IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za forexa

18.04.03 Australia AUD Good Friday
    18.04.03 Canada CAD Good Friday
    18.04.03 European Union EUR Good Friday
    18.04.03 New Zealand NZD Good Friday
    18.04.03 Switzerland CHF Good Friday
    18.04.03 United Kingdom GBP Good Friday

Коментар

• za forexa

japan raboti li utre vsa6nost koi market e otvoren utre

Коментар

• za forexa

dovijdane ??? i uspehi v novite ti na4inaniq

Коментар

• za forexa

...... taka nikoi ne dade edno razumno objasnenie na edin ot nai-vajnite, ako ne i nai-vajnia vapros:
          nivo na probiv ??? ne be opisano i v nito edna literatura kategori4no tova, i tova mi skasa i nervi i
          vsi4ko ostanalo. Ne e imalo slu4aj /moje bi samo 5 %/ edno nivo da e probito i sled tova da ne se
          zagubjat masa pari, zastoto kursa se ustremjava neznajno za6to /vsu6nost ima objasnenie: njakoi
          Snejko e kazal 4e populaciata na pingvinite e namaljala stra6no sprjamo 1880 godina/, jako v obratna posoka
          i stopovete garmjat... taka li e be hora..

Kakto kazah ne mi se govori i za da ne nastroivam auditoriata pesimisti4no.......

Коментар

• za forexa

Lo6a rabota - stava mi kofti ot tolkova pesimisti4ni novini.
            Samo kukuvicata mi e upora - to biva tolkoz pezpogre6ni prognozi, ama ti napravo se uia(ulia))) Bravo Kuks!

Коментар

• za forexa

$: Ami az re6ih po-rano da priklu4a za da ne stigam dotam, moje bi az ne sam dorasal za forexa ? a moje bi
              nervite mi ne sa tolkova zdravi kolkooto trjabva ? Kakto i da e, dobre e 4e ima i drugi na4ini za pravene na pari.
              Abe ne mi se govori......

Ako prodalja da u4astvam tuk to ste e samo ot lubopitstvo, ne bih daval nikakvi ama nikakvi prognozi. Tova e...

Коментар

• za forexa

масиран.......

Коментар

• za forexa

???,ти ми беше като капак на нервното ми напрежение днеска.........

Много близак приятел днес направи масивен инфаркт - спасиха го!

Колега ни е...... на 30 години.........

Коментар

• za forexa

iskam da si kaja dovijdane sas vsi4ki ot foruma,
                    be6e mi mnogo priatno pre cjaloto tova vreme, no az ve4e se predavam.
                    Priklu4vam s forexa poradi mnogo pri4ini, no samo moga da vi kaja 4e az sam
                    analiziral /predi vsi4ko tehni4eski/ pazara za okolo 16 meseca /kato prez tova vreme sam turguval i demo i real/,
                    no realnite mi sdelki sa 288 br. Zna4i se okazva 4e az sam analiziral "ogledalno" prez cialoto tova vreme: za6toto imam
                    260 gube6ti sdelki, toest ako njakoi be6e pravil to4no obratnoto........ No tova moe mnenie e i vav druga vrazka:
                    vsi4ki /ili pone 75% ot svetovnite prognozi/ sa bili kato moite , zamislete se sami i vijte kolko puti ste pe4elili pod vlijanieto na
                    druugi prognozi ???? Ta na vaprosa: AZ MISLJA 4E TEHN. ANALIZ MOJE DA OBIASNI VSI4KO----SLED KATO TO E MINALO!!!!
                    i NIE VSI4KI SE LUJEM PO NEGO. Istinata e 4e njakoi hora prosto imat kasmet....

pojelavam iskreno uspeh na vsi4ki, koito imat i pone malko kasmet !
                    GBY

Коментар

• cable

UB40 аз 2 години и половина съм работил за Елкабел Бургас и не се срамувам от това ))
                      Някой питаше откъде е любовта ми към кабела, е те - оттам е...

forexboy, само на база на достигани върхове и дъна го определих това 1.0770, на око общо взето - след последните ми сделки ми се стои малко настрани от пазара да попочина...

Коментар

• Currency vs. Stock Market

http://www.ecb.int/pub/wp/ecbwp001.pdf
                        http://forexnews.bg

Коментар

http://216.239.37.100/search?q=cache...hl=en&ie=UTF-8

Google е истината!

Коментар

От къде го "извади" този коментар?

Коментар

05-01-2002 е запис на датата от Американски тип и трябва да се разбира като 01 Май 2002...

Коментар

Ето виж този коментар от 05-01-2002. Показвал е че настъпва момент за обръщане на тренда при USD и като гледам е бил точен:

"...Dollar is trying to establish a start to a downtrend - fundamental and technical story seems to contradict to a degree however.Let"s study what the volatility market has got to reveal about the potential for a new Dollar Bear Trend to emerge anytime soon.

The Global Hazard Index, index for currency volatility globally, is hovering around the crucial, ultimate 9.20 support level (see attached chart). We have mentioned earlier that a drop below this level could indicate that a 1996 type of extreme consolidation in currency markets is at hand, targetting the all-time-low volatility, 7.20 levels. There may be some attempts to that direction, pointing to further consolidation on the Dollar, before a major break-out, however like in any extreme oversold situation, the turn- around can indeed take place much before previous lows are tested. Hence the currency volatility index is telling to wait a proper volatility boom, before getting overly bearish on USD.

Another factor to look at, are the risk-reverals in EUR-USD and USD-CHF in particular. They are trading at relatively extreme levels currently, at 1.1% for USD puts. This points to market potentially having overestimated the potential for USD bears, for the time being. This suggests that a correction from the 0.9200 levels may have to be seen, before the final USD sell-off."

Значи вашия индекс се казва Global Hazard Index. Сега остава да разберем кой го изчислява и котира...

Коментар

Working...
                                X