IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• forex - prognoza

Ей младежи,
    Я си дайте малко почивка, вземете изкъртете нещо женско на плажа, ако губите големи суми, то е редно да отделите малко пари за полудяване, заслужава си!
    Затварял съм губещи позиции, възлизащи на 30 % от accounta, въпреки че нямам навика да отпускам загубите да летят.
    Разкарайте емоциите от пазара, само ви вредят. Асовете в бранша съветват след поредица от загуби да се оттеглите за известно време. Има смисъл!
    Хващайте долара за ушите, това е моят непрофесионален съвет към тези, които още се чудят к`во да правят!

Коментар

• news

Ееееей, най после! - и мен ме клонираха.

Коментар

• news

Пазарите смятат, че ECB няма да намалява лихвите повече през тази година, докато финансовите анализатори очакват още едно понижаване най-вероятно през четвъртото тримесечие.
        Следващото заседание на ЕСВ е на 4 септември.

Коментар

• forex - prognoza

Ето "ограмотявам" се) - Account, така доволен ли си) колко ще ми платиш сега)

Коментар

• forex - prognoza

.......при "учители" като теб ли?

Коментар

• forex - prognoza

Badete v chas!!!

Коментар

• forex - prognoza

$ на теб и такива като теб ми е писнало да отговарям.Ще ти/ви кажа само - ограмотявайте се

Коментар

• chicago

опа, сори че пак го постнах, ама сайта ми беше дал not responding
                  айде със здраве и приятен уикенд

Коментар

• chicago

Momcheta stiga ste se zaqjdali. Targuvaite i pravete pari kato izpolzvate znaniqta si i komentarite tuk. Zashto trqbva da se darlite postoqnno? Ne vi razbiram. Ako ste qdosani ot loshi pozicii i sdelki i tarsite udushnik vav foruma, to pone imaite mqrka.

Коментар

• forex - prognoza

........веселиш ме,честно!!!)))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• forex - prognoza

Тъпо копеле си!
                        Ти какво искаш да ти кажа?
                        Колко ми е акунта? - смешно.....
                        А,версията: от 2000 ги правя 10000 и за това ми трябва "помощ".... даже и ти няма да се вържеш ( не съм сигурен)
                        Къде ти е книжката между другото))

Коментар

• chicago

chicago - използваш епитети като "дрънкаш" по мой адрес, които аз НИКОГА не съм използвал относно твоите постинги, независимо дали част от прогнозите ти съм ги смятал за сериозни или за чиста проба налучкване и ЖЕЛАНИЕ.
                          не мисля че ти си човека, който ще ми забранява какво точно да пиша - аз пиша това което искам да кажа и нито дума повече или по-малко.
                          Така че не може всичко да ти се харесва - ако ти не си този румен иванов, който е правил тоя сайт (който по моя пък оценка не е никакъв сайт, а просто някой е прехвърлил няколко линка и ги е ъплоуднал някъде си), то значи има много руменовци ивановци, занимаващи се със форекс и тогава грешката е моя.
                          А защо АЗ съм коментирал нещо или НЕ си е МОЯ работа, и ще го правя винаги, независимо дали това се харесва на някой или не.
                          Сори, нищо лично, просто бизнес.

P.S. Нямаше да ти го пиша това, но просто да ти е малка корекция

Коментар

• forex - prognoza

$ те теб и на Илиянци не те щат вече.Ти 100 $ назаем нямаше откъде да вземеш и да ми платиш.

Коментар

• forex - prognoza

Kade e Reportera??? Zashto ne trie??? Aide zapochvai da triesh, che Petar shte se diskreditira!!! Davai, ico!!!

Коментар

• 250лева

Idea да бе при теб не си ли спомняш но не се навих защото давахте 300лв. а аз за толкова много пари
                                немога да приема

Коментар

Working...
                                X