IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Varna 2
    PPP, за да откриеш заразения файл трябва от folder options да разрешиш да се виждат всички системни и скрити файлове. Ако и по този начин не се покаже файла значи работата е сериозна, и при следващото сканиране запиши пътя на заразения файл. Има голяма вероятност дори да го откриеш да не ти позволи да го изтриеш, защото е активен в момента, като за целта се сваля програмката killbox.exe, с която ще успееш да изтриеш файла на следващото рестартиране преди да се е активирал. За сигурност също можеш да провериш и в папките windows или system32 за подозрителни субекти като подредиш файловете по критерий last modified, търсиш файлове от последните 1-2 дена с подозрителни имена(fckhs, idfyrs и други тъпи комбинации без смисъл, за които също така няма никакви данни за производител и т.н и ги триеш. Ако не става да се трият пак пробваш с програмката killbox.exe. Напоследък вирусите са адски гадни не е само един файл, а са по няколко и има един майка, който постоянно сменя имената на активните в момента файлове вирусоносители. Успех!!!
    Varna 2, благодаря. Пробвах така, но пак не мога да го намеря. Пътеката ми я дава че свършва в Temporary Internet Files, но там го няма. Трябва да търся някакво друго разрешение. Засега всичко ми работи, но не знам докога.
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• PPP, за да откриеш заразения файл трябва от folder options да разрешиш да се виждат всички системни и скрити файлове. Ако и по този начин не се покаже файла значи работата е сериозна, и при следващото сканиране запиши пътя на заразения файл. Има голяма вероятност дори да го откриеш да не ти позволи да го изтриеш, защото е активен в момента, като за целта се сваля програмката killbox.exe, с която ще успееш да изтриеш файла на следващото рестартиране преди да се е активирал. За сигурност също можеш да провериш и в папките windows или system32 за подозрителни субекти като подредиш файловете по критерий last modified, търсиш файлове от последните 1-2 дена с подозрителни имена(fckhs, idfyrs и други тъпи комбинации без смисъл, за които също така няма никакви данни за производител и т.н и ги триеш. Ако не става да се трият пак пробваш с програмката killbox.exe. Напоследък вирусите са адски гадни не е само един файл, а са по няколко и има един майка, който постоянно сменя имената на активните в момента файлове вирусоносители. Успех!!!
      Работа и заплата?

Коментар

• Добър вечер ! Нямаше ме доста време и не знаех какво се твори на пазара. Някой може ли да ме "светне" да купувам или да продавам сега ????
        Струва ми се ,че май има малко още в полза на долара- до 1900 ???!
        Е- да ама не !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
          Малко встрани от темата.
          Някой да има информация за премахването на вирус JS/Wonka?
          Влезе ми едновременно и на десктопа и на лаптопа. Ползвам последна версия на McAfee, която го открива, но ми казва че не може да го изтрие. Също така, като пробвам да намеря файла който антивирусната програма ми казва, че е заразен, не мога да го открия.
          Благодаря предварително
          Отиваш на страницата на симантек (нортън антивирус) и си теглиш програмка която ако имаш късмет изчиства вируса без последствия.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
            Малко встрани от темата.
            Влезе ми едновременно и на десктопа и на лаптопа. Ползвам последна версия на McAfee, която го открива, но ми казва че не може да го изтрие. Също така, като пробвам да намеря файла който антивирусната програма ми казва, че е заразен, не мога да го открия.
            Благодаря предварително
            Пробвай hijackthis/Spybots-
            http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
            http://www.merijn.org/index.html

Коментар

• Между другото имам сигнал на CAD/CHF-ще тегля една къса 1,1015 тр.1,1110 stop 1.0985

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                gbp/cad добавка към дългата 100к стоп 1.9900 таргет 2.3500
                Нема начин!CAD-а е много силен.Преди време,миналата седмица някой пак беше пробвал,но .....пак не стана....и все пак успех!

Коментар

• Тони

Малко сме позакъснели за дълги , а и общо взето трябва даиа и идея какво ще провокира продажбата на долара.Такава нямам , а технически виждам как изглежда и съм съгласен , да се надяваме че системата от добро инфо за долара ще се пропука някъде.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Re: EURUSD

[quote="Don Tony"]Почвам с дълги от тук, в случай че не падне 1913, смятам че сме доста нагоре.[/
                    и аз съм дълъг , но леко
                    на д/и 2 пипса до стопа съм и там съм дълъг , но повече

Коментар

• EURUSD

Почвам с дълги от тук, в случай че не падне 1913, смятам че сме доста нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от KavalerA
                        PPP ако имаш ICQ моля те дай ми номера си и ще ти помогна с каквото мога - аз също имам въпрос към теб
                        Нямам, ако искаш ми прати "лично съобщение" за да не пълним форума.
                        Благодаря

Коментар

• PPP ако имаш ICQ моля те дай ми номера си и ще ти помогна с каквото мога - аз също имам въпрос към теб

Коментар

• Малко встрани от темата.
                            Благодаря предварително

Коментар

• bnight
                              обади ми се сега, ако си онлайн в ICQ-то
                              http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• PPP

Да. Беше полезен. Благодаря за отзивчивостта. Скоро сигурно пак ще те питам нещо на лични ако нямаш нищо против.
                                Keep walking ...

Коментар

Working...
                                X