata sdelka i sprqmo accounta kato cqlo. Pri podhodqshto upravlenie na riska, nqma kak da ste na zaguba za opredelniq period ot vreme.
              Vinata naistina si e moq, che pisha vsevazmojni gluposti vav tozi forum, no go pravq samo kogato nqma s kakvo drugo da se zanimavam..
              Uspeh na vsichki (i umnata,ei)!
              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR in the sky...

Kakvi vylni broite pri tozi triygylnik, kojtoe po4ti idealno simetri4en. Na eur/usd v4era imashe klasi4eski probiv okolo 1.0870. Spored edinija na4in na smjatane, kojto znam, targeta e okolo 1.14. Kolkoto pove4e uslozhnjavata tyrgovijkata, tolkova po zle 6te se predstavjate. Tuk naj-dobre se tyrguva s prosti geometri4ni figurki i MA.

Коментар

• EUR in the sky...

Завърши ли вълна 4 или не?? Това е въпросът.....

Коментар

• Forex

здрасти, ese, поглеждам когато мога форума

Коментар

• Forex

мерси id2
                      днес големи емиции, големи грешки
                      пробния акаунт от 200 в. се качи с 72 лв., а след това загуби 41...
                      сега похарчих всички пари като се скъсих на лирата от 1.5782... стискайте палци

Коментар

• Forex

zdrasti kuks, pak sme tuka...

Коментар

• Forex

abe hora dokade ste hodi tova EUR, kak mislite ste ima li E ?

Коментар

• Forex

amateur, да, с делтасток
                            комисионата е на лот - за поръчка от 1 до 9 лота - по 1лв на лот, от 10-14 - 0.8 и т.н...
                            странното е, че за 9 лота ще ти вземат 9 лева, а за 10 лота - 8 лева. ама това няма какво да го коментираме...
                            не забравяй, за да сметнеш колко са ти общите разходи по поръчката - комисионата се начислява при отваряне на позицията, както и после за затваряне.
                            т.е за поръчка от 10 лота, плащаш 16 лева комисиони...

Коментар

• E

може и аз да бъркам но ако D приключва около 1,0850/60 то това са нивата +/- 5 пипа.

Коментар

• E

Abe ot cqlata tazi rabota sum dovolen, che masata e na edno i sushto mnenie

Коментар

Working...
                                X