IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gamoto gbp/usd v deltastock

v deltata mi otmeniat pora4kite zaiaviavam gi a te mi gi otmeniat no ima i drugo kato pora4am ot kotirovkite dadena dvoika valutaizlizat mi kotirovkite i na vseki 3 4 sekundi triabva da gi obnoviavam za6toto se vra6tat v parvona4alnia si kurs primerno predi ka4vaneto na eur/gbp s 100 i niakolko pipsa taman naitsna potvardi i - a chat - again again iua mi kajete BTB koi posrednik e?

Коментар

• gbp!!!

не знам дали правилно съм разбрал но Делтата пишат за GBP/EUR ???? koeto v momenta e 1.4080 !
      Да не би да се има в предвид това като се казва, че равновесния курс се очаква към 1,1700 - 1,3500 ?
      Някой има ли точна представа по този въпрос, който зададох преди около седмица ?
      тоест към каква стойност ще се бори GBP / към долара, еврото и др/

Коментар

Malkia,здравей,какво се е случило?
        При мен всичко беше наред....
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• gbp!!!

От Юг маркет:
          09.06.2003 11:55
          Паунда поевтиня рязко след...
          Паунда поевтиня рязко след обявяванетоо на проучването на министерството на
          финансите относно присъеднияването на UK към еврото. Според икономическите
          тестове равновесния курс на паунда към еврото трябва да бъде в границите
          1,1700-1,3500 !!! при текущ курс около 0,7000, което от своя страна предплага
          съществена обезценка преди реалното присъединяване. Веднага след анонса еврото
          подскочи от 0,7000 до 0,7130. Това доведе до спад на паунда и спрямо долара от 1,66 до 1,6430.

Коментар

• Печалба

Куки,мисля че ще обръщаме платната в евро! - бъди наштрек!

driverf1,ти нали си по паунда? - как го виждаш?

Коментар

• Печалба

Паунда поевтиня рязко след обявяванетоо на проучването на министерството на финансите относно присъеднияването на UK към еврото. Според икономическите тестове равновесния курс на паунда към еврото трябва да бъде в границите 1,1700-1,3500 !!! при текущ курс около 0,7000, което от своя страна предплага съществена обезценка преди реалното присъединяване. Веднага след анонса еврото подскочи от 0,7000 до 0,7130. Това доведе до спад на паунда и спрямо долара от 1,66 до 1,6430.

Коментар

• Печалба

Здравейте всички,
                Куки,щях да пиша,но изведнъж ми изкочиха проблеми,с които си запълних цялото време.
                Нищо повече като информация нямаше да добавя,а само щях да бъда по-детайлен,
                можеби и това не трябваше да пиша след развилата се ситуация в момента.
                А иначе допуснах малка грешка в петък отваряйки надолу на 2.1845 и изпуснах върха на 2.2028,
                реших да не затварям на загуба,очаквах това пропадане,но да си призная не толкова скоро.
                Сега нещата са под контрол.
                Да занеш случайно фундаментални причини за случилото се?
                По повод "Печалбата",немога да те намеря в списъка.Участваш ли в конкурса?
                Успех на всички.

P.S.Към F1,извинявай,че чак сега поствам мнението си,надявам се да не съм ти объркал стратегията.
                Успех.
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/gbp

Holding longs with a stop/reverse below .7015. Reverse longs on
                  rallies to .7100/20 - stop/reverse over .7140.

Коментар

ei nasko 3 na men li govori6 tova btb- bulltrend li e ?

Коментар

• gbp!!!

Какво му се случи на кабела???

Коментар

играй с BTB аз там нямах проблеми

Коментар

v deltata sa palna skryb otmeniat otmeniat otmeniat na sas sagami su nazoban sam kat s anaboli ::((((

Коментар

• forex

Expanding triangle GBP/USD?

Коментар

• forex

КАКВО СТАВА С КАБЕЛА

Коментар

• gbp/jpy

target 197.99

Коментар

Working...
                                X