IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не ме разбра, VIP. Фактът, за който говоря, е мерната единица на Хоската. От 50 п нагоре. Ей това е сериозна паста.

Коментар

• ako probie stopovete nad 0.6220 debnete za nova kusa ot nivo 0.6250-60 s celi tozi put 0.6205

Pozdravi
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• za koito ne e skusi nzd/usd na 0.6210 . da debne da ka4i pak .
        Moia savet e kusa ot 0.6210-0.6215 sas stop 0.6230 cel 0.6135, pyrva , 0.6060 vtora i 0.6035 treta.

Pozdravi i uspeh na vsi4ki dnes
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от emoemo
          VIP, ако наистина досега не си забелязал този потресаващ факт, то вече си освободен от неведението си. Малки пасти не ядем.
          Kiril 123 me poznava po-otdavna i moje da ti kaje za moite "past"

a i oshte neshto po dobre hapni malka pasta ot kolkoto da povarnesh goliama zaguba !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
            А ако сте забелязали Коко се покри ,дори не каза има ли отворени позиции при кросовете на йената-това показва какъв разбирач е в действителност
            Batenze, kak shte te laia ako izlezne 146.50 !!! iam samo 30 pipa !
            Ne ti go pojelavam, no izlezne li shte skivash kak shte te laia !

Коментар

• Абе Хоска,
              а млъкни малко бе човек.
              Безкрайно дразниш.
              Преди време влязох в един спор се тебе, в който ти не деде дори елементарен довод (само да ти припомня твоите думи "японската икономика така е направена, че да няма инфлация..." и "Тази година в Япония лихвите няма да се вдигат....") и си бях обещал, че няма какво да коментирам с теб повече, но сега вече почна да се ос....раш.
              Както сам призна си от 1 месец тука, а хората които твърдиш, че нищо не разбират са тук от години. И надали някой, който е направил няколко успешни сделки и си мисли, че е хванал пазара за топките би трябвало да ги критикува.
              Аз следя този пазар повече от 3 години и въпреки, че вижданията ми се разминават понякога с Коко и Дон Карлос всеки от тях си отстоява мнението с доводи и за това ги уважавам. Докато ти си някаква еднодневка, която след 2-3 сидмици ще изчезне (може и по-скоро да е - само по-дълбока корекция на EURJPY е нужно за това).
              С изключително добри намерения ще пожелая на по-неопитните учасници във форума да четат Хоската с повече от едно наум. Всяка една сделка я правете, защото смятате, че е правилна, а не защото някой Ви е казал, че е така.
              Успех желая на всички.

Коментар

• VIP, ако наистина досега не си забелязал този потресаващ факт, то вече си освободен от неведението си. Малки пасти не ядем.

Коментар

• А ако сте забелязали Коко се покри ,дори не каза има ли отворени позиции при кросовете на йената-това показва какъв разбирач е в действителност

Коментар

• Хоската,

Az sashto imam nervi da igraia za 50-100 1++ pisa...
                    Ok, moite dve predlojenia :

USD/ CAD sell 1.1310 TP 1.1200/20 (za tezi koito imat poveche nervi )
                    Sl 1.1345-50
                    dalgi evra stopovete si gi znaete
                    i sell NZD-usd 0.6210 tp 0.6140-50 sl. 06230-40

Коментар

• ЁNabedeniqЁ Xoska ...az da ti komentiram 4e go zatvorix na 146.97ot 146.32 i go buynax pak na 146,68 4e da vidim....i kolegi az ne sam go kazal no pak da povtorq...mislq 4e tuka sa sabrani xora intelekt a ne nqkakvi s motikata 6 No ....taka 4e vi prizovavam kam spazvane na etiketa 6toto ina4e 6te zaprili4ame na Magura ...a we bratlence a moito kade e we...i tn tn..Uspex Caballeros
                      PS. ot skoro se zaigrax s toq kros i imam edni skromni nabludeniq ,no 6te gi spodelq po natatak kato obstanovkata stane po tvor4eska..
                      Trade the News

Коментар

• VIP,преди още си дадох поръчката ,ето ти я пак:

add long eurjpy 147.00 stop 146.50 t/p 148.00

Ако си забелязал,за t/p не си играя на дребни пипсове,обичам кръглите числа,например 50 или 100 пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                          Дейлайт,съгласен съм с теб,съжалявам,ако съм прозвучал грубо,но специално атаките ми са насъчени към онези,които наистина са боси по дадена тема,но си мислят,че са разбирачи-такива са Коко и Дон Карлос
                          kaji mi PLS niva na otvariane , dvoika, stop i tp ?

Коментар

• Дейлайт,съгласен съм с теб,съжалявам,ако съм прозвучал грубо,но специално атаките ми са насочени към онези,които наистина са боси по дадена тема,но си мислят,че са разбирачи-такива са Коко и Дон Карлос.Специално всички виждат Коко колко погрешна визия има за двата кроса на йената-от един месец той е къс и чака 10 фигури надолу,това е смешно направо

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                              Само още нещо ще ти кажа. Целта на тоя форум е да се съберат хора с еднакви идеи да споделят мнението си и да си помагат.
                              Просто не върви твоя тон в такъв форум. Целта е споделяне и взаимопомощ, не е да докажем кой е неудачник, кои е въздух под налягане или кой е тъп.
                              Незнам аз мисля така пък ти ако сметнеш че си прав за себе си продължавай в същия дух.
                              Най малкото никой не е по голям от пазара това всеки го знае.
                              absolutno si prav ! neka ima malko chestna igra ...
                              v smisal neka vseki si kaje negovite niva na open zel stop i t.n ...
                              ako iskate se hvanete i na bas , primerno koito zagubi da postne che v tazi sdelka edi koi si e bil po-dobar ! i taka kato napravish tri pati znaesh li kolko shte mislish i chudish predi da laesh, shtoto e malko tapo da se unijavash pred niakolko K hora !
                              A vie samo si laete kato kervana si varvi ... seirdjiiska rabota !

Коментар

• С едно изключение, разбира се. Досещаш се кое, след малко ще ти се изрепчи.

Коментар

Working...
                                X