IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex - prognoza

М-мм, даааа искаше като шофор до го взема... даже и за чистач беше навит)))

Коментар

• forex - prognoza

Dobre de zashto kato si takav uspeshen trader kandidatstvash za rabota za 250 leva mesechno???

Коментар

• forex - prognoza

И за това преди 5 месеца ми рева как от 10 000 $ са ти останали 2 000 $ и да помагам да оправяме
        положението , а после ти се досвидя за 100 $
        Изводите всеки може да си ги направи........

Коментар

• forex - prognoza

Petar li e kandidastval za rabota za 250 leva mesechno???

Коментар

• forex - prognoza

Е ти понеже си много умен за това бръмчиш с буса по Илиянци.................

Коментар

• forex - prognoza

ХЕ-ХЕ-ХЕЕЕЕЕ Петърчоооо,просто момченце си))

Коментар

• forex - prognoza

Споко бе човек. Ако ти въртеше толкова милиони нямаше да кандидатстваш за работа за 250лв. преди два месеца.

Коментар

• kukuvicata

Pe6kata: Rumbata
                  Spoko be. Az sym Rumen. napisah i az edna kniga "Elliottt Waves za FX daytrading". Struva samo 99.9995. Kupete si ja i 6te pe4elite. Zasegnal sym predimno gbp/chf, gbp/jpy i malko nzd/jpy.
                  tova 6to za vic be6e ??!!:--))))kakvo drugo si napisal be moito mom4e(nce) dai da vidim goliam pisatel si vig si napi6i mail kato tolkova mnogo pi6e6 pak toga govori ot komentara ti razbiram 4e stava6 za kloun i palia4o!!!!za6to iza6to si misli6 4e nuiakoi se interesuva ot teb ako ima6 pone malko mozak 6te mi otgovori6 smisleno a ako e pove4e 6te zamal4i6 o4akvam da te vidia dokade si ia dokaral priatel4e

Коментар

• forex - prognoza

$ от това което прочетох от писанията ти , впечатленията ми за теб се затвърдиха напълно, а
                    именно, че невежият си остава невеж.
                    Първите си уроци съм получил от Бисер Манолов ако ти говори нещо това име.Ако не ще ти отговоря
                    - бивш главен дилър на Булбанк и въпреки че в момента не се занимава с форекс,а преподава на
                    мераклии да се научат - като теб, това не означава че не е професионалист.
                    За да можеш да работиш така както на теб ти се иска, трябва да имаш ресурс.В БГ това може да стане
                    само ако работиш в банка и при това свястна.
                    Писна ми от простаци като теб.Едва ли най-голямата ти сделка е за повече от 500 000 $, а когато
                    правиш оборот от по 50 мио $ на ден , тогава ще разбереш за какво ти говоря.
                    До тогава най-добре се върни с буса си на Илиянци да бръмчиш.
                    Според думите ти човек не трябва да следва,защото професорите са некадърни профани . Ти явно
                    затова си си останал шофьор на бус.
                    И дано да си ме разбрал какво исках да ти кажа, но едва ли..................

Коментар

• kukuvicata

ico,абе ти имаш ли си идея как дразниш! - като тъп катаджия си........

Коментар

• kukuvicata

Chikago - karai ia po spokoino pi6i kak vigda6 marketa no ne komentirai koi kakvo kazal i kak ne e poznal a ti si poznal i obratnoto vseki koito 4ete postingite znae kakvo e stanalo i ne e nugno da se komentirat stari ne6ta davai si prognozite az(moge bi i vsi4ki) gi 4eta i se saobraziavam kakvo da pravia vseki gre6i i ti sa6to ne si izkliu4enie(prosto niama kak)6te te pomolia davai si samo prognozite i ne komentirai ostanalite u4astnici koi kakav e i tn i tn . tova ama vaob6te nikoi ne go interesuva za men e vagno da vigdam 4isla i koment za pazara ubeden sam 4e za napred ot teb 6te polu4avam(e) samo info za pazara uspeh s uvagenie

Коментар

• Rumbata

Spoko be. Az sym Rumen. napisah i az edna kniga "Elliottt Waves za FX daytrading". Struva samo 99.9995. Kupete si ja i 6te pe4elite. Zasegnal sym predimno gbp/chf, gbp/jpy i malko nzd/jpy.

Коментар

• kukuvicata

chicago - използваш епитети като "дрънкаш" по мой адрес, които аз НИКОГА не съм използвал относно твоите постинги, независимо дали част от прогнозите ти съм ги смятал за сериозни или за чиста проба налучкване и ЖЕЛАНИЕ.
                            не мисля че ти си човека, който ще ми забранява какво точно да пиша - аз пиша това което искам да кажа и нито дума повече или по-малко.
                            Така че не може всичко да ти се харесва - ако ти не си този румен иванов, който е правил тоя сайт (който по моя пък оценка не е никакъв сайт, а просто някой е прехвърлил няколко линка и ги е ъплоуднал някъде си), то значи има много руменовци ивановци, занимаващи се със форекс и тогава грешката е моя.
                            А защо АЗ съм коментирал нещо или НЕ си е МОЯ работа, и ще го правя винаги, независимо дали това се харесва на някой или не.
                            Сори, нищо лично, просто бизнес.

Коментар

• forex - prognoza

Хе-хеее Петре,гледам че те преследват кошмари нещо)))
                              Това не съм го писал аз,но ти явно това си мислиш и даже си ми "отговорил"))
                              Иначе пича добре го е казал!

"Има два вида професионалисти, занимаващи се с FX, едните правят пари от знанията си. Ако знанията им са достатъчно качествени, те наистина ще правят добри пари от това, играейки с големи суми и няма да имат нужда от допълнителни доходи. Ако не могат да правят първото добре, те ще се опитат да продават знанията си на други, но щом са стигнали дотам да го правят, значи, че знанията им не са чак толкова полезни за самите тях и те затова гледат да ги продават. Има и вариант на смесената система - от двете по малко. За всеки влак си има пътници, а комисионите без наличие на риск и загуби, са за брокера. А на брокера и консултанта им трябват балъци, по възможност повече и с повече пари."

Коментар

• forex - prognoza

Chikago, все пак не разбравяй, че ни възпря да купим EUR/CHF на 1.53 за 1.537/8 понеже корекцията
                                щяла да бъде по-дълбока към 1.52 поне, но не би, а също и вместо да продадем USD/JPY на 120.50/60
                                ти ни посъветва да чакаме 121/122

Коментар

Working...
                                X