IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само още нещо ще ти кажа. Целта на тоя форум е да се съберат хора с еднакви идеи да споделят мнението си и да си помагат.
    Просто не върви твоя тон в такъв форум. Целта е споделяне и взаимопомощ, не е да докажем кой е неудачник, кои е въздух под налягане или кой е тъп.
    Незнам аз мисля така пък ти ако сметнеш че си прав за себе си продължавай в същия дух.
    Най малкото никой не е по голям от пазара това всеки го знае.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Колеги някой днес има ли проблеми с Meta Trader

Коментар

• Да,добре е,ако все пак ми удари стопа, и аз оттам някъде ще удължа,като стопа ще ми е някъде около 145.70

Коментар

• Хоската, няма проблем, 50 пипа не е толкова страшно. Мисля да направя лонг от 146.20, ако стигне до там, как мислиш?

Коментар

• Дейлайт,кого ангажирам с прогнозите си?Просто искам да покажа,че такива като Коко са пълен въздух конкретно при тези кросове,с това даже мисля,че съм полезен на форума.Още преди месец,когато се появих тук ми направи впечатление неговата заблуденост и просто се изкуших да му покажа каква е истината

Коментар

• Аз веднъж се опарих много на къса д/й и никога не скъсявам
              д/й , е/й само на дълги
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• АБе Хоска писна ми от твойте фукни. Фана тука 200 пипа и дигна глас до небесата. Търгувай 6 месеца и тогава надигай. Големия специалист. Пускай си скромно прогнозите и сделките ама не ангажирай хората с тех.
                И съм сигурен че Коко не е загубил и 1 цент от неговите сделки в Е?Йена. и Паунд/Йена. Както и аз не съм загубил нищо че играя само къс.

Коментар

• Начинаещ,различните брокери котират различно,така че аз съм си преценил нивото според моя брокер,но това не значи,че при всеки брокер ще е до пип същото.
                  Няма страшно обаче,изчакай и пак отвори някъде около тези нива,но стопа си го прецени сам,че после пак аз ще изляза виновен

Коментар

• Аз спирам с плямпанията си щом взехте да се дразните.
                    Успехи

Коментар

• Като гледам е/д каква дивергенция е заформило, аз го очаквам доста скоро да отпраши на север. Но дали ще издържи 1.2660 не знам.

Коментар

• Не знам кой от какво разбира, но се подведох по добавката на Хоската за лонг в eurjpy от 147.00 и 50 пипа си заминаха. И то за 1 пип.

Коментар

• Хане,така е,но аз не се правя на голям разбирач в другите двойки,за разлика от Коко,който навсякъде се изживява като вездесъщ,но се вижда,че е твърде зле точно при тези два кроса на йената,нали не сте забравили,че той от месец там е къс и чака по 10 фигури надолу,ама нещо май все нагоре ходим

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                            http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=untitled.9aa.JPG

Коко това говори ли ти нещо че не схващам.
                            И аз мисля че така е доста вероятно да се развие

Коментар

• Koko i Hoskata - The best
                              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Не се карайте, всеки е силен в някоя двойки валути в други не толкова, така че спорът е излишен

Коментар

Working...
                                X