If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Malkia,много съжалявам,че те обърках с malaka,просто до сега не съм го виждал да поства тук.
Malaka,не съм имал точно такъв проблем,веднъж като я потвърдиш и я изпълнява,
вярно че един път чаках цели 5 мин. докато върне съобщението,че е изпълнена.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
driverf1,аз гледам кабела... и не ми е ясна картинката!
За еврото нямам идея - едното е корекция към 1.1300/1.1100
....другото при пробив на 1.1940/65 нагоре до....... знам ли и аз....
Куки,кажи ми при теб на къде духа вятъра....
Нещо съм му отпуснал края тези дни и сега гледам "умно"
Коментар
malaka
Ядосан съм!
niakoi znae li v koi adres ili po koia programa tv euro news kadeto priako izla4vat tezi konferencii izkazvania hei seafoam where"re you do you know it ?mojebi operatora 6te ni kaje niakoi PRIAK INFO .IZTO4NIK AKO NE E NAHALNO razbiras e a i niakoi drug znae ne6to po vaprosa a tezi infota ot posrednicite they are late ?
$,на малките графики от 5 мин. до 1 час дават сигнали,че корекцията ще се задълбочи и отново
ще тества нивото 2.1625 ,като очаквам да достигне под 2.1600 .Това силно е изразено на часовата.
От друга страна,на по-големите графики показва,че ще се възстаниви движението нагоре.
Кои ще надделеят......,незнам,май пазара днес ще е много буен (волативен).
Ако падне под 2.1600 много голяма е вероятността да се задълбочи и както казва Петър Караиванов,
да достигне 2.04-2.05 преди да удари 2.25xx.
А за EUR/USD мисля,че може да отиде до 1.1650 и хайде нагоре.
Успех.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Според The London Times (брой от днес) ЕСВ обмисля интервенция на валутните пазари, ако движенията са резки и еврото покачи над 1.30 долара нивото. Според неназования източник от съвета към банката изгледите за интервенция на пазара са се увеличили при текущите частни срещи на съвета- Поне един шеф на централна банка от Еврозоната е поставил въпроса за евентуална интервенция на заседанието на ECB в четвъртък.
Според вестника този ключов представител на ЕСВ, който играе основна роля при вземането на стратегия на банката е заявил, че банката има намерение да спре ралито на еврото, ако единната валута покачи до 1.30 долара и по-специално към нива от 1.33 и 1.35 долара.
driverf1 zdravej,
malaka ne sym az! Prosto kato info! Za Deltata, kakvo da komentirame, vseki, kojto im e klient dostaty4no dylgo vreme, znae 4e nikakvi gi niama pri silno volatilen pazar!
Uspe6na sedmitsa na vsi4ki!
Коментар
PMS
gbp!!!
Доклада на британското финансово министерство сочи равновесна нива на фиксиране на паунда към еврото от 1.175-1.33 евро за един паунд или ( 0.85-0.75 паунда за едно евро или 2.30-2.60 германски марки за един паунд), което е доста по-ниски нива на търговия за паунда от текущите или с над 7% от текущите нива.
Трябва да се отбележи, че изследване за британското финансово министерство от професор Simon Wren-Lewis сe фокусира на нива на фиксиране на паунда от 1.37 евро за паунд или (0.73 паунда за евро). Изглежда всичко зависи от това каква позиция ще изрази Гордън Браун в неговата реч от 17.30ч. и как пазарите ще интерпретиват неговата реч и това далли ще има референдум по време на този парламент.
driverf1, niama problem.Biah kas ot 2.20 i tarseh niakoi da mi dade kuraj za nadolu.Za sajalenie zatvorih na 2.1889
Ako ne be6e tazi novina mislia che prodaljiavahme nagore,zatova tarseh mnenia.Propusnah momenta za apartamenta.
Uspeh na vsichki.
Коментар