Първоначално изпратено от Varna 2
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
PPP, за да откриеш заразения файл трябва от folder options да разрешиш да се виждат всички системни и скрити файлове. Ако и по този начин не се покаже файла значи работата е сериозна, и при следващото сканиране запиши пътя на заразения файл. Има голяма вероятност дори да го откриеш да не ти позволи да го изтриеш, защото е активен в момента, като за целта се сваля програмката killbox.exe, с която ще успееш да изтриеш файла на следващото рестартиране преди да се е активирал. За сигурност също можеш да провериш и в папките windows или system32 за подозрителни субекти като подредиш файловете по критерий last modified, търсиш файлове от последните 1-2 дена с подозрителни имена(fckhs, idfyrs и други тъпи комбинации без смисъл, за които също така няма никакви данни за производител и т.н и ги триеш. Ако не става да се трият пак пробваш с програмката killbox.exe. Напоследък вирусите са адски гадни не е само един файл, а са по няколко и има един майка, който постоянно сменя имената на активните в момента файлове вирусоносители. Успех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PPPМалко встрани от темата.
Някой да има информация за премахването на вирус JS/Wonka?
Влезе ми едновременно и на десктопа и на лаптопа. Ползвам последна версия на McAfee, която го открива, но ми казва че не може да го изтрие. Също така, като пробвам да намеря файла който антивирусната програма ми казва, че е заразен, не мога да го открия.
Благодаря предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от PPPМалко встрани от темата.
Влезе ми едновременно и на десктопа и на лаптопа. Ползвам последна версия на McAfee, която го открива, но ми казва че не може да го изтрие. Също така, като пробвам да намеря файла който антивирусната програма ми казва, че е заразен, не мога да го открия.
Благодаря предварително
http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
http://www.merijn.org/index.html
Коментар
-
Малко встрани от темата.
Благодаря предварителноIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
Коментар